- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bilgisayarlı Play Attention Yöntemi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Piandpi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Hipnoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
Ali hocam sayesinde büyük bir değişim sürecine girdim. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.
mu...
Alanında çok uzman biri. Tavsiye ederim deneyimli birisi
s....p
Öncelikle çalışanından uzmanına ortamın atmosferi çok güzel içeriye girdiğinizde bile ferahlıyorsunuz yoğun kaygılarım nedeniyle bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Ali Hoca’ya başladım bilişsel davranışçı terapi temelli 13 seanslık bir program uyguladı eskiye göre %80 oranında gelişme sagladim bu bile benim için hayaldi anksiyete bozukluğu gibi bir sorununuz var ise kesinlikle Ali Hoca’yı ziyaret edin.
e....s
2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorduk kadın doğum uzmanına gittik kızlık zarımın alınması gerektiğini söyledi ameliyat oldum fakat sonrasında yine ilişkiye giremedim. İnternetten araştırmalarım sonucunda Ali hocama ulaştım yts ile üç günde sonuca ulaştım süreç boyunca çok ilgili ve anlayışlıydı işini gerçekten severek yapıyor ve çok iyi motive ediyor
• Piandpi • Cinsel Terapi •
a....s
Panik atak sorunlarım nedeniyle destek arayışındaydım ve Ali Bey ile tanıştım. Kendisi gerçekten dinleyen, anlayan ve duygularınıza değer veren bir psikolog. Konulara bilimsel ve profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşırken, aynı zamanda sıcak ve samimi bir iletişim kuruyor. Seanslar sayesinde kendi iç dünyamı daha iyi tanıma fırsatı buldum ve yaşadığım zorluklarla başa çıkmak için etkili yöntemler öğrendim. Ali Bey'in desteği, kendimi daha iyi anlamam ve güçlenmem konusunda bana çok yardımcı oldu.
ah...n
Hem sınav sürecini hem de okb sürecini çok güzel yürütüyoruz hocamla gayet memnunum. Kaygı okb konusunda hiç şüphe etmeden danışabilirsiniz
• Piandpi • Randevu •
Kendisinden bir konuda danışmanlık aldım. İlgisi ve tecrübesi sayesinde güzel sonuçlandı.
• piandpi • Vajinismus Tedavisi •
d....t
Ergen çocuğumun yaşadığı ergenlik sorunları ve çatışmalarımız nedeniyle başvurduk çok memnun kaldık çocuğumuz gayet iyi durumda
• piandpi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
f.....
Geçirmiş olduğum ağır bir olaydan sonra, çevreden gelen olumlu yorumlarla kendisine başvurdum. Taciz, şiddet…sebebiyle yaklaşık 8 ay tedavi süreci geçirdim. Başta neyi, nasıl, ne şekilde anlatacağımı düşünürken ali hoca yaklaşımıyla çok iyi bir ambiyans oluşturdu ve bir sonraki seansı hevesle bekledim. Kişinin beklediği cevabı değil de, olanı net bir şekilde söylemesi insanda saf bir aydınlanmaya sebep oluyor. Yaşanılmış olayda sabit kalmayarak buna sebep olan karakteristik yapıma ya da geçmişime inerek, bu güne ne şekilde yansıdığını gösterdi ve geleceğimde nasıl ilerlemem gerektiğine dair ışık tuttu. Ağır bir başlangıçtan, süreci keyifli bir şekilde sonlandırdık. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok şanslıyım…
• piandpi • Bireysel Terapi •
a....k
Öfke kontrolü için başvurdum. 3.5 aydır gidiyorum. Gözle görülür bir şekilde yol aldık. Sürecimiz devam ediyor. Ali Bey'in danışanına yaklaşımı pozitif ve çözüm odaklı. Sorunun köküne kadar iniyor. Bence tercih edilebilir bir psikolog.
Ali Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Akbulut, Psikoloji, Pedagoji. Size Ali Akbulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, EMDR Terapi, Hipnoterapi, Cinsel Terapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Bilgisayarlı Play Attention Yöntemi.
Ali Akbulut adresi nerede?Ali Akbulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancak Mah. Zümrüt Sok. 39/A Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Akbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Akbulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Akbulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Akbulut hangi dilleri konuşuyor?Ali Akbulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Akbulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Akbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 238 hasta / danışan, Ali Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.