Opr.Dr. Adil Tekin 1994 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları bölümünde ihtisasını tamamlayan Adil Tekin Adana Özel Niv Göz Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Sümer Mahallesi 69023 Sokak No: 2/A, Seyhan 01140

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

• M

Annem için randevu aldım. Alanında çok tecrübeli ve kıymetlidir isim. Adana da bulunmasi büyük bir şans.

• Nivgöz Çukurova  •

Adil beye lasik oldum.Ameliyattan korkuyordum,ameliyat boyunca işlemleri açıklamasını bekledim ama asistanlarıyla başka şeylerden konuştu.Sol gözümü sabitlemek için taktığı aparatın acıttığını söyledim tepki vermeden devam etti.sağ gözümün ağrısı gece geçti sol gözüm kontrolde lensler çıkarılıncaya kadar ağrıdı,acıdı.kendisi de sol göz tamamen iyileşmemiş dedi.dün 2.kontrole gittim hâlâ net göremediğim için endişeliydim.hastanın yüz ifadesinden anladığını söyleyip kardeşimle muhatap olmayı tercih etti,ameliyat olan kardeşimmiş gibi.Sormak istediğim şeyleri sormama fırsat vermeden kapıyı açıp bizi yolculadı.çıkarken kendisine ameliyat olduğum için pişman olduğumu söylediğimde başkasına kontrol ettirmemi söyledi.29yaşındayım hiçbir doktordan aklımda bu kadar soru ve endişe neye uğradığımı şaşırarak çıkmadım.arkadaşlarım,kuzenlerim ameliyatıma göre kendisine gideceklerdi hiçbirine tavsiye etmiyorum.3hafta oldu hala bulanık görüyorum doktorla da iletişim kuramadığım için çok endişeliyim.

• Nivgöz Barajyolu Lasik  •

Op. Dr. Adil Tekin

MERHABA,
    ÖNCELİKLE YAŞADIĞINIZ SÜRECİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. EXCİMER LAZER AMELİYATI İÇİN MUAYENEYE GELEN BÜTÜN HASTALARIMIZA DETAYLI MUAYENE VE TETKİK İŞLEMLERİ SONRASINDA GÖZÜ AMELİYATA UYGUNSA LAZER YÖNTEMLERİYLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLENDİRMELER YAPILMAKTADIR.
    BİZ SİZE WAVEFRONT LASEK OPERASYONU UYGULADIK.BU UYGULAMA SONRASI HAFİF AĞRI,BATMA,YANMA,BULANIKLIK VE RAHATSIZLIK GİBİ ŞİKAYETLER İYİLEŞME SÜRECİNİN BİR PARÇASIDIR VE KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞEBİLİR. AMELİYAT ÖNCESİNDE VE SONRASINDA BU SÜREÇ HAKKINDA DETAYLI BİLGİLENDİRME YAPILMAKTADIR.TIBBİ OLARAK BEKLENEN BİR İYİLEŞME SÜRECİNİ YANLIŞ ANLAMAK VE DOKTORUN İLGİSİZ OLDUĞUNU İDDİA ETMEK GERÇEKCİ DEĞİLDİR.
    AMELİYAT SONRASI SÜREÇTE DOKTORUNUZ KONTROLLER SIRASINDA GEREKLİ MUAYENELERİ YAPMIŞ GÖRMENİZ DE BELİRGİN ARTMA OLMUŞ VE GÖZÜNÜZDE İYİLEŞME SÜRECİNİN DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTMİŞTİR.
    BİZDEN KAYNAKLI ŞÜPHELERİNİZ VARSA FARKLI BİR KURUMDA DA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA MUAYANE OLABİLİRSİNİZ SİZİ ANLAYIŞLA KARŞILARIZ.
    BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANAN YORUMLAR HEM TIBBİ SÜRECE HEM DE SAĞLIK SEKTÖRÜNE YAPILAN HAKSIZLIKTIR.
    DİLERSENİZ KONTROL RANDEVUNUZU OLUŞTURUP TEKRARDAN BİZİME İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ, HEKİM VE KURUM OLARAK YANINIZDAYIZ , İLGİ VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

• B

Yıllardır tedavi ve kontrol için gittiğim doktorumuz.Göz tansiyonumun yüksekliğindeki sebebi bulması benim için bir başlangıç oldu.Doktor olarak yaklaşımı bilgisini size yansıtması gerçekten harika.Ailecek gittiğimiz doktorumuza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• Nivgöz Barajyolu Randevu  •

• Gebelik durumumda o kadar güzel ilgilendi ki glokom rahatsızlığımdan dolayı. 14 yıllık doktorum.

• Nivgöz Barajyolu Randevu  •

• F

Doktor bey oldukça ilgiliydi gerçekten çok iyi bir doktor iletişimi konuşması çok iyiydi ben blraz korkuyordum ama beni gerçekten çok iyi rahatlattı gözümü ilasik yöntemle ameliyat oldum gerçekten çok mutluluyum çok iyi görüyorum ellerinize sağlık

• Nivgöz Barajyolu Lasik  •

• K

2 yaşında kızımızın göz kayma şüphesiyle gittik , pimpirikli eşimi bile rahatlatacak kadar iyi açıkladı , biz çok memnun kaldık hocamıza teşekkür ediyoruz

• H

Adil beye yıllardır muayene oluyorum. Gözlerimin numarası - 11 ile-12 miyoptu. Gözlüksüz hiçbir şeyi net göremiyordum. Gözlerimi lazerle çizdirmek istedim fakat gözlerimin buna uygun olmadığını fakik iol denilen bir göz içi merceğinden bahsetti araştırdım ameliyatı oldum çok memnunum şuan keşke daha önce yapsaymışım. Her aşamasını aklımda soru işareti kalmayacak şekilde en ince ayrıntısına kadar anlattı. İşinin ehli çok deneyimli bir doktor. İyiki yollarımız kesişmiş gözlerimin açılmasına vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ederim

• Nivgöz Barajyolu Fakik Göz İçi Lens  •

• H

Oğlumu getiriyorum.O bile diyor,anne çok kibar bir doktor di mi diye..Ben de kendisine lazer yaptirdim ta 2011 yılında (miyop ve astigmat) ve hala gözümde bir sıkıntı yok,çok memnunum.Cok sağolsun varolsun

• Nivgöz Barajyolu Göz Hastalıkları Randevusu  •

33 yasindayim bir kac ay once sol goz katarakt ameliyatimi Adil Bey yapmisti memnun kaldim, sag goz icin de yine Adil Bey'i tercih ettim. Her iki goze de trifokal mercek uygulamasi yapildi. istanbulda calisiyordum ameliyat icin İstanbuldan geldim. isinin ehli ve karakter olarak ta cok beyefendi birisi. Ameliyat aninda sakinlestici telkinleri el cabuklugu ile birlesince 7-8 dakikada ameliyatim bitti. Tesekkurler..

• Nivgöz Barajyolu Katarakt Ameliyatı  •

• G

Adil Bey o kadar ilgiliydi ki tedavi sürecimin başından sonuna kadar çok yardımcı oldu sayesinde lazer ameliyatımı sorunsuz ve ağrısız şekilde geçirdim görüş açım netlik kazandı kendisi harika bir cerrah.Her süreci ayrıntılı biçimde anlattı ,iletişimi de harika.Kendisine ve niv göz ailesine çok teşekkür ediyorum.