- Safra Kesesi Taşları
E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy 34718
- Sigortası olan hastalar
P
pi...n
Ahmet Hocam, Allah iyi ki karşıma sizi çıkardı. Arkadaşlar birçok doktora gittim safrakesesi ameliyatı için ama Ahmet Hocamın anlatımı gibi yaklaşımı gibi kimseyle konuşmadım. Korkmayın asla hocam ameliyat gerekiyor diyorsa önce Allaha sonra hocama güvenin. Kimse benim kadar korkamazdı ve ben panik atak geçirdim aklıma neler geldi, vasiyet bile yazdım :) korkmayın arkadaşlarım hocam ne yaptığını o kadar iyi biliyor ki güvenin ve ameliyatınızı olun. Benim 2. haftam ve bunu yazarken herşeyi yiyip içebiliyorum. Sadece tuvalet problemi yaşıyorum onu da halledersek inşallah hiç sorunum yok. Allah hepinize şifa versin.
• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi • Laparoskopi •
ha...z
Safra kesesi ameliyatımı beni ve 6.5 aylık bebeğimi mağdur etmeden gerçekleştirdiği için kendisine minnettarım
• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi • Diğer •
t.....
Bundan 3 ay önce acilden giriş yaptim. Hemoroidim son aşamaya gelmisti. Beni 1 saat sonra ameliyata aldi. Bebegim henuz 20 gunluktu. Yarim saatlik ameliyattan 2 saat sonra bebegimi emzirdim. Ayaga kalktim. Tum acılarım agrilarim gecmisti. Tertemiz olup hayatima devam ettim. Ilgisi alakasi, sakinligi, tecrubesi... Muhtesem bi doktor. Ömür boyu duacıyım.
• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi • Diğer •
za...k
27 12 2016 Tarıhınde hastanenizde sayın doç doktor Ahmet yılmaz tarafından kalın bağırsak ameliyatı oldum ve mükkemmelliyatın üzerinde gerçekleşen bu amliyat için kendisinin ayrıca insani yardımlaşma ve tavrı için kendisine şükranlarımı iletir Atamızın beni türk hekimlerine teslim edin lafını ustaca yerine getiren hekimimize ve Ahmet hocama nice sağlıklı yaşamlar dilerim teşekürlerimi borç bilirim ...Zafer Pekmezoğlu
ha...n
safra kesemi laparoskopik yöntemle sorunsuz olarak alan ve senelerce çektiğim ağrılardan kurtaran ahmet bey ve ekibine çok teşekkür ederim.ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi mükemmel.ameliyatla ilgili hiç bir sorunum olmadı
se...r
Sağ göğsümde oluşan kitleyi başarılı bir ameliyatla alarak beni ileride daha büyük bir sorunla karşılaşmaktan kurtaran sayın doktorum yrd doçent dr Ahmet Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum.Kendisine meslek yaşamında başarılar diliyorum.
mu...y
Sayın doktorum Ahmet Yılmaz'a teşekkürlerimi bir borç bilirim,kasık fıtığı ameliyatımı başarı ile gerçekleştirdiği için kardeşimin safra kesesi ameliyatınıda Sayın Ahmet bey yaptı şu an çok memnunuz ve son olarakta Oğlumun bir fıtık sorunu var onuda kısmetse sayın doktoruma götürüp gerekli müdahaleyi yaptıracagım kendisine tekrar teşekkür ederim..
Ahmet Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yılmaz, Genel Cerrahi. Size Ahmet Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Ahmet Yılmaz adresi nerede?Ahmet Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ahmet Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.