Ahmet Özhan Korkmaz, psikoloji alanında yetişkin ve çift terapisi üzerine uzmanlaşmış bir uzmandır. Gaziantep’te hizmet veren Korkmaz, hem online hem de yüz yüze terapi süreçleriyle danışanlarına destek sağlamaktadır. Özellikle şema terapi konusunda eğitimli olan Ahmet Özhan Korkmaz, bireylerin yaşam kalitelerini artırmak ve ilişkisel süreçlerde daha sağlıklı iletişim kurmalarını desteklemek amacıyla çalışmalar yürütmektedir. "Eşitlik iyidir, iyilik iyidir." anlayışıyla çıktığı bu yolda danışanlarına etik, empatik ve güvene dayalı bir terapi ortamı sunmayı hedeflemektedir.
- Gelişim Bozuklukları
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
Değirmiçem Mah. 36011. Sk. Akıncı İş Merkezi No: 10, Şehitkamil, Gaziantep 27090
- Sigortası olan hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Aile İçi İletişim Sorunları
Psikolog Ahmet Özhan Korkmaz - İz Aile Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Yas Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Şema Terapi
Psikolog Ahmet Özhan Korkmaz - İz Aile Danışmanlık Merkezi
Uzun süredir kafamda çözemediğim birçok konu vardı ve iyi ki kendisiyle tanışmışım. Sakinliği, profesyonelliği ve danışanına yaklaşımı gerçekten mükemmel. Kendimi ifade ederken hiç zorlanmadım ve bakış açımı değiştirmeme çok yardımcı oldu. Alanında çok başarılı bir psikolog, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psikolog Ahmet Özhan Korkmaz - İz Aile Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
em...e
Sınav kaygım ve ileride neler yapmak istediğine dair aklımda soru işaretleri vardı kendimi çok daha rahat hissediyorum ve başarabileceğime olan inancımı ve motivasyonumu mükemmel etkiledi
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
el...ş
Merhaba, Ahmet beyle şema terapi üzerinden ilerliyoruz. Seanslarımız keyifli ilerliyor bana ve aileme katkısı gözle görülür şekilde ortada, Memnunuz ve görüşmelerimize devam edeceğiz.
R
r ...ö
Psikologumla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım depresyon kaygılarım vardı ilk seanstan itibaren bana çok iyi geldi .
• Psikolog Ahmet Özhan Korkmaz - İz Aile Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
O
o....k
Beklediğimin çok üzerinde geçti ve bana katmaya çalıştıkları gerçekten harikaydı eksiklerimi görmeme çok yardımcı oldu şimdi daha dikkatliyim
• Online Danışmanlık • Aile Terapisi •
Ö
ö....g
Merhaba birkaç haftadır Ahmet beyden seans almaktayım. Kendisi çok ilgili ve çok güzel sonuçlar alıyorum uyguladığı teknikler, verdiği örnekler zihnimde yeni ufuklar açıyor .
• Psikolog Ahmet Özhan Korkmaz - İz Aile Danışmanlık Merkezi • Aile İçi İletişim Sorunları •
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
i̇...y
Bir arkadaşım önerisiyle Ahmet hocamla seans yaptık ve çok olumlu oldu sıkıntılarım ve streslerimi azalti faydalı bir seans oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
Z
z....b
Ahmet Bey, hayatımın belki de en zorlu dönemlerinden birini geçirirken bana ışık oldunuz. İçimdeki karanlıkları aşmamda, korkularımla yüzleşmemde ve kendime giden yolda yalnız olmadığımı hissettirdiniz. Sizinle birlikte yürüdüğümüz yolculuk, bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı. Sayenizde kendime daha çok güveniyor, hayatı daha dolu dolu yaşıyorum. İyi ki varsınız
b....e
Sevgili psikoloğum, sana abi demeyi tercih ediyorum çünkü seninle sohbet etmek beni çok mutlu etti. Seninle sohbet ettikten sonra kendimi çok iyi hissediyorum ve gece mutlu uyuyorum. Seni çok Seviyorum
Psk. Ahmet Özhan Korkmaz
Aaaa yorumunu görünce çok sevindim canım kardeşim tabiki nasıl iyi hissediyorsan o şekilde hitap edebilirsin seni tanıdığıma çok sevindim
b....e
İyi ki karşılaştığım dediğim bir psikolog kendisi, anlayışla dinlemesi, uyguladığı psikolojik yöntemler ile seanstan çıktığımda kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. Kurduğu iletişim dili, sorunlara olan yaklaşımları çok çok güçlü ,bireysel terapiye ihtiyaç duyarak gittim ama birlikte yaptığımız görüşmeden sonra şema terapisi yapmamız gerektiğine karar verdik ve çocukluk travmalarından kaynaklandığını tespit ettik. Bunu bilimsel ölçekler kullanarak bana da sonuçları ifadede etti.Herkese gönülden tavsiye ederim.
Psk. Ahmet Özhan Korkmaz
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu süreçte bir yol arkadaşı gibi birlikte yürümek çok güzel
Ahmet Özhan Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Özhan Korkmaz, Psikoloji. Size Ahmet Özhan Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, Fobilerden Kurtulmak.
Ahmet Özhan Korkmaz adresi nerede?Ahmet Özhan Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mah. 36011. Sk. Akıncı İş Merkezi No: 10 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Özhan Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ahmet Özhan Korkmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ahmet Özhan Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Özhan Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Özhan Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Özhan Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Özhan Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Ahmet Özhan Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Özhan Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Özhan Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.