1981- Aydın’ın Nazilli doğumludur.2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi' ni bitirmiştir ardından 2005-2010 yılları arasında ihtisasını İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği' nde tamamlamıştır. Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Panik Bozukluğunda çocukluk çağı travmalarını incelediği teziyle psikiyatri uzmanı olmuştur.
Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsünde Psikodrama Eğitimine 4 sene devam ederek Psikodrama ko-terapisti olmuştur.
Halime Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Vakfında Psikanalitik Yönelimli Psikoterapi eğitimini tamamlamıştır.
2010-2016 yılları arasında Prof.Dr. Işıl Vahip'den psikanalitik yönelimli bireysel psikoterapisine devam etmiştir.
Davranış Bilimleri Enstitüsünden EMDR terapisi eğitimi almıştır ve eğitime devam etmektedir.
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği Prof Dr. Hakan Türkçapar’dan bilişsel davranışçı terapi eğitimi , Prof Dr Kültegin Ögel’den Motivasyonel Görüşme Teknikleri eğitimi, Yrd. Doç. Dr. Murat Dokur’dan 52 saat Aile ve Çift Terapisi eğitimi almıştır.
2010-2012 yıllarında zorunlu hizmetini Simav Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra 3 yıl Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çalışmıştır. Burada özellikle Bipolar Bozukluk, Şizoaffektif Bozukluk ve Şizofreni tanılı hastalarla çalışmıştır. 2 yıl Türkiye Psikiyatri Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulunda çalışmıştır.
2016-2018 yılları arasında Aydın Devlet Hastanesinde hizmet vermiştir.
- Depresyon
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Yelki Mahallesi 2482 Sokak No:2 D:4, Güzelbahçe, İzmir 35100
DEHB teshisi için gerekli ve yeterli bilgilendirmelerde bulundu. Kendisi cok rahat konuşulabilecek ve ilgili bir doktor
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi (izmir) • Psikiyatri Randevusu •
İşinin ehli bir psikiyatrist arıyorsanız, hem bilimsel donanımı hem güler yüzlü yaklaşımı ile destek alabileceğiniz harika bir doktor.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi (izmir) • Psikiyatri Randevusu •
I
i̇...ş
Betül hocayla 2024 yılında bu yolculuğa başladık ve hayatımda aldığım en iyi karar diyebilirim cuku uzman bilgisi ve alanındaki deneyimler sayesinde bana ilac oldu. zor zamanlarımda sonra kendi öz değerimi fark etmemi sağladı. ona burdan çok saygılar sevgiler...
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi (izmir) • Online Terapi •
el...f
Hayatımın en zor döneminde Betül hanım ve tedavisi en büyük desteklerimden oldu.. Profesyonel ve etik çalışması da çok önemliydi.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Betül Hanım'ın desteğiyle; hayatımın çıkmaza girdiği dönemde, kendimi hiç iyileşemeyecek gibi hissederken aydınlığa çıktım. Sevgili doktorum, size olan minnettarlığımı sunmak istiyorum. Benim gibi zor zamanlar geçiren diğer insanlar için umut ışığı olacağınıza inanıyorum. Umarım yorumum, başkalarına da ilham verir.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Psikoterapi •
n....s
Betul Hanım'ı doktortakvimi sitesinde buldum. Harika bir doktor, her görüşmede artılar katarak ayrılıyorum. Samimi ve profesyonel bir doktor.Bana beni tekrar kazandırdı.Hala devam ediyoruz.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Randevu •
Betül hanıma gittiğim gün ile şimdiki insan arasında çok fark var bana majör depresyon teşhisi koyarak tedavime başladı.Bu süreçte bana ışık olduğu ve hayatıma değer kattığı için teşekkür ediyorum. Şimdi yola kendimi anlamaya çalışarak devam ediyorum umarım diğer herkes kendisi için en iyi yolu bulabilir sevgilerimle.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Diğer •
Betül Hanım işini severek yapan, hastasını her yönüyle yorumlayabilen harika bir doktor. Hayatının büyük bi kısmı hastalıklarla geçmiş biri olarak (panik atak, endişe bozukluğu, okb, depresyon) yine kötü bir dönemimde tanıştım canım doktorumla. Bu kadar sıkıntının ve zorluğun içinde hayal edemeyeceğim kadar başarılı ve kendimi iyi hissettiğim bir noktaya Betül Hanımın desteği ve tedavisiyle 1 yıl içinde geldim. İşinde uzmanlığının yanı sıra samimiyetiyle ve verdiği güven duygusuyla her geçen gün daha da iyi olacağımı biliyorum.
Kendisine emekleri ve ilgisi için burdan tekrar teşekkür ediyorum.
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Randevu •
Betül hanımla ilk görüşmem rahat konuşabildiğim için iyi geçtiğini diğer günlerde de iyi geçeceğini Ümit ediyorum diğer aylar da tekrar yazacağım
dn...z
Obsesif bozukluk hastasıyım tek kelime ile mükemmel bir hoca rahatlıkla konusabildigim kendimi anlatabildiğim tek hocam.hayatima çok şey kattı kendime gelmemi sağladı Betül hocam iyi ki var
• Betül Eliküçük Arayıcı Muayenehanesi • Diğer •
Betül Eliküçük Arayıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Eliküçük Arayıcı, Psikiyatri, Psikoloji. Size Betül Eliküçük Arayıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi.
Betül Eliküçük Arayıcı adresi nerede?Betül Eliküçük Arayıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yelki Mahallesi 2482 Sokak No:2 D:4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Eliküçük Arayıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Eliküçük Arayıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Eliküçük Arayıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Eliküçük Arayıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Betül Eliküçük Arayıcı hangi dilleri konuşuyor?Betül Eliküçük Arayıcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Eliküçük Arayıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Eliküçük Arayıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Eliküçük Arayıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Betül Eliküçük Arayıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.