SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Axa Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- SGK
- Sompo Sigorta
- Türkiye Sigorta Tüm sigortaları göster
m....u
Atalay hocam devlet hastanesinde karşılaştığım en ilgili,hastasına önem veren bir doktor. Sizi detaylıca dinler gelişi güzel ilaç yerine önce lab testlerini görür nokta atışı yapar:) neredeyse 2 yıldır özel klinik,hastane dolaşmış ve sonuç hüsran olan hastası olarak kendisiyle tanıştığım için çok memnunum cevremede bahsediyorum. Geçmeyen enfeksiyon var ise size fitil verip göndermiyor. Darısı diğer hekimlere olur insallah!! Kültür/Antibiyogram sonucuna göre ilerliyor kan testlerinize bakıyor sabırla tüm sorularınızı cevaplıyor.
y....k
Adana Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde görev yapan Doç. Dr. Semih Kıvanç Olguner’e geçirdiğim ameliyat için Özellikle skolyoz cerrahisi konusunda kendisine güvenerek çıktığım bu süreçte, doğru hekimi tercih ettiğimi her aşamada hissettim.
Ameliyatım son derece başarılı geçti ve bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Hocamızın bilgi, tecrübe ve cerrahi başarısının yanı sıra hastasına yaklaşımı, ilgisi ve samimiyeti gerçekten takdire değer. Ameliyat öncesinden ameliyat sonrasındaki takip sürecine kadar benimle yakından ilgilendi, sorularımı sabırla yanıtladı ve kendimi güvende hissetmemi sağladı.
Skolyoz konusunda hekim arayan herkese Doç. Dr. Semih Kıvanç Olguner’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hem hekimliği hem de insani yaklaşımıyla benim için çok kıymetli bir doktor. Bugün kendimi bu kadar iyi hissediyorsam bunda kendisinin emeği çok büyük
tu...
Hayatımda karşılaştığım en tatlı en ilgili ve en güven veren doktorlardan biri . Safra kesesi ameliyatım öncesinde ve sonrasında her soruma sabırla cevap verdi beni her konuda bilgilendirdi ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. Hastaya yaklaşımı güler yüzü ve ilgisi gerçek anlamda iyi hissettiriyor. Alper hocamın yanına gittiğinizde sizi bilgilendirdikçe sizinle konuştukça hastalığınızın şimdiden iyileştiğini hissediyorsunuz. İyi ki sizi tanımışım ellerinize sağlık. Sağlık açısından kendimi çok daha iyi hissediyorum ve hastalığın getirdiği ağrı ataklarının hiçbiri yok artık ellerinize emeklerinize sağlık. Bu meslek için var olduğunuz o kadar belli ki allah uzun ömürler versin hocam .
al...n
Babam 2 dizini protez taktı hocamın eline sağlık efsane oldu.
ec...e
Prof. Dr. Alper SÖZÜTEK ve ekibine minnettarlığımızı ifade etmek isterim.
Yapılan tetkikler sonucunda anneme Kolon ca tanısı konuldu. Araştırmalarımız ve daha önce bu süreci yaşamış yakınımızın tavsiyesi üzerine Prof.Dr.Alper SÖZÜTEK hocamızla yollarımız kesişmiş oldu.iyi ki de kesişti. 10 Ağustos 2026 tarihinde annemin ameliyatını çok başarılı şekilde gerçekleştirdi kıymetli Alper SÖZÜTEK hocamız ve ekibi. Sürecimizin her aşamasının titizlikle ilerlemesi, anneme ve bizlere verdiği güven, ameliyat sonrasında gösterdiği özen ve güler yüzü ile ailemizin mucizesi oldu kıymetli Prof.Dr.Alper SÖZÜTEK hocamız. Elinize,emeğinize ,tecrübe ve bilginize minnettarız iyi ki varsınız ekibiniz ve siz hocam.
Sizin ve ekibinizin Adana Şehir Hastanesi'nde olmanız büyük nimet bizler için..
a....k
Merhaba.kızım 13 yaşında 55e 40 2li skolyoz hastasıydı..kayseri de 2 hastaneye götürdüm ameliyat dediler..sonra kader yollarımızı semih kıvanç olguner hocam ve ekibiyle kesiştirdi.uzun süren ulaşma çabalarımız sonucunda hıcamla görüştük oda ameliyat olması gerektiğini söyledi.bütün tetkikler radyolojik görüntülemeler yapıldı bize Ağustosun 10-14 ü arası ameliyatı yapacağını söyledi..7 Ağustos da arandım çağırıldık.9 Ağustosda yatış yaptık bugun sabah erkenden de ameliyata aldı kızımı.4 saat süren başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi semih hocam.şuan kızım tedbir amaçlı 1 gün yoğun bakımda kalacak sabah servise alacağını söyledi..o kadar içten bir hekim ki herşeyi bize en ince ayrıntısına kadar anlattı sabrı üslubu beyfendiliğiyle kendisine hayran bıraktı.o kadar mükemmel bir hekim ki ona da ekibine de ömrümün sonuna kadar minnettar kalacağım.allah ondan da ekibinden de razı olsun.çok büyük korkularımız vardı ama hamdolsun semih hocam rabbimin yardımıyla başarılı bir ameliyatı yaptı.
fa...k
Herkese merhaba.
Öncelikle değerli hocam Prof. Dr. Alper SÖZÜTEK ve ekibine minnettarlığımızı ifade etmek isterim.
Rektum kanseri olan babama 9 Temmuz 2026 tarihinde başarılı bir ameliyat yapmıştır.
Ameliyat öncesi ve sonrasındaki bilgi, güler yüz, deneyim ve mükemmel iletişimi ile bizi son derece rahatlatmış ve motive etmiştir.
Hocamızdan Allah razı olsun. Memleketimiz Adana böyle kıymetli hocalara sahip olması bakımından ön plandadır. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık değerli hocam. Selamlar.
ha...
2023'de Yurdal Bey tarafından boyun fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi birçok doktor ileriki yaşlarda engelli kalabileceğimi söyledi. Fakat boynuma 8 platin takılan ameliyatım çok başarılı geçti. Kontrole gittiğim doktorların tamamı ameliyatı çok beğendi ve kimin yaptığını sordu. Son gördüğüm doktor ise "Önce Allah'a sonra Yurdal Bey'e dua et." diyerek ameliyatın başarısını övdü. Emeği, ilgisi ve bilgisi sayesinde bugün sağlığıma kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah razı olsun.
üm...
Muayene sürecinde şikâyetlerimi dikkatle dinledi. Sorularıma anlaşılır ve ayrıntılı açıklamalar yaptı. Yaklaşımı sakin ve iletişimi olumluydu. Muayene sırasında kendimi rahat ifade edebildim ve süreç hakkında yeterli bilgilendirme aldım.
öz...n
Yıllardır Crohn hastalığı nedeniyle birçok kez bağırsak tıkanıklığı yaşadım. Stoma açılması ihtimali nedeniyle ameliyat olmaktan hep çekindim. En sonunda Alper Sözütek Hocamızla tanıştık ve ilk görüşmeden itibaren bize güven verdi. Süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı, tüm sorularımızı sabırla yanıtladı ve ameliyat öncesinde kaygılarımızı büyük ölçüde azalttı.
İleoçekal rezeksiyon ameliyatı oldum ve ameliyatım tabi ki başarılı geçti.Operasyon sonrasında da ilgisini hiç eksik etmedi. Hastasını yakından takip eden, her aşamada ulaşılabilir olan, hem bilgisi hem de insani yaklaşımıyla güven veren bir hekim. Böylesine zor bir ameliyatı büyük bir titizlikle yönetmesi sayesinde ailece kendimizi emin ellerde hissettik.
Başta Alper Sözütek Hocamıza ve emeği geçen tüm ekibine minnettarız. Benzer bir süreç yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sayesinde kebap yemeye gidiyorum uzun zaman sonra bu harika bir şey.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 333 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Stereotaktik Radyocerrahi, Enjeksiyon Iv, Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi), Robotik Cerrahi, Endovasküler Embolizasyon, Lop Rezeksiyonu(Epilepsi Cerrahisi), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Multipl Subpial Transeksiyon, Genel Çocuk Cerrahisi, Fonksiyonel Hemisferektomi.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 326 hasta/danışan, SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir şeklindedir.