Doç.Dr. Alev Yılmaz, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde, doktora eğitimini Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Başkent Üniversitesinde önce uzman diş hekimi, daha sonra öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2013-2016 yılları arasında yardımcı doçent, 2016-2019 yılları arasında doçent ünvanıyla akademik kariyerine devam etmiştir. Artık Aydın’da kendi özel muayenehanesinde hastalarına Ortodonti Uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Alev Yılmaz Muyanehanesi

Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No : 52 B-Blok Kat:1 D:1 Efeler, Efeler, Aydın 09020

Ortodonti Randevusu

Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No : 52 B-Blok Kat:1 D:1 Efeler, Aydın

• H

Kibar, hanımefendi, iletişimi güçlü, yapılacak işlem hakkında aklınızda soru işareti kalmayıncaya kadar detaylı bilgi veren bir diş hekimi

• Alev Yılmaz Muyanehanesi Diş Teli Tedavisi  •

Çok teşekkür ederim.

• G

Çok ilgiliydi, tedavi sürecimden çok memnun kaldım

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Memnun kalmanıza çok sevindim.

• G

Alev hocam çene tel tedavisi ve sonrasında çene ameliyatı 3 yıllık bir tedavi sürecinde herşeyin en mükemmeli olsun diye uğraştı hep.

• Alev Yılmaz Muyanehanesi Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)  •

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Dişlerimin yamukluğundan dolayı ortodonti tedavisine ihtiyaç duydum hocamla birlikte bu süreci sorunsuz bir şekilde tamamladık mutlaka tavsiye ederim

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Memnuniyetinizi duyduğuma sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• D

Gömülü dişim Alev Hanımin ortodonti tedavisi sonucu yerine geldi.
    Çok memnun kaldım.Kendisi çok mukemmeliyetçi ve dikkatli bir diş doktorudur.

Çok teşekkür ediyorum.

• Y

Ortodonti tedavim süresince Alev Yılmaz hocamdan inanılmaz memnun kaldım. Hem mesleki bilgisi hem de hastalarına yaklaşımı gerçekten takdire şayan. İlk muayeneden itibaren tüm süreç hakkında detaylı bilgilendirme yaptı ve her aşamada sabırla sorularımı yanıtladı. Tedavi süresince gösterdiği özen ve titizlik sayesinde hem estetik hem de fonksiyonel anlamda harika bir sonuç elde ettik. Güler yüzlü, ilgili ve işini severek yapan bir hekim arıyorsanız Alev Yılmaz’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Alev Yılmaz Muyanehanesi Ortodontik Tedavi  •

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Yazdığınız güzel yorum için çok teşekkür ediyorum. Tedavinizin mutlulukla bitmesine çok sevindim.

• B

Sevgili doktorumuz Alev hanım ve güleryüzlü ekibinin eline emeğine sağlık. Uzun süren tedavi sürecimizin sonunda kızımın hem çene hem diş yapısındaki ileri derecedeki bozukluğu tedavi ederek mucizeler yaratti doktorumuz.hijyen ulaşılabilirlik iletişim heranlamda çok memnun kaldık. Iyi ki siz

• Alev Yılmaz Muyanehanesi Diş Teli Tedavisi  •

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Tüm tedavi sürecinde benim kadar hastamın da emeği var. Ben teşekkür ediyorum tedavi uyumunuz ve güzel yorumunuz için.

• R

Canım doktorum canım hocam 3 yıllık çene ameliyatı ve ortodonti sürecimin mimarı size ilk geldiğim zaman o kaygı heycan acaba olacak mı yapılabilir mi diye kendimi vesveseye düşürüp sizin bana çok samimi olup güven vermeniz süreci o kadar rahat güzel atlatmam öz güvenimin gülüşlerimin mimarı sizsiniz ellerinize emeğinize sağlık olsun iyi ki siz

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Tedavi sonrası bunları duymak çok büyük bir mutluluk, çok teşekkür ederim.

Canım Doktorum,
    Size ilk geldiğim gün o kadar korkuyordum ki ama sizin güler yüzünüz, tedaviyi birlikte konuşarak devam ettirmemiz, bana her şeyi tek tek anlatmanız benim tüm korkularımı yok etti. 14 aylık tel tedavisinden sonra sayenizde
    ‘ Oh be… Gülüyorum!’ Diyorum. Bugüne kadar hiç gülemeyen ben tüm fotoğraflarımda gülmekten kendimi alamıyorum, bunun nasıl bir mutluluk olduğunu inanın tarif edemem.
    Her şey için minnettarım…

• Alev Yılmaz Muyanehanesi Kontrol Randevusu  •

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Bu mutlulugunuzu benimle paylaştıginiz için çok teşekkür ederim. Mutlulukla, hiç çekinmeden gülebildinizi duymak benim için çok kıymetli. Gülüşünüz hiç eksik olmasın.

Tedavim boyunda Alev doktorum olsun asistanları olsun oldukça güler yüzlü ve içten bir şekilde ilgilendiler. Tel tedavim 1yıl 2 ay içerisinde bitti ve bu süreç çok iyi geçti sonuçtan da çok mutluyum

Doç. Dr. Alev Yılmaz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.