Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
Atakent Mah. Alemdağ Cd. No:376, İstanbul • Harita
Zümrüt Vural Ünal Muayenehanesi
KIZILIRMAK MAH. 1450. SOK. ATM İŞ MERKEZİ A BLOK KAT:12 NO:56 ÇANKAYA/ANKARA, Çankaya • Harita
Dr.Ahmet Çelik Kliniği
Durugöl mah.1068.sk Uzaykent sitesi 11/A Altınordu/Ordu, Ordu • Harita
Uzm. Dr. Fatma Küçüker Kliniği
İlkbahar Mah. Güneypark 1 Evleri No:55 N Blok D:2, Çankaya • Harita
Fatih Akçal Muayenehanesi
Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak Aypalas Plaza No:135 K 2 D 13, Eskişehir • Harita
Dr & Dr QUEEN'S CLİNİC
Merkez, Nadide Sk. No:7, 34381, İstanbul • Harita
Dr. Muhammad Keliç
Altayçeşme Mahallesi,Çamlı sok. Dap Royal Center D Blok No: 16 Kat 8 Daire 29, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Sefa Gültürk Özel Muayenehanesi
Kentkoop, 1862. Sokak 8/78, Ankara • Harita
Özel İlk Umut Tıp Merkezi
Yıldız Posta Cad Akın Sitesi C blok No 10 D 2 Gayrettepe, İstanbul • Harita
Dr.Yasemin Arslan ve Dt.Şule Arslan Kliniği
Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle • Harita
Özel Tobb Etü Hastanesi
HASANEFENDİ RAMAZANPAŞA MAH. HASTANE CAD. NO:67 ÖDER APT. YAĞMUR KIZ ÖĞRENCİ YURDU YANI İÇ KAPI NO: 2 EFELER /AYDIN, Aydın • Harita
Prof. Dr. Özlem Erel
Mehmet Ali Akman Mah İnönü Caddesi No:658 Kat:1 Daire:3, İzmir • Harita
Uzm. Dr. Betül Ölmez Bilgiçler
Kızılırmak mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1436 Sokak No:1/16, Ankara • Harita
Muharrem Murat Yıldız Muayenehanesi
Yeni mah. Hasan Tuna cad. Hastaş apt. No:15/3, Antalya • Harita
Dr. Ayşe Betül Atik Muayenehanesi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Akupunktur, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Akupunktur, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Mutlukent Mahallesi 1948 Sokak Mutluköy Sitesi No: 9 (Galaria’nın Arkakapısının Karşısı) Ümitköy, Ankara • Harita
Mehmet Tuğrul Cabıoğlu Muayenehanesi
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları