Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
- Diğer (İade)
şi...n
SAYIN MEHMET AYVAZ HOCAM
ŞİLAN SALMAN DİYARBAKIRDAN GELDİK ANKARAYA İNTERNETTEN BULDUK KENDİSİNİ EWİNG SARKOM HASTASI OLARAK ZİYARET ETTİK.DİYARBAKIRDA BİZE SADECE YUMUŞAK DOKUDA OLDUĞU SÖYLENDİ VE BİZE PROTEZ TAKILACAĞI DAHİ SÖYLENMEDİ.MEHMET AYVAZ HOCANIN YANINA GELİNCE TÜMÖRÜN AYRICA KEMİKTE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK VE PROTEZ TAKILACAĞINI SÖYLEDİ AYRINTILI MR ÇEKTİLER ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN AMELİYATI TEK SEFERDE HALLETİ EKİBİ VE KENDİSİ O KADAR MUHTEŞEM İNSANLAR Kİ RABBİM YOLLARINI AÇIK VE GÜZEL EYLESİN.O KADAR ÇARESİZ ZOR DURUMDA GELDİK Kİ ALLAH RAZI OLSUN DUACISIYIZ İYİ Kİ VAR BÖYLE DOKTORLAR
ta...
13. Aralık.2023 de beni böbrek kanseri başarılı ameliyatı ile tekrar hayata bağladı. Bilgisi ,görgüsü ile bize güven verdi.
Başarıları daim olsun.
b....t
Ben de 4,5 cm miyom vardı, şiddetli kanamalarım oluyordu ve ciddi anlamda kansızlık problemim vardı. Zafer hocamı kendi araştırmalarımla buldum, iyi ki de bulmuşum. Kendisi hasta psikolojisinden anlayan nahif, güleryüzlü ve babacan bir insan. Tedavi süreci ile ilgili gerekli her şeyi nasıl bir yol izlememiz gerektiğini çok güzel anlatıyor ve hemen süreci başlatıyor. Ben açık ameliyat oldum ve süreci sorunsuz geçirdim. Süreç boyunca Zafer Hoca sürekli bilgilendirdi. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz
i.....
2008 de karaciğer nakli oldum. Kendisi otoplasti ameliyatımı yaptı. Hocam çok değerli alanında iyi bir hekimdir
ca...ç
Prof. Dr. Okan Bülent Yıldız’a tiroit değerlerimin kötü çıkması sonucu başvurdum. Daha önce aile bireylerimin de uzun süredir kendisine gitmesi ve çok memnun kalması sebebiyle gönül rahatlığıyla randevu aldım. Muayene sürecimde sonuçlarımı detaylı bir şekilde inceledikten sonra tedavi sürecimi en ince ayrıntılarına kadar tüm süreci detaylı bir şekilde tüm sorularıma sabırla cevap vererek anlattı. Tedavi sürecimde kısa sürede olumlu sonuçlar almaya başladım. Hem alanında son derece bilgili ve başarılı hem de hastasına güven veren, ilgili bir hekim. Kendimi süreç boyunca güvende hissettim. Endokrinoloji alanında doktor arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
hü...i
Umut hocama yaklaşık bir yıldır devam ediyorum. Wegener vaskülit hastasıyım. Kendisi bilgili titiz bir doktor. Tedavim hala devam ediyor.
me...i
Hacettepenin en iyi Kbb doktoru diyebilirim Ameliyatımı serdar hocam yaptı hem öncesi hem sonrası mükemmel bir doktor..
me...r
Dört yıl önce Meme CA dan dolayı her iki mememe de mastektomi yapıldı.Ancak sağ mememin protezinde sorun yaşayınca protez çıkartıldı.Aldığım ışın nedeniyle meme dokularım çok zarar görmüştü.Kaybettiğim mememe tekrar kavuşabilmek için yaptığım araştımalar sonucunda Hakan hocadan muayene olmaya karar verdim.
İlk muayenesinde verdiği açıklayıcı bilgiler,profesyonelliği,kendinden emin tavrı ve insani yaklaşımı bana çok güven verdi.
Sırtımdan doku ve kas alıp protez yerleştirdiği ameliyatım gayet başarılı geçti.Doktor bey sayesinde sadece fiziksel bir değişim değil ruhuma da dokunan bir iyileşme yaşadığım için kendisine minnettarım.
Alanında tartışmasız en iyisi olmasının yanı sıra güleryüzlü,nazik,samimi,empati duygusu yüksek ve işini severek yapan bir doktor.
nu...n
İlkay Bey ile yollarımız bir tanıdığımızın önerisiyle kesişti. İlk tanıştığımız andan itibaren kendisini iyi ki tanımışım diye dua ediyorum. Hem harika bir hekim hem de çok kıymetli bir insan. Tümörümle ilgili her detayı ve ameliyat sürecimi büyük bir açıklıkla, tek tek anlattı. Saat fark etmeksizin tüm sorularımızı her zaman yanıtladı ve yanıtlamaya da devam ediyor. Böyle ulaşılabilir, ilgili ve sizi gerçekten anlayan bir hekim olduğu için kendisine çok minnettarım.
Gözü kapalı güvenebileceğiniz bir hekim. İki hafta önce beyin ameliyatımı büyük bir başarıyla gerçekleştirdi ve dört senedir devam eden yüz kasılmam kendisinin ve ekibinin sayesinde düzeldi. Ekibi de kendisi gibi çok kıymetli hekimlerden oluşuyor. Kendisine ve ekibine çok minnettarım.Elleri dert görmesin.
em...k
40 yaşındayım 33 Yıldır epilepsi hastasıyım ilaca dirençli lokal epilepsi irsel hocamın sayesinde beynimde lezyon tespit edildi ve 33 yıldır süren epilepsi hastalığının sebebi buymuş lezyon alındı ve sağlığına kavuştum her gün nöbet geçirirken şu an dış nöbet geçirmiyorum Allah'a şükürler olsun Allah diğer hastalarında kurtarsın hocam alanında çok iyi ve uzman bir hekimimiz
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Altındağ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Altındağ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Romatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Geriatri Uzmanı, El Cerrahı, Halk Sağlığı Hekimi, Farmakolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Spor Hekimi, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Anatomist, Aile Hekimi, Akupuntur Uzmanı, Perinatolog, Çocuk Üroloğu, Çocuk Cerrahı.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 625 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cyberknife Tedavisi, Eksternal Radyoterapi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Kemoterapi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 589 hasta/danışan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Samanpazarı Mah. Altındağ şeklindedir.