Eskicami-Ortacami Mahallesi Demirler Yolu Tekirdağ, Tekirdağ
2025 Temmuz ayında şiddetli işaret parmağı ağrım nedeniyle Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nde Ahmet Bey’e randevu ile başvurdum. Kısa bir görüşme sonrası beni röntgene yönlendirdi. Röntgen sonucunu tekrar kendisine gösterdiğimde, kırık ya da çıkık olmadığını, zamanla geçebileceğini ve buz uygulamamı söyledi.
Ancak muayene sürecinin biraz daha detaylı olmasını ve şikâyetimin kaynağıyla ilgili farklı olasılıkların da değerlendirilmesini beklerdim. Özellikle masa başı çalışan biri olarak el ve parmaklarımı yoğun kullandığımı belirtmek istemiştim fakat bu yönde bir sorgulama olmadı.
Sonrasında farklı bir uzmana danıştığımda sinir sıkışması ihtimali olduğu ve detaylı inceleme gerektiği söylendi. Yaşadığım süreci paylaşarak, benzer bir durum yaşayanlara fikir vermek istedim.• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ahmet Çanlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Çanlıoğlu, Pratisyen.
Ahmet Çanlıoğlu adresi nerede?Ahmet Çanlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskicami-Ortacami Mahallesi Demirler Yolu Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Çanlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Çanlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Çanlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Çanlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Çanlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Çanlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Çanlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler