Uzm. Dr. Ahmet Mustafa Ada

Spor Hekimliği · Daha fazla

Ankara 1 adres

Uzm. Dr. Ahmet Mustafa Ada

1977 yılında Konya’nın Kadınhanı ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Konya’da tamamladıktan sonra, lise öğrenimini Kuleli Askeri Lisesi’nde tamamlamıştır. Tıp eğitimini Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Uzm. Dr. Ada, 2009-2013 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

2013 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda, Sporcu Sağlığı Uygulama Merkezi Amiri olarak görev yapmaya başlamıştır. 30 Ağustos 2024 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olmuştur. Spor Hekimliği Uzmanı olarak, Türkiye Voleybol, Triatlon, Kickboks ve Üniversite Sporları Federasyonları’nın sağlık kurullarında görev yapmaktadır, ayrıca Milli Takım Doktorluğu görevini de aktif olarak sürdürmektedir.

2020 Tokyo ve 2024 Paris Olimpiyat Yaz Oyunları ile 2023 Avrupa Oyunları’nda Türk Milli Takımı’nın doktoru olarak görev yapmıştır. Uzm. Dr. Ada, 2009 yılından bu yana spor hekimliği ve kas-iskelet rahatsızlıklarında bütüncül yaklaşım, regülasyon ve rejeneratif tedavi yöntemlerinde ulusal ve uluslararası eğitimler almıştır. 15 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimi ile hastalarının sağlığına katkı sağlamaya devam etmektedir.

Yetişkin

Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi

Beytepe Mah. Ali Şir Nevai Cd. No:9B/1, Çankaya, Ankara 06800

• Sigortası olan hastalar

• B

Hocam samimiyeti ve uzman görüşleri ile ilk randevudan sizin sorununuzu tespit edip tedavi yöntemleri hakkında bilgilendiriyor. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

• Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi Spor Hekimliği Randevusu  •

Hocamız çok ilgilendi. Durumumu ekrandan görsellerle detaylı anlattı. Güven verdi. Bana durumumun çok ciddi olmadığını ve daha iyi duruma gelebileceğimi düşündürdü. Yapacağı tedavilerle daha güçlü ve sağlıklı olabileceğimi ve mesleğimin gereklerini daha uzun zamanlar boyunca devam ettirebileceğimi düşünüyorum.

• Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi Spor Hekimliği Randevusu  •

Bağ kopması şikayeti ile hocama başvurdum. Ekibiyle beraber gayet motive edici karşıladılar. İlk seans için bir hasta ile en fazla ne kadar ilgilenebilinirse o kadar ilgilendiler.

• O

Gözü kapalı gidebilirsiniz ,hocamız çok bilgili ve gerçekten tedavisi çabucak iyileştiriyor

• M

Eşimin diz dönmesinden dolayı rahatsızlandığı dönemde Mustafa hocamın uyguladığı tedavi süreci çok başarılı olduğundan kendisinin hekimliğine son derece güveniyorum. Yakın zamanda bel ağrım dönem dönem atak şeklinde aşırı rahatsızlık veriyordu.
    Tedavi ve önerileri , detaylı bilgilendirmesi çok başarılı.

• Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi Randevu  •

Milli sporcuyum ve nerdeyse 1 yıldır ayağımda yaşadığım ağrıdan dolayı antrenman yapamıyordum. Ahmet Mustafa Bey’e geldim ve sorunun ne olduğunu ve nasıl tedavi edilmesi gerektiğini detaylı şekilde anlattı ve tedaviye başladık. Bu sürecin sonunda tekrar eski formuma döneceğimden hiç şüphem yok. Kendisi bu konuda gerçekten uzman. Çok ilgili ve anlayışlı seanslarım bittiğinde tekrar görüşümü bildireceğim

• M

Mustafa hoca konusunda uzman olduğunu ilk dakikadan itibaren hissettirdi. Sorunlarımı can kulağıyla dinledi.

• Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi Spor Hekimliği Randevusu  •

Herkese tavsiye ederim. İlgili, esprili ve işinin en iyisi. Yaptığı uygulamalar birkaç dakika içerisinde etkisi göstermektedir.

• N

Mustafa hocam çok ilgili oğlumun duruş bozukluğu için başvurmuştuk bütün yönlerden inceleme yaptı gerekli açıklamaları yaptı takviyeler imizi verdi

• M

Mustafa Hocam mükemmel bir hekim. Uyguladığı tedavi ve tedavi aşamasındaki yaklaşımı cana yakınlığı çok iyi.

• Ahmet Mustafa Ada Muayenehanesi Randevu  •