Tekirdağ'da yer alan kliniğimizde güncel ortodonti tedavilerini uygulamaktayım. Muayene için Doktor Takvimi üzerinden randevunuzu alabilirsiniz.

Ahmet Tokatlı Muayenehanesi

Atatürk Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi 267.Sokak Can Plaza No:2/5-6, Süleymanpaşa, Tekirdağ 59030

• Sigortası olan hastalar

ESTEDENT ADSP

Kazımiye Mh. Salih Omurtak Cd Bahçelievler 1. Sk. No: 1 Ersözler Apt, D: 2, Çorlu, Tekirdağ 59860

Özel Fulya Diş Uzm. Dr. Cem Özgür Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Esentepe Mahallesi, Sancak 2. Sokak Golden Life C Blok No:8, D:1F, Çorlu, Tekirdağ 59850

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Atatürk Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi 267.Sokak Can Plaza No:2/5-6, Tekirdağ

Ahmet Tokatlı Muayenehanesi

Kazımiye Mh. Salih Omurtak Cd Bahçelievler 1. Sk. No: 1 Ersözler Apt, D: 2, Tekirdağ

Esentepe Mahallesi, Sancak 2. Sokak Golden Life C Blok No:8, D:1F, Tekirdağ

Özel Fulya Diş Uzm. Dr. Cem Özgür Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• C

İşinin erbabı güleryüzlü empati gücü çok yüksek ,klinik şartları çok iyi

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• Ö

Merhaba,Ahmet Hocamızın bilgisi bize güç ve güven veriyor. Kendinden emin ve dananimli olması işinin ehli olduğunu gösteriyor.Ayrica bu bilgi bizimle kurduğu iletişimine de yansıyor.Bu da bizim çocuğumuza güvenerek işlem yaptirmamizi sağlıyor. Çocukla kurduğu iletişim de çocuğun yapılacak işlemle ilgili korku ve kaygısını ortadan kaldırıyor .Ahmet hocamıza. Zorlu bir süreç olduğu söylenen şeffaf plak kullanma işlemimiz sorunsuz devam etti.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Çene Darlıkları Tedavisi  •

Ahmet Bey’in plak tedavisi sürecimde samimiyeti ve işine gösterdiği özen için memnunum.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• Y

Ahmet hocaya ortodonti tedavisi için gitmiştim. Güler yüzlü karşılaması, elinin pratikliği, tedavi hakkında beni bilgilendirmesi ayrıca sorduğum sorulara da açıklayacı bir şekilde cevap vermesi ve tedavinin sonucundan çok memnun kaldım, ortodontik tedavi görmek isteyen herkese tavsiye ederim.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• U

Ahmet hocam işinde çok iyi.Eli pratik,şefaf plak tedavimi başarı ile tamamladık.Kendim de bir hekim olarak iyi ki onunla bu tedaviyi olmuşum diyorum.Teşekkür ediyorum kendisine.

• Y

Yaklaşık iki sene süren tedavimin ardından bugün diş tellerim çıktı ve sonuçtan çok memnunum

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi  •

Ahmet bey çok ilgili biri ortodontik tedavi sürecimde beni çok güzel yönlendirdi ve sonuçtan çok memnun kaldım.Güvenle tercih edebilirsiniz.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Diğer  •

• B

Çok ilgili, ve nazik bir otodontist, her türlü sorunumda çok yardımcı oldu ve çözüm yolu üretti, Tekirdağ'da iyi bir ortodontist arayanlara, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

Oğlumun ortodonti tedavisi için Ahmet Bey ile görüştük, randevumuz olumlu geçti, çok memnun kaldık. İlgisi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

Şeffaf plak tedavisi için gidiyorum. Tedavi süreci yeni başladı. Gittiğim süre içerisinde hiç bir sorunla karşılaşmadım. Çok ilgili ve alakalılar.

• Ahmet Tokatlı Muayenehanesi Diğer  •