2022 Türkiye meslek başarı ödülünü fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında almıştır.
2023 Dubai Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Wow congress ödülü almıştır.
Kendine özel farklı metotları ve uygulamaları bulunmaktadır.
Fizik Tedavi Profesöründen birebir eğitim almış. Tamamlayıcı tıp ile Modern tıp metodunu bileştirerek uygulamalarına yansıtmıştır.
FDM (Facial Distorsiyon Model) terapisti olan Ahmet Güngör Türkiye'de nadir uygulanan metotları uygulamaktadır.
Kendi özel muayenesinde Alternatif tedavi metotları ve Modern tıp metotları ile uygulamalar yapmaktadır.
- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Diz Ağrısı
MANSUROĞLU MAH. MANAS BLV. 288/4 NO:9/1 AVCILAR EXCLUSİVE A BLOK KAT:6 D:119 BAYRAKLI, Bayraklı, İzmir 35535
Galeri
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
MANSUROĞLU MAH. MANAS BLV. 288/4 NO:9/1 AVCILAR EXCLUSİVE A BLOK KAT:6 D:119 BAYRAKLI, İzmir
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
El Rehabilitasyonu
Fzt. Ahmet Güngör
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Fizik Tedavi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
g.....
Kendisi sihirbaz bence. 6 aydır kalkmayan kolumu 2 seansta tüm ağrılarımda ve problemlerden kurtardı. Anlatılmaz yaşanır.
• Fzt. Ahmet Güngör • Skolyoz Tedavisi •
Ş
şe...z
Yurt dışında yaşıyorum, Boyun fıtığı sebebiyle tatildeyken aniden başlayan ve şiddetli şekilde devam eden ağrılarım yüzünden kendisine tavsiye üzerine gittim. Kısıtlı bir zamanım olmasına rağmen 1-2 seans arası şiddetli ağrılardan kurtuldum ki 7/24 devam eden ağırlardı. Birkaç seans daha yapılacak süreç çok iyi devam ediyor.Ahmet bey ve asistanı çok samimi ve işlerinde çok profesyoneller.
• Fzt. Ahmet Güngör • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
K
k....k
Trapezimde olan kasılma sebebiyle kuru iğne yöntemine başladık ve bugün ilk seansı gerçekleştirdik. Bilgisi ve hakimiyetiyle Ahmet bey kusursuz bir seans gerçekleştirdi. Bir seansım daha olacak ve ardından kendisine graston masajı ve kayropraktik için de gideceğim. İyi ki varsınız hocam.
• Fzt. Ahmet Güngör • Kuru İğne Tedavisi •
i̇...ö
Günlerdir geçmeyen bel ağrılarım,bacak ağrılarım ve hatta kasılıp kilitlenmelerim vardı.Ahmet hoca sayesinde ilk seansta çok iyi sonuçlar
aldık.2-3 ayda toparlayamazsın dedikleri ve yaşam kalitemi olumsuz etkileyen bu durumdan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.• Fzt. Ahmet Güngör • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
at...n
L5-S1 Omurları arasındaki diskimde ekstrüzyon düzeyinde fıtık meydana geldi, (patlamış fıtık).
Hiçbir şekilde ameliyatsız iyileşemezsin diyen Beyin sinir cerrahlarına karşın Ahmet Bey’i tanıdıktan sonra her şey yön değiştirdi ve muayeneler sonrasında olumlu sonuç alabileceğimizi anlattı. Seanslarıma eksiksiz katıldım ve inanılmaz ilerleme kaydettik. Ağrılarım kalmadı, kalça-arka bacak uyuşukluğum gitti hislerim geri geldi ve yürüyüşüm düzeldi. Basamak basamak her şey adım adım Ahmet Bey tarafından özenle takip edildi ve sonuca ulaştık. Böyle rahatsızlıklar insanın hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor ve kapı kapı çare arıyor insan. Hayatım boyunca tanıdığıma şükredeceğim ender insanlardan kendisi.. Tekrardan emeğinize sağlık Allah razı ve bahtı açık olsun..• Fzt. Ahmet Güngör • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
O
o....k
Öneri üzerine Ahmet Bey’e ulaştım. Aylardır çektiğim bel ağrısı ve bacak ağrısı şikayetimi 2 seans içerisinde net çözüme kavuşturan değerli hocama sonsız minnettarım
• Fzt. Ahmet Güngör • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ab...l
Sol omuz ve bel fıtığı şikayetiyle gittim.
Ağrılarımdan kurtuldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.• Fzt. Ahmet Güngör • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
g....b
Ahmet Bey alanında hem teorik hem de pratik anlamda oldukça bilgili. Kendisine migren tedavisi için gittim, uygulanacak tedavinin belirlenmesinden son güne kadar hem çok ilgilendi, hem de her aşamada detaylı bilgilendirmede bulundu. Sonuç olarak ayda 8-10 atak geçirirken şu an neredeyse sıfır. Baş ağrısı olduğunda da ağrı kesici ile geçer seviyede.
• Fzt. Ahmet Güngör • Migren Tedavisi •
Bel fıtığı şikayetinden dolayı sayısız doktora başvurmama rağmen herhangi bir sonuç alamamıştım. Ahmet Bey'e başvurduğum ve tedavime başladığımız ilk günden itibaren bel ağrım yavaş yavaş hafifledi, tedaviyi tamamladığımızda ise bırakın ağrıyı öncesinde hayatımı kısıtlayan hareketleri de kolaylıkla yapabiliyorum artık. Bel fıtığı şikayeti yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
as...n
Bir çok doktora gittim çeşitli tedaviler uygulandı çözüm bulamadım. Hareket dahi edemediğim bir bel ağrım vardı. Ahmet hocayı önerdiler. Öneri üzerine gittim. 2 seans da agrım tamamen kesildi. Agrıyı çeken bilir. Mükkemmel bir fizyoterapist güleryüzlü hijyenik bir ortam herkese tavsiye ederim.
• Fzt. Ahmet Güngör • Bel - Boyun Fıtığı •
Ahmet Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Güngör, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ahmet Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Oyun Terapisi, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Migren Tedavisi.
Ahmet Güngör adresi nerede?Ahmet Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MANSUROĞLU MAH. MANAS BLV. 288/4 NO:9/1 AVCILAR EXCLUSİVE A BLOK KAT:6 D:119 BAYRAKLI İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Güngör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Güngör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Güngör hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Güngör ile İngilizce, Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Güngör tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ahmet Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.