Uzm.Dr. Ahu Yalabık Ural. Özel Ege Şehir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
- Akciğer Kanseri
- Tekrarlayan Hışıltı Atakları
- Akciğerlerde Su Toplaması
- Göğüs Ağrısı
- Alerjik Bronşit
İzmir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
s....ö
Ahu Hanım, dikkatli, detaycı, mütevazi ve hasta psikolojisinden de çok iyi anlayan bir hekimdir.Hastaya yaklaşımı harika! Babama Koah teşhisi koydu ve tetikleyen nedenlere müdahalesi sonucu kısa zamanda toparladı.
• başka bir yer • Diğer •
ah...e
doktorum hanım ahu yalabık hanfediye cok teşekür ediyorum ben ahmet gökçe beni dogru dedavi ile hayata döndürdü ben kıronik alerjik astım hastasıyım yaptıgı tedaviden sonra şimdi ilaca ihtiyac duymuyorum teşekürederim
Ahu Yalabık Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahu Yalabık Ural, Göğüs Hastalıkları.
Ahu Yalabık Ural adresi nerede?Ahu Yalabık Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahu Yalabık Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahu Yalabık Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahu Yalabık Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahu Yalabık Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahu Yalabık Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahu Yalabık Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahu Yalabık Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları