Op. Dr. Zübeyde Aytufan,Göztepe Medical Park Hastanesinde hizmet vermektedir.
- Gebelik
Y Şeklinde Rahim Düzeltme Ameliyatı
Yumurtalık Kistleri
İdrar Kaçırma
be...u
Dünyanın en güzel gözlü doktoru kendisi. Hamileliğimin en başından beri sürecimiz çok güzel çok keyifli ilerledi. Aklıma takılan soruları sorduğumda hep en ince ayrıntısına kadar açıklayarak anlattı, ilk gebeliğim olduğunu bildiği için her zaman içimi ferahlatıcak şekilde benimle konuştu. En başından beri normal doğum için konuşuyoduk fakat minik bir olumsuzluktan sonra sezeryan olmam gerekti ve çok korktuğumu, gerildiğimi fark ettiği anda inanılmaz sıcak bir şekilde sarılıp sakinleştirmeye çalıştı ve en sonunda bal oğlumu kucağıma sağlıklı bir şekilde almamı sağladı. Mükemmel bir kadın, mükemmel bir doktor. Her kadının ihtiyacı olan ilgi ve alakayı veren, sıcacık gülümsemesi ile içinizi ısıtan bir doktor. İyi ki tanıştım sizinle hocam, iyi ki sürecimi sizinle ilerlettim.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Doğum •
ed...n
Canım Zübeyde Hocam ile yollarımız gebeliğimin 12. Haftasında kesişti. Gebeliğimin 29. Haftasında başlayan yüksek tansiyon problemim yüzünden erken doğum riskim vardı. Zübeyde hocamın emin adımları ve ön görüleri sayesinde gebeliğimi 38. Haftaya kadar getirmeyi başardık. Yine yüksek tansiyon sebebi ile beni minimum stres ile rahatlatarak bebeğim ile sağlıkla kavuşmamıza yardımcı oldu. Tüm yolculuğum boyunca donanımı ve yetkinliği ile bir kadın doğum doktorundan öte sürecime yol arkadaşlığı yaptı. Her zaman güler yüzü ve pozitif enerjisi ile en stresli ve zorlu günlerimizde bile sonsuz bir güven ortamı oluşturdu. Bebeğimizin 7 günlük kuvöz sürecinde bebeğimizi yakından takip ederek her zaman kalben yanımızda oldu. Zübeyde Hocam ile doğum sürecimi her zaman kalbimde sevgiyle anacağım ve deneyimimi asla unutmayacağım.
m....g
Gebeliğimin Başların da Tanışma Fırsatı Buldum İyiki buldum Kan uyuşmazlığı Mide Bulantısı Kanama Derken bütün bu süreci her detayı ile anlattı ulaşmak istediğim her zamanda kendi yanımdaydı hep içimi rahat tutmamı sağladığı için minnettarım Güler yüzüyle pozitif enerjisiyle zaten iyi hissediyorsunuz Doğumuda Birlikte Yapıcağız İnşallah Sonra ki süreçlerde de zübeyde hocamla devam edeceğim
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Gebe Takibi •
ne....
Gebeliğimin 29. Haftasında doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım ve tavsiye üzerine Zübeyde hocama randevu aldım. Daha ilk karşılaşmada her gebenin hayalindeki doktor olduğunu o güzel yeşil gözlerine bakıncaki enerjiden ve güzelce açıklama yapmasından , sıcak kanlı davranışlarından anladım ve içim çok rahatladı . Ayrıca vajinal doğumu destekleyen nadir ve kıymetli işinin ehli bir doktor olduğunu da belirtmek isterim . Bu doğum sırasında ailem Tokat tan yetişemedi ama bana onu hiç hissettirmedi. Sancım varken başımı okşamasını, doğumdan önce bana sarılmasını , doğum sonrası kontrolde yine iyi iş çıkardın dercesine beni öpmesi o kadar iyi hissettirdi ki . Bugün dogumla ilgili son kontrollümü yaptı canım doktorum . Sonrasında kızımla beni kapıya kadar da uğurladı . Yani beni hastaneye gidiyormuş gibi değil de sanki gitmeyi çok sevdiğim bi arkadaşın evine gidiyormuşum gibi hissettirdi her zaman . Yani diyorum ki “Doğur doğur Zübeyde Hocanın eline doğur “ İyi ki varsın Zübeyde Hocam
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Doğal Doğum •
Ö
ö.....
Zubeyde hocam için ne desem ne yazsam az gelir tup bebek hocamın istanbul dışına taşınması sebebiyle bende buradaki güzel yorumlara bakarak ikiz hamileligimin 10. Haftasında tanıştım kendisiyle ve en büyük iyikimiz oldu kendisi. Hamilelik surecim aniden gebelik zehirlenmesiyle doğuma girişim bebeklerimin yoğun bakıma alınması ve tüm bu süreçlerde en büyük destekcim oldu kendisi hakkı ödenmez. Sayesinde güzel bir sezaryen ve iyileşme süreci geçirdim. Dogumdan sonra elimi tutup bana destek olması bebeklerimi yoğun bakımda kontrol etmesi paha biçilemez güzellikte. İyi ki varsınız iyi siz hocam her zaman başarılarınızın devamını dilerim.
se...y
Canım hocam bana sadece bir doktor olmadınız beni sakinleştiren bir etkiniz hep oldu biliyorsunuz. İyi ki sizinle tanıştım. Hayatımdaki sağlık sorunlarım olsun gebeliğim olsun her zaman yanımda oldunuz bana tam destektiniz. Sizi çook seviyorum. Tecrübeniz fikirleriniz öngörüleriniz için minnettarım.
i̇...n
Canım doktorum Zübeyde hocamla eşim sayesinde tanıştık, iyi ki de tanışmışız. Hamilelik yolculuğumda hem hekimlik bilgisi ve tecrübesiyle hem de samimiyetiyle bana yoldaş oldu. 9 ay boyunca kendimi onun sayesinde çok güvende hissettim. Doğumum çok rahat geçti ve bebeğimi vajinal doğumla sağlıkla kucağıma aldım. Gebeliğimin en başından doğumuma kadar, hatta doğum sonrasındaki sürecimde bile güleryüzünü, ilgisini ve desteğini hep yanımda hissettirdi canım hocam. İyi ki varsınız.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Doğum •
C
ca...
Zübeyde hocama sayfalarca günlerce yazsam bile az . Hamileliğimin en başında arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ve hayatımın en büyük şansı oldu bana doktordan ziyade ailemden biri gibi davrandı hep panik atağım sebebiyle her muayeneye ellerim titreyerek girerdim ve her seferinde beni ikna eder sakinleştirir sarar sarmalardı . Hiçbirzman gereksiz korkutmadı evhamlandırmadı . Sağlıkla evladımı kucağıma almamın sevincinin yanı sıra Zübeyde hocayla yollarımızı ayırmanın üzüntüsü içindeyim eğer çok az bir aklında soru işareti olan varsa lütfen lütfen bir kere Zübeyde hocaya muayene olsun keşke elimden gelse tüm canım kadınlara anlayabilsem ve gönderebilsem. Bana değiştiremediğimiz şeyler için üzülmeyi bırakmayı öğrettiği , harika bir hamilelik geçirmeyi ve en önemlisi sağlıkla bebeğime kavuşturmaya yolculuk ettiği için sonsuz minnettarım
na...
Zübeyde hocamla yollarımız tamamen tesadüf bir şekilde kesişti. İlk v. Muayenemi bende hiç bir travma bırakmayacak şekilde yaptı, kendisi o kadar bilinçli ve işini severek yapıyor ki, benim Zübeyde hocaya bağlanmama gibi bir şansım kalmadı. Zaman geçti, hamile kaldım, Geçen hafta pazartesi kızımı kucağıma verdi, sayesinde güzel bir hamilelik ve doğum yaşadım. Zübeyde hocam artık en doğuya bile gitse peşinden gelirim. Şiddetle tavsiye ederim, kendisi farkındalığı yüksek ve pozitif bir doktordur..
İyi ki varsınız hocam..• Medical Park Göztepe Hastanesi • Doğum •
K
ka...l
Zubeyde hanimla gebeligimin en başında tanisma şansım oldu yaşamış olduğum olumsuz tecrubelerimden dolayi doktor arayisindaydim kendisini netten gördüğüm fotoğrafından seçmiş korkarak gitmiştim ama en başından içi gülen kocaman gözleriyle güler yüzüyle karşıladı bizi ilk andan itibaren ilgisi bilgisi ile beni mutlu etmişti hiç birsey sormama gerek bırakmadan hastasının her turlu ihtiyacı ile ilgilenen bir hekim kendisi işini severek yaptığı o kadar belliki canım doktorum hem güzel hem başarılı hem robotlasmis insani duygularını yitirmeden hekimlik yapabilen eder bir insan tanıdığım için çok mutluyum süreci sağlıkla mutlulukla kendisiyle tamamlayabildigim icin kendimi şanslı hissediyorum
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Zübeyde Aytufan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zübeyde Aytufan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zübeyde Aytufan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Aile Planlaması, Amniosentez, Anormal Kanamalar Tedavisi, Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi, Bilateral Ooferektomi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol).
Zübeyde Aytufan adresi nerede?Zübeyde Aytufan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zübeyde Aytufan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zübeyde Aytufan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zübeyde Aytufan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zübeyde Aytufan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zübeyde Aytufan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zübeyde Aytufan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zübeyde Aytufan hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Zübeyde Aytufan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları