Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2008 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru ünvanı aldı. 2009 yılında S.B Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladığı pediyatri ihtisasını Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde 2013 yılında tamamlamamın ardından aynı hastanede 2014-2018 yılları arasında çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniği’nde uzman doktor olarak çalıştı. Mersin Üniversitesi Tıp fakültesi Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi Yan Dal Programını 2021 yılında tamamlayarak Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi Uzmanı oldu. 2021-2023 yılları arasında Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde mecburi hizmeti tamamlayarak mesleki çalışmalarına Mersin Şehir Hastanesi’ndede görev almıştır. Şuan kendi yerinde hizmet vermektedir.

Haritayı büyüt
Uzm. Dr. Ali Demirhan Muayenehanesi

Limonluk Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı Fideli Tower No :434 D: 434C, Yenişehir, Mersin

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Limonluk Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı Fideli Tower No :434 D: 434C, Mersin

Uzm. Dr. Ali Demirhan Muayenehanesi

Ürtiker için başvurdum. Aşı tedavisi uyguladı. Tedaviden iyi bir sonuç aldım. Kişisel sebeplerden dolayı farklı bir doktora geçmek zorunda kaldım. Her görüşmemde beni anlayışlı bir şekilde dinledi. Benim isteklerime göre tedavimi yönlendirdi. Anlayışlı ve ilgili bir doktor memnun kaldım kendisinden.

Oğlumun alerjik riniti vardı, tavsiye üzerine kendisine gittik. Kendisini çok seviyorum. Aşırı derecede ilgili. Her sıkıntıyı köküne kadar inceleyip çözmeye çalışıyor. Uyguladığı tedavi sayesinde alerjisi kalmadı. Ben de verdiği ilaçları kullandım, çocuk ilaçları olmasına rağmen bende de etkili oldu. İyi ki kendisi karşıma çıktı. Allah onu hiç incitmesin. Kendisi ile gurur duyuyorum. Güler yüzlü bir doktor, çok memnunum kendisinden.

Y

Oğlumda alerjik astım rahatsızlığı var, tavsiye üzerine başvurduk. Muayeneden sonra ilaç tedavisine başladık. Oğlumu gözlemledikten sonra aylık aşılara başladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ali Bey iyi bir doktor, bir sorun yaşamadık. Gittiğimiz zaman randevularda yardımcı oluyor, memnunuz kendisinden.

Ö

Çocuğumun kaşıntıları vardı, bu nedenle muayeneye gittik. İlaç kullandık ve uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık. Bir sıkıntımız olmadı. Çocuklarının korkmadığı tek doktor kendisi. Çok ilgili bir hekim, çocuklar yanına severek gidiyor, memnunuz kendisinden.

Kızımın astım alerji tedavisi için başvurdum. Tedavimiz güzel geçti, olumlu sonuçlar aldık. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Memnunum, kendisinden herkese tavsiye ederim.

Tavsiye üzerine kızımın alerjik astım sorunu için başvurduk. İlaç tedavisine başladık. Tedavisinden oldukça olumlu sonuçlar aldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ali Bey çocuklara karşı çok ilgili. Tedavisi kızıma çok iyi geldi. Mükemmel bir doktor, memnun kaldık kendisinden.

K

Oğlumun uzun süredir geceleri horlama, boğuk konuşma ve sık enfeksiyon geçirme şikayetleri mevcuttu. Çok uzun süre doktorlara gittik ancak bir türlü çare bulamadık, hatta ameliyat önerilmişti. En son bir yakınım Uzm. Dr. Ali Demirhan'ı önerdi. Alerji testi sonrasında verdiği ilaçları kullandık. 2. seanstan sonra çocuğumun horlaması geçti, uzun süredir enfeksiyonumuz olmuyor. Geceleri rahat uyumak büyük konfor. Ali hocamızı tavsiye ederiz.

Kızımın 4 aya kadar ağlama krizleri mukuslu kaka hatta bazen kaka yapamama ve gürültülü gaz durumu vardı ve ilerleyen bir süreçti. Ve bunlar artarak devam ediyordu. Emzirme sorunu, uyku sorunu gibi...
Çocuk doktorları ile bir süre git gel yaparak çözüm aradık. 3. çocuğum ve yaş aralığı çok fazla.
Ta ki Dr. Ali Demirhan ile görüşene kadar. Testler, tahliller derken çoklu besin alerjisi varmış kızımın. Perhizler ile ek mama ile ve destekleyici samimi bir şekilde rehberlik etti sürecimize. Biz atlattık çok şükür. Hiçbir besin alerjisi kalmadı. Özelden bile sıkıştığımda destek verdi. İşini iyi yapan, sağlıklı bir şekilde ilerleyen bir hekimle ehline denk gelmek sözünün vücut bulmuş hali.

Kendisini şehir hastanesinde görev yaptığı zamandan beri tanıyorum. Oğlumun polen alerjisi ve geniz eti vardı. Ameliyat önermişlerdi. Hocamın tedavi metodu ile oğlumun herhangi bir şikayeti kalmadı. Takiplerimize kendisinin kontrolünde devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederiz.