Memorial Bahçelievler Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Üstün teknoloji, seçkin akademik kadro, hasta odaklı hizmet anlayışı, yeşil ve sanatın iyileştirici gücü, modern mimari tasarımlar…
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler 34180Sigortalar
- AIG Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
el...u
Oğlum Trakeostomili hasta çok kez Doktor ziyaret ettik ama duruma hiç bukadar hassas yaklaşan bir başka Doktor daha görmedik. Kendisini ikinci ziyaretimizdi. İlgisi, uzman yaklaşımı, hastasıyla ve yakınıyla iletişimi ve verdiği detaylı bilgiyle gerçekten çok yıldız hakeden minnettar olduğumuz bir değer Melih Hocam. Umarım daha çok uzun yıllar İstanbul da kalır onu kaybetmeyiz.
şe....
Taha hocam gebelik takibi boyunca çok sakin, profesyonel ve ilgisi ile hep güvende hissetirdi saat kaç olursa olsun her an ulaşabiliyor olmak bizi çok rahatlattı sayesinde hem 9 ay gebelik sürecim hem doğumum çok konforlu ve güzel geçti.
s....n
Taha hoca’mızla birkaç doktorla görüşmemiz sonrasında tanıştım ve kafamda çok fazla soru vardı. Hepsini sabırla cevapladı ve güven veren cevapları ikna ediciydi. Hastaya empatik olaylara analitik ve pratik yaklaşan bir doktor. Açık olması önerilen 12 cm civarındaki myom ameliyatımı laparoskopik olarak gerçekleştirdi. Hem ameliyat konusundaki başarısı, hem de ameliyat sonrası ilgisi, mesajlarıma, sorularıma hızlı dönüşleri ile çok güzel bir şekilde bu sürecimi tamamladık. Bundan sonra rutin kontrollerim için de kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
do...n
Göz kapağımla ilgili yaşadığım sorun nedeniyle başvurduğum Burak Bey, süreç boyunca bana çok güven verdi. Muayene sırasında şikâyetimi dikkatle dinledi, yapılması gerekenleri açık bir şekilde anlattı ve her aşamada bilgilendirdi. Tedavi sürecim oldukça rahat geçti ve kısa sürede olumlu sonuç aldım.Sağlık konusunda güvenebileceğim bir hekimle tanışmış olmak benim için büyük bir şans.
ha...a
Eşime yaptığınız miyom ameliyatı ve diğer işlemler sürecinde hem tecrübeniz hem de bize yaklaşımınız gerçekten bizi çok etkiledi.
İlk günden beri her sorumuzu sabırla yanıtladınız, bizi sakinleştirdiniz, ne olacağını en açık şekilde anlattınız. Bu güven duygusu bizim için çok değerliydi. Ameliyat sürecinde gösterdiğiniz özen, ilginiz ve samimiyetiniz sayesinde eşim kendini çok rahat hissetti, biz de gözümüz kapalı size teslim olduk.
Gerçekten işinizi hem büyük bir bilgi birikimiyle hem de yürekten yapıyorsunuz. Sadece çok iyi bir doktor değil, aynı zamanda hastasına değer veren, ilgilenen çok kıymetli bir insansınız.
Sizi tanıdığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Emekleriniz için ne yapsak size azdır hocam.
İyi ki varsınız .
be...n
Başarısı ve uzmanlığı zateb tartışılmaz.Kendisi güler yüzü,nezaketi,hastaya olan yaklaşımı,her şeyi detaylı açıklaması,titiz davranması,her zaman ulaşılabilir olmasıyla da harika bir doktor.Tüp bebek yapmaya karar verdiğimizde başka bir doktora gitmeyi düşünmedik bile.5 ay gibi kısa bir sürede bizi çocuk sahibi yaptı.Sürecimiz Taha bey sayesinde son derece konforlu ve rahat geçti.Her zaman hastasını anlayan tedaviyi kolaylaştırmak için elinden geleni yapan bir doktor,kendisini ailemizden biri gibi çok seviyoruz.Gebelik sürecinde de birlikte ilerliyoruz.İyi ki Taha beyi tanımışız kendine minnettarız
s....a
1 yıl kadar önce çarpıntı şikayetiyle muayene olmuştum. İnanılmaz ilgili ve detaycı bir hekimdi. Kafamdaki tüm soruları rahatlıkla sordum ve hepsine açıklayıcı cevaplar aldım. Kardiyak MR çekildi ve sonrasında yapmam gerekenleri detaylıca anlattı. Gözlemlediğim mesleki özellikleri dışında da karakter olarak çok mütevazı bir insandı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Umarım böyle hekimlerin sayısı artar ve düşük gelirli halkımız da böyle kaliteli insanlardan sağlık hizmeti alabilir.
kü...a
Taha hocamla hamileliğimin 12. Haftasında tanıştık, hem eşim hem de benim pozitif bir enerji almamız sonrasında, tüm gebelik kontrollerimizi ve doğumumuzu Taha hoca’yla gerçekleştirdik. Sorduğumuz her soruya detaylıca cevap vermesi, gece gündüz demeden ulaşılabilir olması ve hamilelik hormonlarınının da yüklenmesiyle bazen gereksiz panik yaptığım konularda bile beni rahatlatması ‘iyi ki’ dedirtti. Normalde herşeyi çok araştıran bir insanım ama doğum konusunda kendimi strese sokmamak için sadece Taha hocayı dinledim ve öncesinde yapmam gereken birşey var mı diye sorduğumda, sen doğumda sadece bizi dinle demişti. Gerçekten de sadece hocamın ve ebelerin söylediklerini uygulayarak kızımı kolayca kucağıma aldım. Hastaneye girmemle doğurmam 1 buçuk saat sürmedi totalde. Pozitif bir vajinal doğum hikayesi yaşamış oldum. Tanıştığımız ve bu süreci birlikte devam ettirdiğimiz için çok mutluyum. Herkese gönülden tavsiye ediyorum. :)
ba...n
Böbrek nakli sürecimizde tanıştığımız ve bütün süreçte yanımızda oldu asla pes etmedi. Enerjisiyile bizide diri tuttu. Sürekli iletişimde kalabiliyorsunuz ve tüm sorularınızı özenle cevaplıyor
zü...
Kendisi bir miyom canavarı bence de :)
Şimdi gülümseyebiliyorsam sizin sayenizde..çok şanslıyım ki çaresiz hissettiğim bir zaman da sizinle tanışmış oldum ve çoklu miyom ameliyatımı rahim alınmalı diyenlere karşın siz rahmi koruyarak miyomlarımı temizlendiniz..emeğinize enerjinize sağlık iyi ki varsınız
Memorial Bahçelievler Hastanesi, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Memorial Bahçelievler Hastanesi, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Akupuntur Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Üroloğu, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genetik Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Ürolog.
Memorial Bahçelievler Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Memorial Bahçelievler Hastanesi, toplam 859 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Koroner By-Pass Ameliyatı, Variköz Ven Skleroterapisi, Endovasküler Cerrahi, Aort Kapak Replasmanı, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Atriyal Septal Defekt Onarımı, EVAR (Endovasküler Tedavi).
Memorial Bahçelievler Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Memorial Bahçelievler Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Memorial Bahçelievler Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Memorial Bahçelievler Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Memorial Bahçelievler Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Memorial Bahçelievler Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Memorial Bahçelievler Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 241 hasta/danışan, Memorial Bahçelievler Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Memorial Bahçelievler Hastanesi nerede?Memorial Bahçelievler Hastanesi adresi Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler şeklindedir.
- Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Bahçelievler bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri