Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Gaziantep 1 adres
Merhabalar, ben Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Zuhal Balkıs. Meslek hayatım boyunca en değerli varlıklarımız olan çocukların sağlıklı gelişimi, hastalıkların erken teşhisi ve tedavisi için modern tıbbın sunduğu tüm imkanları kullanarak hizmet vermekteyim. Bugün, tecrübelerimi Gaziantep Özel Deva Hastanesi çatısı altında minik hastalarım ve aileleriyle paylaşıyorum.
Uzmanlık Alanlarım ve Yaklaşımım
Çocuk sağlığını sadece hastalıkların tedavisi olarak değil; doğumdan ergenliğe kadar uzanan hassas bir gelişim süreci olarak değerlendiriyorum. Kliniğimizde sunduğumuz temel hizmetler şunlardır:
Sağlam Çocuk Takibi: Yeni doğan döneminden itibaren büyüme ve gelişmenin (boy, kilo, nörolojik gelişim) yakından izlenmesi.
Beslenme ve Gelişim Danışmanlığı: Anne sütü ile beslenme, ek gıdaya geçiş süreçleri ve çocukluk çağı iştahsızlık/obezite yönetimi.
Aşılama ve Bağışıklık: Rutin ve özel aşı takvimlerinin planlanması, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi.
Akut ve Kronik Hastalıklar: Çocukluk çağı enfeksiyonları, alerjik hastalıklar, astım ve ateşli hastalıkların tanı ve tedavisi.
Aile Odaklı Tedavi Felsefesi
Her çocuğun kendine has bir dünyası olduğunu biliyor ve muayene süreçlerimizi onların korkularını en aza indirecek, kendilerini güvende hissedecekleri bir şefkatle yönetiyorum. Ailelerin sorularını yanıtlamak, onları çocuk sağlığı konusunda bilinçlendirmek ve bu yolculukta güvenilir bir rehber olmak benim en büyük önceliğimdir.
Geleceğimiz, sağlıklı çocukların omuzlarında yükselecek. Çocuklarınızın sağlığını korumak ve her adımda yanlarında olmak için Gaziantep Özel Deva Hastanesi’nde sizleri bekliyorum.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Gaziantep
Gaziantep Özel Deva Hastanesi
Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Şahinbey, Gaziantep 27400
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Zuhal Balkış adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Zuhal Balkış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zuhal Balkış, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zuhal Balkış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Zuhal Balkış adresi nerede?Zuhal Balkış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zuhal Balkış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zuhal Balkış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zuhal Balkış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zuhal Balkış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zuhal Balkış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zuhal Balkış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zuhal Balkış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Zuhal Balkış hangi sigortaları kabul ediyor?Zuhal Balkış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, AXA Sigorta A.Ş. (TSS), AXA Global Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla