Dr. Öğr. Üyesi Adem Öztekin , Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi' nde Göz Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Göz Hastalıkları Randevusu

Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi

Oğlumun 3 aylık göz randevusu için dr adem öztekin beyi telefon üzerinden randevu alarak tercih ettik randevu saatinde oradaydık odaya girdik ilgisiz bir şekilde bizimle konuştu ben bebeğin annesiyim benimle ablacım bak şimdi şekilde konuşma başladı herkesin kendi üslubu birşey diyemem daha sonra bebeğimizin gözüne damla damlatıldı bizde damlamızı damlatıp dışarda bekleme alanında bekliyorduk bizimle birlikte gelen diğer hastalar gözlerine damla damlatılıp 5 dk sonra içeri alındılar ve biz orada doktoru 45 dk bekledik daha sonra bizi içeri alarak çocuğumun göz merceğine bakmak istedi kontrol etmeye başladı göremiyorum diyerek bütün asistanları başına toplayıp çocuğumun ellerinden ayaklarından tutup korkmasına neden olması ve sonradan gördüm deyip odadan çıktı eşimle biz şok içinde kaldık eşim orada hocam bir problem varmı demese kalıcaz orda ve doktor sadece yok deyip çıktı odadan eşimle biz şok içinde kaldık gerçekten nediyeceğimizi bilemedik

• Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• Gözlük numarası için gidilebilir. Başka sorularınız varsa öneremem.Çünkü sorduğum soruyu ilgisizce, sadece olabilir diyerek yanıtlamıştır.

• M

Yeniden sağlıklı bir hayata kavuşmuşsam bu hocamın bana gösterdiği ilgi, insani yaklaşım ve uyguladığı başarılı tedaviler sonucudur. Hocama sonsuz teşekkürler.

•  •

HASTASINA İLGİLİ, BİLGİLİ, HASTALARINA İNSANCIL YAKLAŞAN, KENDİSİNİ SADECE FENNİ İLİMLERLE DONATAN DOKTORLARIN OLMADIĞININ KANITIDIR. YENİDEN SAĞLIKLI GÖRMEME NEDEN OLDUĞU İÇİN HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE...