Samanpazarı Mah., Altındağ 06230
T
ta...a
Uzun süredir eozinofili yüksekliği nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Romatoloji Bölümü'ne geldim. İlk muayeneyi Dr. Ali Aytuğ Kuştaş yaptı. İlk muayene çok detaylı şekilde hastalığı her yönüyle anlamaya yönelik gerçekleşti ve bir saat sürdü. Bu kadar detaylı incelemeyi ilk kez gördüm desem yanlış olmaz. Yaklaşık bir ay süreyle defalarca gittiğim Romatoloji bölümünde Dr. Ali Aytuğ Kuştaş, akademik disiplinden ve ciddiyetten ayrılmadan hastalığın teşhis edilmesinde önemli bir rol oynadı. Hastalığın teşhisinde çok detaylı tahliller istemesi, süreçte hastalıkla ilgili bilgileri aktarması, randevu sürecindeki yapıcı yaklaşımları benim için önemli idi. Akademik ciddiyetinin yanında beyefendiliğinin ve nezaketinin de hastalar açısından kayda değer özellik olduğunu düşünüyorum. Dr. Ali Aytuğ Kuştaş, romatoloji ile ilgili sorun yaşayan hastaların gönül rahatlığı ile kendilerini emanet edecekleri, kendisini mesleğine adamış bir hekim. Yolu ve bahtı her daim açık olsun.
• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Ali Aytuğ Kuştaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Aytuğ Kuştaş, Pratisyen.
Ali Aytuğ Kuştaş adresi nerede?Ali Aytuğ Kuştaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Aytuğ Kuştaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Aytuğ Kuştaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Aytuğ Kuştaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Aytuğ Kuştaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Aytuğ Kuştaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Aytuğ Kuştaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Aytuğ Kuştaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler