Op. Dr. Abdulkerim Başaran

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Gaziantep 1 adres

1986 nisan ayında Batman’da doğdum.2005 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladım.2011 de aynı fakülteden mezun oldum.Belli bir süre pratisyen hekimlik ve aile hekimliği yaptıktan sonra 2013-2018 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında ihtisas yaptım.Op.Dr. ünvanı ile Zorunlu hizmetimi tamamladıktan sonra Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde hizmet vermeye başladım.Kulak Burun Boğaz hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavilerini uygulamanın yanında özellikle Rinoplasti(Burun estetiği) ile ilgili güncel gelişmeleri yakından takip etmekteyim.

Anka Hastanesi

Eyüp Sultan Mahallesi, 99 Nolu Cd. No:162,, Şehitkamil, Gaziantep 27590

Rinoplasti ve septoplasti ameliyatı oldum.Süreçten de süreç öncesi ilgiden de çok memnun kaldım doktoruma güveniyordum ve boşa da çıkmadı şişliklerim ve morluklarım beklediğimden de azdı gayet rahat atlattığım bi ameliyat süreciydi şimdi 1.ayım ve hiçbir sıkıntım yok nefesim çok rahatladı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

• Gaziantep Özel Hatem Hastanesi  •

İki ay önce ameliyat oldum ve her konuda membun kaldım

• Gaziantep Özel Hatem Hastanesi  •

Tavsiye üzerine geldim Abdulkerim hocaya.Burnumda ciddi anlamda şekil bozukluğu ve nefes alma sorunum vardı.Okulda ders anlatırken sorun yaşıyordum.Ailem şehirdışında olduğu için süreç konusunda endişeliydim ama her aşamada Abdulkerim hoca ve ekibine ulaştım.Beni yalnız bırakmadılar,şu an 6 ayım oldu burun şeklim ve nefesim son derece iyi çevremdeki kişiler beni tanıyamıyor,Herkese tavsiye ederim

• Y

Abdülkerim hocaya nefes alamama sorunu ile başvurdum. İlk andan itibaren çok ilgiliydi. Güler yüzü ile güven veren bir duruşu var. Ameliyat olmam gerekiyordu ancak korkuyordum, karar vermemde olumlu anlamda etkili oldu. Ameliyattan hemen önce ise bizzat konuşup rahatlatması moralli bir şekilde ameliyata girmemi sağladı. Ameliyat çok iyi geçti. Sonrasında morluk ve şişlik çok azdı. Beklediğimden daha çabuk iyileştim. Ameliyat sonrasında sürekli takip etmesi ve iletişimde kalması ise hastalarını ne kadar önemsediğini gösteriyor. iyi ki tercih etmişim.

• Gaziantep Özel Hatem Hastanesi  •

Burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdiğimden beri varolan tüm korkularım Dr. Abdulkerim Başaran sayesinde yok oldu. Ameliyat öncesinde ilgisi ve bilgisiyle sürece çok motive bir şekilde katılım sağladı. Bu bence bir hasta için en önemli nokta. Diğer bir nokta ise ameliyat sonrası; tahminimden daha hızlı bir iyileşme yaşandı, ödemlerim ve şişlikler yaklaşık 3 günde dindi. Tabi bu gelişmelerden hocam her zaman haberdardı hiçbir iletişimsizlik yaşamadım, o yüzden çok çok mutluyum. Ben şehir dışından geldim ama İsveç'ten bile hastası var. iyi ki de gelmişim yeni burnumuda çok beğendim emeklerine sağlık.

• R

Abdülkerim hoca alanında uzman bir doktor geçen yıl oğlumun burun ameliyatını yapmıştı ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alakası çok iyiydi oğlum şimdi çok rahat nefes alıyor Abdülkerim hocadan memnun kaldığım için şimdi de kızımın burun ameliyatı için randevu aldım

• F

Çok memnun kaldım çok iyi bir doktor anlatıldığı gibi, ve süreç hakkındaki detaylı bilgilendirmeleri açıklamaları çok iyiydi rahat ve güzel bi ameliyat oldu sonuçtan da çok memnunum artık rahat nefes alabiliyorum ve görüntü olarak burnum eskisine kıyasla çok daha iyi görünüyor

• H

Çalıştığım kurumda arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine İkiz çocuklarim için gittim çocuklarda geniz eti bademcik problemi vardi. Hocaya gitmeden kaygılarım vardı çünkü çocuklarim 4-5 yaşlarında. Ama hocamız gerek danismanlik,tedavi,ameliyat, ameliyat sonrasi yani her alanda memnun kaldik, Tecrübesi,samimiyeti ve doğallığı ile alışılmış hekimlerden çok iyi ve farklı.

• Z

Ablamın önerisi ile başvurdum. Sonuçtan çok memnunum kısa sürede toparladım. İsteklerim dikkate alınarak güzel bir rinoplasti sonucu aldım. Üstelik ameliyat öncesi tek burnum tıkalıydı. Hiç bahsetmeme rağmen ameliyat sonrası iki burun deliğimdende rahat nefes alabiliyorum

• G

Abdülkerim bey alanında çok başarılı bir doktor kendisi kızımın genizeti ameliyatını yaptı ve malesef kızımın 2.ameliyatıydı ilk ameliyatını başka bir doktora yaptırmıştım 1,5 yıl içinde genizeti tekrarladı ilk ameliyat sonrası biraz sıkıntı yaşamıştık ama çok şükür 2. Ameliyatımızı Abdülkerim bey yaptı ameliyat sonrası ve hiç sıkıntı yaşamadık şuanda da kızımın durumu çok iyi Abdülkerim beyi kesinlikle herkese tavsiye ediyorum çok ilgili ve bilgili bir doktor