0850… Ücret öğren

Sağlıklı yaşamın bir bütün olduğuna inanıyorum: Mutfakta doğru içerik, salonda doğru hareket. Hacettepe Üniversitesi’nden aldığım akademik disiplini, bugün FitAna çatısı altında modern beslenme yöntemleriyle birleştiriyorum.

Klasik diyet listelerinden sıkılanlar için "imza formüllerimle" ve kişiye özel klinik yaklaşımlarla hem online hem de yüz yüze danışmanlık veriyorum. Sosyal medya üzerinden paylaştığım içeriklerle binlerce kişiye ulaşırken, FitAna stüdyoda birebir takiple hedeflerinize ulaşmanız için yanınızda yer alıyorum. Değişime mutfaktan başlamaya ne dersiniz?

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Online adres

Röportaj

Yüzbaşı Pilot Mehmet Ali Kurçer Cd. No:45B, Seyhan, Adana 01010

• Sigortası olan hastalar

• *

Aleyna Hanım bu noktada son derece ilgili, anlayışlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Kilo vermek için başvurdum. Bana tamamen özel, ihtiyaçlarıma ve hassasiyetlerime uygun bir program hazırladı. Sadece bir liste vermekle kalmayıp, yaşadığım zorlukların nedenlerini açıklaması ve bu durumlarla nasıl başa çıkabileceğimi öğretmesi süreci çok daha anlamlı ve sürdürülebilir hale getirdi.

• I

Aleyna Hanım ile sosyal medya üzerinden tanıştım. PCOS ile ilgili paylaşımları karşıma çıktı ve oldukça dikkatimi çekti. Bir PCOS hastası olarak, kadın sağlığına bu kadar odaklanan ve bilinçlendirici içerikler üreten bir diyetisyene denk gelmek benim için çok değerliydi. Bu nedenle kendisine başvurdum.
    Dyt. Aleyna Şekeroğlu ile sürecimiz oldukça özenli ve tamamen bana özel ilerledi. PCOS’a yönelik hassasiyeti, beslenme planımı buna göre düzenlemesi ve süreci anlaşılır bir şekilde açıklaması beni çok rahatlattı. Sadece bir liste sunmakla kalmayıp, neden-sonuç ilişkisi kurarak açıklamalar yapması da süreci benim için çok daha anlamlı hale getirdi.
    Bu süreçte hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendimi çok daha iyi hissettim. Bu alanda hassasiyeti olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• M

Yoğun iş temposu ve düzensiz beslenme nedeniyle sürekli halsiz hissediyordum. Bu durumu toparlamak için Dyt. Aleyna Şekeroğlu ile çalışmaya başladım.

Süreç beklediğimden çok daha rahat ilerledi. Bana tamamen günlük hayatıma uygun bir plan hazırladı; bu yüzden uygulamak zor olmadı. Aç kalmadan, zorlanmadan düzenli beslenmeyi oturtabildim. Özellikle yaklaşımı çok gerçekçi ve motive ediciydi.

Kısa sürede hem enerjimde hem de genel yaşam kalitemde belirgin bir fark hissettim. Takibi ve ilgisi de gerçekten çok iyiydi.

Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Z

Diyetisyen arayışındayken Aleyna Hanım ile karşılaştım. Kan tahlillerimden günlük alışkanlıklarıma kadar her şeyi titizlikle inceleyip tamamen bana özel bir planlama oluşturdu. Özellikle iştah yönetimi konusundaki problemlerime çok güzel çözümlerle yaklaştı, bitki çayları ve tatlı krizlerimi azaltacak ara öğün düzenlemeleriyle süreci çok daha rahat ve sürdürülebilir hale getirdi. Bu süreci keyifle ilerletebiliyorum. Bilgisi ve samimiyetiyle bu süreci benim için çok kolaylaştırdı, kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Online adres Online Hizmet  •

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Yorumunuzu okumak beni çok gülümsetti! Diyetin sadece kısıtlamalardan ibaret olmadığını, doğru bitki çayları ve kişiye özel küçük dokunuşlarla ne kadar kolaylaşabileceğini birlikte deneyimliyoruz. Sizin motivasyonunuz ve sürece olan güveniniz başarımızın anahtarı. Keyifle ve sağlıkla ilerlemeye devam!

• Y

Çok ilgili, vücudumun neye ihtiyacı olup olmadığını kan değerlerime bakarak değerlendirerek ilerliyor. Kişiye özel listeler ile ilerlediği için diyetteymiş gibi hissetirmeden kilo verdiğime inanamıyorum . Gerçekten işinde çok başarılı

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim! Beslenme programlarımızı oluştururken kan değerlerinizdeki biyokimyasal verileri referans almamızın temel sebebi, vücudunuzun gerçek ihtiyaçlarını doğru tespit etmekti. Sizin de bu sürece harika uyum sağlamanız sayesinde diyette olma baskısı hissetmeden bu güzel sonuçları aldık. Başarınızın ve enerjinizin daim olmasını dilerim!

• F

Aleyna hanımla altı aydır zayıflama sürecindeyiz ve haftalık görüşmelerle birlikte her detayı konuşuyoruz bu da sürecimin devamında bana yardımcı oluyor. Böylece faydalı şekilde sürecimizi devam ettiriyoruz.

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Geri bildiriminiz benim için çok değerli, teşekkürler! Altı aydır devam eden bu yolculukta her detayı birlikte planlamak ve sizin bu sürece olan bağlılığınız harika bir sinerji yarattı. İstikrarlı ilerleyişimiz bizi her zaman daha kalıcı sonuçlara götürecek. Keyifle devam ediyoruz!

• D

Diyet sürecine başlarken açıkçası biraz tedirgindim ama Aleyna Hanım’la tanıştıktan sonra bu sürecin o kadar da zor olmadığını gördüm. Listeler hem pratik hem de gerçekten uygulanabilir olduğu için zorlanmadan devam edebiliyorum. Bir şey sormak istediğimde ilgilenmesi ve süreci yakından takip etmesi de kendimi iyi hissettiriyor. Şu an için gayet memnunum, iyi ki başlamışım diyorum

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Güzel yorumunuz beni çok mutlu etti! Diyet sürecindeki o ilk tedirginliği birlikte aşabilmiş olmamıza ve listelerin yaşam tarzınıza kolayca uyum sağlamasına çok sevindim. Sizin motivasyonunuz ve uyumunuz bu sürecin başarısındaki en büyük etken. Her zaman yanınızdayım, motivasyonumuzu hiç düşürmeden devam edeceğiz!

Aleyna Hanım ile arkadaşımın tavsiyesi üzerinden ulaştım. Uzun süredir sağlıklı bir şekilde kilo almakta zorlanıyordum ve aynı zamanda çok sağlıksızdım. Dengeli beslenme konusunda da neyi nasıl yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyordum. Bu nedenle profesyonel bir destek almak istedim.
    Aleyna Hanım ile başladığımız süreç benim için oldukça verimli ve bilinçlendirici geçti. Öncelikle yaşam tarzımı, alışkanlıklarımı ve isteklerimi detaylı bir şekilde konuşup planladık. Çünkü bunu sağlıklı ve sürdürülebilir hale getirmek istiyordum. Bu konuda bana çok yardımcı oldu. Süreç boyunca sunduğu bilgiler ve slaytlar sayesinde beslenme hakkında farkındalığım da ciddi anlamda arttı.
    Bu süreç, Aleyna Hanımın ilgisi ve bilgisi sayesinde çok daha güzel ve sürdürülebilir geçiyor.
    Programın bana özel olması ve zorlayıcı olmaması sürece uyum sağlamamı çok kolaylaştırdı.
    Kesinlikle sevdiklerime tavsiye edebileceğim bir uzman.

• G

Aleyna Hanım'la çalışmak çok keyifli. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Kendisi çok enerjik ve samimi biri; sizi her görüşmede ayrı bir şekilde motive ediyor. Süreç boyunca her soruma hızlıca dönüş aldım, asla yalnız bırakmıyor. Adana'da profesyonel bir destek arayan her arkadaşımı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Samimiyeti ve bilgisiyle fark yaratıyor.

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Ne güzel bir yorum bu, çok teşekkür ederim! Sizinle çalışmak, o güzel enerjinize şahit olmak benim için de harikaydı. Hedeflerimize ulaştığımızı görmek en büyük motivasyon kaynağım. Nazik tavsiyeniz için çok sağ olun, her zaman yanınızdayım!

Aleyna Hanım’ı sosyal medyada gördüm ve paylaşımları ilgimi çekti. Özellikle anlattıklarının net ve anlaşılır olması bana güven verdi, bu yüzden kendisine yazdım. Kilo verme sürecine tek başıma başlamak yerine bir uzmandan destek almak istedim. Görüşmelerimizde yaklaşımı çok rahattı; beni zorlamadan ama aynı zamanda yönlendirerek ilerlememi sağladı. Verdiği öneriler günlük hayatıma uyum sağladığı için uygulamakta zorlanmadım. Süreç benim için oldukça olumlu geçti. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Dyt. Aleyna Şekeroğlu

Sürecin günlük hayatınıza kolayca uyum sağlamasına çok sevindim! Sizi zorlamadan, birlikte doğru adımları atarak ilerlemek benim için de çok keyifliydi. Sosyal medya üzerinden başlayan bu güzel güven ve sonuç için teşekkür ederim, her zaman yanınızdayım.