Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden mezun oldum.
İzmir Bakırçay Üniversitesinde Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde tezli Yüksek Lisansa başladım.
PROMPT Klinisyeniyim.

2020-2023 yılları arasında anaokulu, klinik ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde, son yılımda Stajyer Dil ve Konuşma Terapisti olarak Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama Kliniklerinde uygulama stajımı tamamladım.

Klinik gözlem ve uygulama stajlarımın yanı sıra mesleki gelişimim adına çeşitli kurs, seminer ve kongrelere katılım sağladım. Şu anda da çeşitli eğitimlere katılarak gelişimimi sürdürmekteyim.
Bebeklik döneminden yaşlılık dönemine kadar tüm yaş gruplarında terapi vermekteyim.

Ahuse Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

Mimar Sinan Mahallesi 2333. Sokak Turgut Erkaleli Apartmanı No:2 Kat:2 Daire:3, Efeler, Aydın 09000

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Mimar Sinan Mahallesi 2333. Sokak Turgut Erkaleli Apartmanı No:2 Kat:2 Daire:3, Aydın

Ahuse Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

Oğlum hiç konuşamıyordu Ahuse hanım sayesinde güzel bi ilerleme oldu çok memnununuz

• Ahuse Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Dkt. Ahuse Metin

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim:)

• B

İnternet üzerinden buldum. Oğlumda konuşma gecikmesi vardı, ondan dolayı başvuru yaptım. Çok iyi bir hocam, iyi ki onunla tanışmışım. 2 ayda oğlum az kelime çıkıyordu, şimdi çok daha iyi. Hocamızdan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.

• G

Ahuse Hanıma 7 yaşındaki kızım için başvurduk, bazı sesleri çıkaramıyordu. Kendisini iyi ki tanımışız. Kızım hep hevesle gitti seanslara, tedavimiz bitti sonuç mükemmel, çok memnun kaldık. Tanıdıklarıma tavsiye edeceğim. Ahuse Hanımı hiç unutmayacağız.

• G

Ahuse Hanım'a oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Kendisi çok güler yüzlü, işinde başarılı yaklaşımı çok güzel. Biz memnunuz, kendisinden tavsiye ederiz.

• T

Ahuse Hanım'a çocuğumuzun konuşma gecikmesi için başvurduk. Dil gelişimi sürecimiz devam ediyor ve çok memnunuz. Tavsiye ederiz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Ahuse hocamla her seansımız verimli geçiyor çocumdaki dil gelişimi güzel ilerliyor

• Nazilli  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Ahuse Hanım'a 4.5 yaşında oğlum için başvurduk. Konuşma geriliği bozukluğu üzerine ders alıyor. Ahuse Hanım çok mükemmel, işinde çok başarılı, hanım hanım tatlı dilli, güler yüzlü, kafamda hiçbir soru işareti bırakmıyor. En ince ayrıntısına kadar açıklayıcı, anlaşılır; kendisini çok sevdik. Tavsiye ederiz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Ahuse Hanıma oğlum için ulaştık. Konuşma terapisi için başvurduk. Kendisi oldukça yetenekli ve bilgili. Memnun kaldık. Çevreme tavsiye ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Biz Ahuse Hanım'dan çok memnun kaldık. Kızım için konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Kızım onun sayesinde baya dilini düzeltti ve onu çok seviyordu, dersler çok güzel geçiyordu. Kesinlikle tavsiye ederim, çok iyi ve yüzü hep gülen bir öğretmen. İyi ki yollarımız Ahuse öğretmenle kesişti, çok seviyoruz kendisini.

• P

Doktor takviminden Ahuse hanıma oğlumun otizm tanısı almasından sonra çocuk psikiyatrininde konuşma ve dil terapisine ihtiyacı vardır görüşü üzerine ulaştık.Çocuğumuzda aldığımız seanslarla birlikte dil gelişiminde olumlu ve etkili sonuçlar almaktayız.Uzmanlık alanından,güleryüzlü olup çocuğa yaklaşımına ve çocuğun durumuna uygun teknikleri kullanarak terapi seanslarını gerçekleştirmesine kadar değerlendirilebilecek bir uzman olduğunu düşünüyor ve tavsiye ediyorum

• başka bir yer Diğer  •