Kışla mah 4522. sk No:1, Yüreğir 01110
Ö
öz...
Cildimin farklı yerlerinde oluşan ve endişelerimle ertelediğim lezyonlar için büyük bir korkuyla gittim ama güler yüzü ve nezaketiyle beni o kadar rahatlattı ki. Anlayışlı tavrı, nezaketi ve açıklamaları için sevgi ve saygılarımı iletiyorum
• SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
h....b
Güneş kremi kullanıyordum ,yüzümde aşırı terleme gittim,Şikayetimi dile getirdim doktor bey ne yapabilirim dedi.Doktorun yaklaşımı tatmin etmedi
• SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
T
tu...z
kızımın doktoru güleryüzlü hastalarına ilgili tedavisinde başarılı alanında uzman herkese tavsiye ederim
se...1
ergen sivilce ve lekelerimin çaresi olmuştu taaa 15 sene evvel sağolsun,yazmış olduğu kremleri tavsiye ettiği şekilde kullandım ve hızlı şekilde sonuç vermişlerdi.şimdi ise o nu nette buldum tekrar görünmek istiyorum.güneş lekeleriyle ve sivilce lekeleriyle başım dertte yine..
ma...t
çok memnun kaldım. şu ana kadar birçok ilde birçok doktora gittim ama hiçbiri hastalıgıma çözüm bulamadı. allah ondan razı olsun. böyle doktorlar oldugu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez.
Ahmet Yakışan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yakışan, Dermatoloji.
Ahmet Yakışan adresi nerede?Ahmet Yakışan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yakışan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yakışan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yakışan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yakışan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yakışan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yakışan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Yakışan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.