Dr. Dt. Abdullah Sevmiş ;
Konya Selçuk Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Ortovan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Ortovan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Maraş Cad. Hafıziye mah. Kazım Karabekir Blv. May ofisleri no:3 daire:4, İpekyolu, Van 65130

• Sigortası olan hastalar

• F

Ortodontik tedavi görmek için 2 yıl boyunca doktor doktor gezdim. Gittiğim doktorlar sağlam dişlerimi çekilmesini söylüyordu. Abdullah hocam hiç bir diş çekmeden tedavi etti. Tedavim dün bitti. Çok memnun kaldım. Güler yüzlü, her konuda yardım eden, samimi mükemmel bir ekibi var hocamızın. En önemlisi tedavi sürecini en ince ayrıntısına kadar size anlatıyorlar. Evvela Abdullah Hocama ve tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum.
    Diş tedavisi görmek isteyen herkese Abdullah Hoca'yı tavsiye ediyorum.
    Hocam sayesinde öz güvenim arttı. Artık gülerek fotoğraf çekiyorum.

• Ortovan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)  •

• Z

Ortodontik tedavi gördüğüm hocamız çok memnunum ortodonti alanın da bence en iyisi çünkü tedavim çok zor olmasına karşın tedaviyi çok iyi uygulayıp yönetiyor.

• C

Ortodonti tedavim bugün tamamlandı.Tedaviye başlarken birçok endişem vardı ama kendisi her zaman sabırla, açıklayıcı bir şekilde ve profesyonelce yaklaştı.
    Ortodonti alanında hem teknik bilgisi hem de insan ilişkileriyle güven veren bir doktor arıyorsanız, Abdullah Sevmiş kesinlikle doğru tercih. Sayesinde artık çok daha sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahibim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ortovan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu  •

• M

Bir çok ortodonti doktoru ile görüştüm. Hiçbiri Abdullah hoca kadar olumlu ve güzel konuşmadı. Tedavimin henüz başında olmama rağmen çok memnun kaldım. Şu an çene genişletme aşamasındayım tedavim başarılı ve çok güzel bir şekilde ilerliyor. Çok ilgili ve alanında başarılı bir doktor

• Ortovan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çene Darlıkları Tedavisi  •

Üst çene genişletme ve tel için başvurdum. Tedavim güzel geçti, hiçbir problem yaşamadım. Kendisi ile çalışmaktan çok memnunum, ilgili bir doktor. İlerleyen zamanlarda çift çene ameliyatı olacağım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.

•  •

Ortodonti tedavisi için doktor tavsiyesiyle başvurdum. Tel takılıdır. Tedavim güzel geçiyor. Herhangi bir sorun yok. Abdullah Bey'den önce birçok doktora gittim. Kendisi çok güler yüzlü ve ilgili. Tedavim zor, birçok doktor tedaviye başlama taraftarı değildi. Kendisi bana çok güven verdi. İşini hakkıyla yaptı, etrafımdaki herkese öneriyorum.

• Ü

Ortodonti tedavisi için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Şeffaf plak tedavisi görüyorum. Tedavim henüz bitmedi. Her konuda yardımcı oluyor ve kontrol ediyor. Hiçbir sorun yaşamadım. Kendisini çok seviyorum. Birlikte anlaşabiliyoruz. Hastasının dilinden anlıyor.

• M

Ben tel tedavisi için başvurdum. 2 yıldır tedavi görüyorum. Arkadaşım da kendisine gidiyor. Hiçbir sorun yaşamadım. Her gittiğimizde güler yüzle karşılıyorlar ve bekletmeden alıyorlar. Çok yardımcı oluyorlar. Çok ilgili bir doktor. Genel olarak her şeyiyle memnunuz. Bundan sonra her diş sorunumda oraya gideceğim.

• M

Diş plağı tedavisi yaptırdım, ancak kendi nedenlerimden dolayı yarım kaldı. Annemin de implant ve kaplama tedavisini yaptırdık. Abdullah Bey çok başarılı, iletişim becerisi çok yüksek, insana güven veren bir doktor. Tedavilerimizden çok memnunuz.

•  •

Çok mükemmel bir hocamız var. Biz çok memnunuz. İmplant ve ortodonti tedavisi yaptırdım. Tel tedavime devam ediyorum. Tedavilerimden memnunum.