Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230
I
i̇...b
Abdullah hocanın tecrübesine dayanarak annemin dirseğindeki parçalı kırık ameliyatı için gittik iyiki de gittik. Üç ayrı doktor gördü kolunu hepsi ameliyat dedi ancak kol eski haline döner mi garanti veremem dediği kolu Abdullah hoca protez bile takmadan tecrübesi ve bilgisi ile başarılı bir şekilde ameliyatını tamamladı. Şuan süreçle çok güzel ilgileniyor herşeyi ince detayına kadar anlatıyor. İşinin ehli
Sayın Abdullah Küçükalp hocamız,
Babamın diz protezi ameliyatı için İstanbul’dan geldik. Kendisinin ilgi ve alakası, yaklaşımı ve güler yüzü gerçekten tarifsizdi. Ameliyatın ertesi günü yürüme egzersizlerine başlamasıyla sadece bir hafta içinde eskisinden çok daha iyi bir yürüyüş süreci yaşadık. Hocamız işinde harika, insani yönüyle de gönülleri fetheden bir doktor.
Hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, biz Abdullah Küçükalp beyle tanıştığımız için çok şanslıyız.
Ayrıca Hayat hastanesinin güler yüzlü personeli ve hasta kabul deki beyler konaklama konusunda da bize güzel destek oldular.
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •
Abdullah hocam annemin kalça kırığı ameliyatını yaptı.Gerek insanlığı gerekse doktorluk bilgisi muazzam.İyiki yolumuz Abdullah Hocamızla kesişmiş.
R
r....d
Doktor bey annemi diz protezi babamıda halkus valgus ameliyati yapti ben bu zorlu surecte ne sorduysam yanitladi hastasina cok değer veriyor bıkmadan dinliyor annem.ve babami.sagligina kavusturdu allah razi olsun hic tereddüt etmeden gidebilirsiniz önce insan sonra doktor
me...a
Bursa Hayat Hastanesi'nde menisküs operasyonu geçirdim.Abdullah hocamız hem iyi bir insan hemde iyi bir hekim Allah razı olsun.Ayrıca 8.kat ekibinede teşekkür ederim
Z
z.....
Protez ameliyatı oldum hocamızın ellerine sağlık çok ilgili ve alakalıydi gonul rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
ne...y
Ayağımı burkmuştum. Çok ilgili bir doktor, yoğun çalışmasına rağmen detaylı bir şekilde anlatıp ilgilendi, teşekkür ederim
se....
Annemin kalca protez ameliyatini doktorlarin riskli demesine rağmen başariyla gercekleştirdiği için kendisine çok teşekkür ederiz.kesinlikle çok iyi bir hekim.başarilarının devamını dileriz...
• Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi • •
ah...k
Mükemmel bir doktor tavsiye ederim topuk dikeni vardı ayagımda çok şükür geçti çok teşekkür ederim ..abdullah bey
K
ko...z
Annem dizinden geçtiğimiz cuma ameliyat oldu. Abdullah hoca operasyonu gerçekleştirdi. Ameliyatın başarısından mı bahsedeyim, kendisinin hastasına saygılı, ilgili ve güleryüzlü yaklaşımından mı bahsedeyim, hem doktor hem bir insan olarak ahlaklı duruşundan mı yoksa mesleki etikten asla ödün vermemesinden mi bahsedeyim? Dünyanın öbür ucunda da olsanız Abdullah Bey'i bulmanızı tavsiye ederim. Allah ondan razı olsun, muhteşem bir doktor, süper bir insan.
Abdullah Küçükalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Küçükalp, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Abdullah Küçükalp adresi nerede?Abdullah Küçükalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Küçükalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Küçükalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Küçükalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Küçükalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Küçükalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Küçükalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Abdullah Küçükalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları