Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
- Diğer (İade)
na...
Haluk bey çok tecrübeli bir hocamız, hastasıyla yakından ilgileniyor, dikkatle takip ediyor. Çok yardımcı oldu.
Bana myelom teşhisi kondu. Baska bir doktorumun tavsiyesi ile Haluk hocamıza başvurduk. Kemoterapi verdi. Başta çok korkuyordum ama kemoterapi beni hiç sarsmadı. Sonrasında hocamız ekibiyle beraber kök hücre nakli yaptı. Şu anda sadece ağızdan ilaç alıyorum. Hastalığım kontrol altında hocama minnettarız. Haluk hocayla karşılaştığımız için çok şanslıyız.
me...k
Hayatımı beyin anevrizma ameliyatımı yapan ve beni hayata döndüren Servet Hocama borçluyum.
Lise 3 de iken beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldım Servet Hocam ve müthiş ekibi beni ameliyat ettiler ve sağlığıma kavuştum. 5 yıl kontrole gittim ve sonrasında hocam bana “artık kontrole gelme normal insan nasıl yaşıyorsa öyle yaşa” dedi.
Müthiş bir doktor.
em...k
El ve ayak terlemesi şikayetim nedeniyle geçirdiğim ETS ameliyatı sürecinde Serkan hoca başından sonuna kadar büyük bir samimiyetle ilgilendi. Ameliyat öncesinde tüm süreci detaylı ve anlaşılır şekilde açıklaması, aklımdaki soru işaretlerini tamamen giderdi. Ameliyat sonrası dönemde de ilgisini ve desteğini hiç eksik etmedi. Sayesinde hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok rahatladım. İlgi, alaka ve hastaya verdiği güvenle gerçekten alanında işinin ehli bir doktor. Ameliyat olmayı düşünen herkese canı gönülden tavsiye ederim.
Lösemi tedavisini Haluk hocadan almamız büyük şanstı bizim için.
Hastasını düzenli takip eden, moral vererek iyileştiren tecrübeli bir hekim.
Tüm hastalara öneririm kendisini.
y.....
Hocam güler yüzlü ve gerçekten mesleğinin ehli ilgili birisi kendisi
Sayın Prof. Dr. Hakan Uzun, Sevgili Hakan Hocamız, Hakan Abiciğim (: Sadece başarılı bir cerrah değil; iletişimi, tavrı ve çabasıyla insana, insanlığa dair umut aşılayan bir hekim.
Alt ekstremitemde benign bir kitle teşhis edildiğinde eksize edilmesi için kozmetik kaygılarımı ifade edebilmeyi, iletişim kurabilmeyi önemseyerek güvenebileceğim bir doktor arayışına girmiştim ve meslektaşları arasında gözleriyle tebessüm eden fotoğrafına rastladım önce Hocam'ın. Sonra buradaki yorumları da okuyunca emin olup kapısını çaldım. Operasyon planlandı ama pandemi ve beraberinde intim nedenlerle uzun süre öteledim.
Yıllar sonra tekrar kapısını çaldığımda; bunca zaman gitmediğim için haklı ve de abim olarak hem kızdı hem inanılmaz bir titizlikle ivedi bir operasyon gerçekleştirdi. Şifalandırdı, ona da şifa olsun. Benden sonra annemin meme küçültmesini de yaptı. Yakın zamanda kontrol amaçlı ve babamın nazolabial çizgileri için gitmeyi planlıyoruz.
İyi ki varsınız Hocam...
i.....
18 Mart 2025 tarihinde Mert bey burun ameliyatımı yaptı .O kadar güzel oldu ki çok memnunum iyi ki Mert hocaya yaptırdım.Çok iyi bir doktor çok iyi bir insan kontrole gittiğim zaman olsun kontrol haricinde olsun aklıma takılan bir şey olduğunda mesaj atınca ben biraz fazla sormama rağmen sabırla her durumda cevap verdi :) 13 Nisan 2026 tarihinde de dudak dolgusu yaptırdım o da çok güzel oldu .Allah yolunu açık etsin elinize emeğinize sağlık .
ha...a
Haluk hocam iyi ki var, kendisi büyük bir şans oldu benim için. Akut lösemi tedavisi ve kemik iliği nakli sürecinden geçtim, şuan kontroller için geliyorum. Her aşamada bilgi ve tecrübesiyle yanımda oldu, ben bile inanmazken güven ve güç verdi. Bu kadar zor bir süreci sayesinde en iyi şekilde geçirebildim.
tü...n
Tesadüf sonucu konulan SLE tanımın ardından başladığım tedavi sürecinde, uygulanan ilk yaklaşımların benim için yeterli olmaması üzerine Ömer Hocam ile tanıştım. Yaklaşık üç yıldır tedavi sürecimi kendisi takip etmektedir. Bu süreçte yalnızca bir hekim değil, hastasını bütüncül değerlendiren bir yaklaşım benimsediğini deneyimledim.
Uyguladığı tedavi yöntemi bilimsel ve kişiye özel olup, güçlü iletişim becerileri ve açıklayıcı bilgilendirmeleri sayesinde süreci benim için daha anlaşılır ve yönetilebilir hale getirdi. Aynı zamanda hastanın iyileşme motivasyonuna yaptığı katkı çok kıymetliydi.
Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da güçlenmeme destek oldu. Bu sayede hastalığın getirdiği belirsizlik ve kaygılarla daha kolay baş edebildim.
Bu süreçte hem laboratuvar değerlerimde belirgin düzelmeler oldu hem de düşen yaşam kalitem yeniden yükseldi. SLE artık benim için doğru yönetildiğinde kontrol altında tutulabilen bir hastalık haline geldi.
İyi ki varsınız Ömer Hocam.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Altındağ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Altındağ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Romatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Geriatri Uzmanı, El Cerrahı, Halk Sağlığı Hekimi, Farmakolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Spor Hekimi, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Anatomist, Aile Hekimi, Akupuntur Uzmanı, Perinatolog, Çocuk Üroloğu, Çocuk Cerrahı.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 631 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cyberknife Tedavisi, Eksternal Radyoterapi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Kemoterapi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 607 hasta/danışan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Samanpazarı Mah. Altındağ şeklindedir.