- Kabakulak ,
- Nefes Darlığı ,
İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle 06370
C
ce...z
05.08.2025 tarihinde gırtlak kanseri birinci evre tanısıyla Doç. Dr. Erim Pamuk’a muayene oldum. Gerek bilgi birikimi gerekse hastasına yaklaşımı gerçekten çok güven vericiydi. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı, süreci detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıkladı. Kendimi emin ellerde hissetmemi sağladı. Böyle bir hekimle karşılaştığım için çok şanslıyım.
• başka bir yer • Diğer •
2023 Temmuz ayında gırtlak kanseri ameliyatımızı gerçekleştirdi. İlgili, güleryüzlü, insancıl, güven veren ve "en önemlisi" başarılı bir doktor. Yoğun ve yorucu çalışma şartlarına rağmen enerjisinden ve ilgisinden taviz vermiyor. Sadece hastamız değil, biz hasta yakınları da onu çok sevdik. Erim Hocam iyiki varsınız...
• başka bir yer • Diğer •
yu...3
Dr. Erim Ahmet Pamuk gerçekten harika bir insan.. Hem kişiliği.. Hemde mesleği.. Çoookk sıcak kanlı yaklaşımıyla gönüllerde taht kuran bir insan.. Burun ameliyatımı yaptı kendisi ilk muayenemden, ameliyatımdan, konrollerimden iyileşene kadar çok güzel bi şekilde ilgilendi.. Telefon numarasını vererek msjlara bile cevap verdi.. Burdan kendisine birdaha Teşekkür ederim.. Güzel insan.. Saol varol..
• başka bir yer • •
ahmet hoca genc ve dinamik.ustelik konusmalari motive edici ve kendisi cok sempatik.numarasini da veriyor ameliyattan sonra arayip ya da mesaj atip kendisine danisabilirsiniz.kulak zari ameliyati oldum agrim sizim yok olsa bile ameliyat sonucta bu doktorun sucu olmazdi fakat ameliyati iyi gecirdi ay sonu kontrolum var umarim zar yerine oturmustur.ameliyat olacaksaniz ahmet hocayi tavsiye ederim umarim basarilarinin hakkini alir
• başka bir yer • Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı) •
sp...l
Septolasti ameliyatı oldum kendisine. Görev nedeniyle erken ameliyat olmam gerekiyordu. Boşluğu olmamasına rağmen yemek arasını ayırıp ameliyatı gerçekleştirdi. hacettepe stajlı, ankara akyurt hastanesinde çalışmış, özgüveni yüksek samimi,mütevazi ve işini mükemmel yapan bir doktor. Birçok hastasıyla konuştum hepsi övgü dolu sözler söyledi. Şuanda Kırıkkale yüksek ihtisas hastanesinde çalışmakta kendisine ameliyat için Ankaradan geldim.
• başka bir yer • Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi) •
Ahmet Erim Pamuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Erim Pamuk, Kulak Burun Boğaz.
Ahmet Erim Pamuk adresi nerede?Ahmet Erim Pamuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Erim Pamuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Erim Pamuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Erim Pamuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Erim Pamuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Erim Pamuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Erim Pamuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Erim Pamuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Yenimahalle bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları