Psikoloji · Daha fazla

Kocaeli 1 adres

Merhaba, ben Uzman Psikolojik Danışman Aleyna Lara Tutkal.

Lisans eğitimimi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde, yüksek lisans eğitimimi ise Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programında tamamladım. Psikolojik danışmanlık sürecinde bireylerin hayatlarına temas etmek, duygularını tanımalarına eşlik etmek ve yaşamsal güçlüklerle baş etme becerilerini desteklemek üzerine çalışıyorum.

Bireylerin farklı yaş ve yaşam dönemlerinde ortaya çıkan psikolojik ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmeti sunuyorum. Online görüşmelerimde özellikle ergen, yetişkin, çift ve aile danışmanlığı alanlarında aktif olarak çalışmaktayım. Eğitim danışmanlığı ve psikolojik değerlendirme/test uygulamalarıyla danışanların gelişim süreçlerine destek oluyorum.

Terapi sürecini danışanla birlikte şekillendiren, güvene dayalı ve ilerleyici bir yaklaşımı benimsiyorum. Seanslarımda Bilişsel Davranışçı Terapiyi temel almakla birlikte, Pozitif Psikoterapi bakış açısı ve farklı kuramsal yaklaşımları bütünleştirerek esnek ve geniş bir çalışma modeli uyguluyorum.

Her bireyin yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyor; bu nedenle süreci danışanın ihtiyaçlarına uygun yöntem ve tekniklerle yapılandırıyorum. Danışmanlık sürecinde temel hedefim; bireyin kendini tanımasını desteklemek, yaşamındaki sorunlarla baş edebilmesini kolaylaştırmak, ilişkilerinde daha sağlıklı bağlar kurmasını ve yaşam doyumunu artırmasını sağlamaktır.

Eğer duygu dünyanızda yön arıyor, ilişkilerinizde zorlanıyor veya yaşamınızı yeniden düzenlemeye ihtiyaç duyuyorsanız; birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Psk. Dan. Aleyna Lara Tutkal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle