0850 333 0388 Ücret öğren

Diş Hekimi İpek Aslan, lisans eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başarıyla tamamlayarak "Diş Hekimi" ünvanını almıştır. Akademik eğitimi boyunca edindiği teorik bilgileri pratik tecrübelerle birleştiren Aslan, mesleki gelişimini güncel diş hekimliği yaklaşımları ve teknolojik yeniliklerle sürekli desteklemektedir.

Mezuniyetinin ardından kurduğu Dt. İpek Aslan Diş Kliniği bünyesinde çalışmalarına devam eden İpek Aslan; hasta memnuniyetini ve ağız sağlığını ön planda tutan bir vizyonla hizmet vermektedir. Hekimlik pratiğinde koruyucu diş hekimliği ve modern tedavi yöntemlerini benimseyerek, hastalarına kendi kliniğinde profesyonel çözümler sunmayı sürdürmektedir.

Yetişkin
En az 6 yaşındaki çocuklar

Diş Hekimi Randevusu

Karacaahmet Mahallesi Mehmet Saip Konukoğlu Bulvarı No:36\F Şehitkamil, Gaziantep

İpek Aslan
İpek Aslan Muayenehanesi

Karacaahmet Mahallesi Mehmet Saip Konukoğlu Bulvarı No:36\F Şehitkamil, Saip Konukoğlu Bulvarı No:36F, Şehitkamil, Gaziantep 27000

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Detaylı açıklamalar
  • G

g....d

Hem işlemden hem de yaklaşımından çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• İpek Aslan Muayenehanesi Diş Taşı Temizliği  •

• T

tu...

Diş teli ve çene tedavisi sürecimde beni en başından itibaren çok güzel yönlendirdiler. Her aşamada ilgileri ve destekleriyle kendimi güvende hissettim.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• İpek Aslan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• N

ne...n

Mrb ipek hanımdan çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyor çok güzel detay veriyor ağrısız tedavi uyguladı çok çok memnun kaldım her işlemde tercihimiz ipek hanım

• İpek Aslan Muayenehanesi Zirkonyum  •

Estetik dolgu yaptırdım memnun kaldım işlem sırasında ağrım olmadı

• N

n...

Öncelikle arka dişimde ağrı vardı. İpek Hanım’a giden bir hastası çok iyi olduğunu söyledi ve gönül rahatlığıyla gitmemi söyledi. İyi ki de gitmişim. O zaman bir diş çektirerek tanıştım. Sonra aradan kısa bir zaman geçti... Tekrar başka dişimde ağrılarım başladı. Adı gibi kendisi İpek olan doktoruma gittim ve bana implant olacağını söyledi. Ben çok ama çok korkuyordum. Çünkü çevremde yaptıranların çok şikayeti vardı. İpek Hanım beni konuşmalarıyla çok rahatlattı ve işlemi yaptırdım. Hiçbir ağrı hissetmedim. Sonrasında da şişlik ve boşluk olmadı. Çok rahat bir zaman geçirdim. Herkesin de İpek Hanım’a gitmesini tavsiye ederim.

•  •

ec...ü

Sorun çözümüne odaklı ve eli çok hafifti. Tedavi ardından yemede ve içmede hiçbir problem yaşamadım. Diş ile ilgili problemi olanlara tavsiye ederim.

• Ş

ş....k

Memnunum kendisinden. Kanal tedavisi yaptırdım. Zorlu bir işlemdi, birkaç seans gittim. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Ağrı olursa tekrar geldi, dedi; ilaç yazdı. İşlem sonrasında şiddetli ağrım olmadı. İpek Hanım, hastasına karşı ilgili bir uzman. Sert ve kötü bir davranışı yok, eli hafif.

•  •

• B

bü...

Kanal tedavisi ve dolgudan çok memnun kaldım eli hafif iyi bi insan kendisi emeğinize sağlık

mu...

İpek hoca işinde cok başarılı naif kibar bi insan elide cok hafif devlete gittim cerrahi cekim yapılması gerektiğini soylediler ameliyat gerekli cekim için dediler ipek hocanın yanına gittim Bi anda çekti ne ameliyat ne cerrahi hicbirseye gerek kalmadı favorim ipek aslan

• İpek Aslan Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

• D

d....d

Gayet ilgili bir doktordu çocuğumun da işlemlerini yaptıracağım