Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan
Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan 38000
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
c...
Ben kalp hastasıyım. Dr. Ali Kemal Bey’i tavsiye ettiler ve Ali Kemal Bey’den randevu alıp kendisine muayene için gittim. Anjiyo yaptı, damarlarımda %90 tıkanıklık vardı. Önce balonla müdahale etti ve stent takıldı. Daha sonra yine krizi geçirdim, yine damarlarımda tıkanma vardı, anjiyo yapıldı, sonradan 3 stent takıldı. Kendisi mükemmel bir doktor, herkese öneririm.
c...
Annemin kalp krizi şüphesi ile hastaneye geldik ve Ali Kemal Küçük hocamızın kontrolü sonrasında damarlarının tıkalı olduğunu öğrendik. Hocamız hemen müdahale edip stent takarak annemi yeniden eski sağlığına kavuşturdu. Daha sonraki kontrol sürecinde hiçbir daralmanın kalmadığı, hiçbir tıkanıklığın olmadığı söylendi. Ne zaman ulaşmaya çalışsak aradığımız dakika karşımızdaydı. Herkese tavsiye ederiz.
a...
Eşim ve benim tansiyon problemimizi çözdü. Çok iyi bir hekim. Annemin ve babamın da doktoruydu, çok yardımını gördük. Hastaya yaklaşımı, tedavisi, doktor-hasta ilişkisi süper bir hekim. Tanıdığım insanlara önerdim ve hepsi memnuniyetini belirtti. İyi ki böyle hekimlerimiz var.
d...
Doktorumuza çok kolay bir şekilde, ya kurum telefonundan ya da özel telefonundan ulaşabiliyorum. Kalp hastalığım nedeniyle kontrollere gidiyorum. Ali Kemal Bey’den memnunum, hasta yönlendirmesi de yapıyorum. Çevreme de tavsiye ediyorum.
c...
Doktoruma telefon ile randevu alarak çok rahat ulaştım. Göğüs ve sırt ağrısı şikayeti üzerine gittim. Doktorumuz Ali Bey gayet ilgili ve hızlı bir şekilde kontrolleri gerçekleştirdi ve çıkan sonuçlar itibarıyla anjiyo kararını verdi. Anjiyoda da çok başarılı bir şekilde tespitleri yaptı ve kapalı olan 2 damarı açtı ve stent uyguladı. Şu an çok rahatım. Ali Kemal Küçük hocam, iyi ki var ve herkese tavsiye ederim.
h...
2000 yılında kalp krizi geçirdim, Ali Kemal Hocama başvurdum. 2001 yılında bypass oldum, 6 defa anjiyo oldum. Önce Allah sonra Ali Kemal Hocam sayesinde sağlığıma kavuştum. Bütün çevremize tavsiye ediyoruz, gönül rahatlığıyla hocamıza çok güveniyoruz.
K
k...
Ali Kemal Küçük Bey 2 kere babamı anjiyo etti. Muayene sürecinden anjiyo gerçekleşme sürecine kadar gerçekten bizleri çok rahatlatarak hiç tedirgin etmeden geçirmemizi sağladı ve ameliyat sonrasında da babamı takip etmesinden, ilgilenmesinden gerçekten çok memnun kaldık. 5 tane doktor gezdik, canımızı Ali Kemal Bey’e emanet ettik, inandık, güvendik; pişman olmadık. Daha söyleyecek bir şey yok.
f...
Babamda ileri derecede kalp rahatsızlığı var, 15 yıldır Ali Kemal Bey’in hastası. Hocamdan çok memnunuz, herkese de tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda annemin de 25 yıldır kendisi doktoru. Annem yüksek tansiyon hastası ve şimdi de bizler doktor beye tedaviye gidiyoruz.
f...
2018 yılında kalp krizi nedeniyle ulaştım. Kriz anında hastaneye yetişmem nedeniyle ve Ali Kemal Bey'in uzmanlığı sayesinde geçirdiğim krizi kalbimde hasarsız olarak atlattım. Stent takıldım ve 8 yıldır kontrollerime doktoruma gidiyorum. Gösterdiği özen ve ilgiden dolayı çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Doktora çevremden ulaştım. Genel kontrol amaçlı gittim. EKG, EKO testleri vb. yapıldı. Doktordan çok memnun kaldım. Kendisi gayet ilgili ve güler yüzlüydü. Bütün sıkıntılarımı dinledi ve tedavide yol gösterici oldu.
Ali Kemal Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kemal Küçük, Kardiyoloji. Size Ali Kemal Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ali Kemal Küçük adresi nerede?Ali Kemal Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kemal Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kemal Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Kemal Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Kemal Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Kemal Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kemal Küçük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Kemal Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ali Kemal Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Kemal Küçük hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Kemal Küçük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.