Dr. Ali Metin Celep , Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında Medicana International İstanbul – Beylikdüzü Hastanesi’nde görev almaktadır.
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2004 yılında mezun olan Dr. Ali Metin Celep, 2005 yılında Viyana Tıp Üniversitesi’nde, 2006 yılında ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık denkliğini tamamlamıştır.
Mesleki deneyimi kapsamında, 2006 yılından itibaren çeşitli özel hastanelerde görev yapmış; Amerikan Hastanesi, Florence Nightingale Gayrettepe Hastanesi, Özel Osmanoğlu Hastanesi ve Business Esnaf Hospital gibi sağlık kuruluşlarında çalışmıştır. 2011 yılından bu yana Medicana International İstanbul – Beylikdüzü Hastanesi’nde görevini sürdürmektedir.
Tıbbi ilgi alanları arasında normal ve riskli gebelik takibi, genel jinekoloji, myom ve yumurtalık kistlerinin tedavisi, laparoskopik ve histeroskopik cerrahi, menopoz yönetimi, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, vajinal enfeksiyonlar ve üreme sağlığı ile ilgili takip ve tedaviler yer almaktadır.
- Menopoz
- Ray Sigorta
- Anadolu Sigorta
- SGK
- Ace European Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
- Care & Create
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- İstanbul Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
es....
Hamilelik haberini aldığımızdan doğuma kadar hocamızla mükemmel bir süreç geçirdik. Biz de bir çok arkadaşımızın önerisi üzerine Ali Metin beye gelmiştik. Size vermiş olduğu önerilere başından sonuna kadar uyarsanız hamileliğin ne kadar rahat ve güzel geçeceğini farkedebilirsiniz.. Herkesin güzel sorunsuz hamilelik geçirmesi dileğiyle.
Ö
öy....
Canım doktorum, iyi ki yolumuz sizinle kesişmiş Çok pimpirikli biri olmama rağmen, Ali hocam insana öyle güzel güven veriyor ki, 9 ay boyunca sürecin en başından en sonuna kadar gözüm kapalı her konuda güvendim kendisine. Verdiği kararları asla sorgulama ihtiyacı duymadım. 7/24 her soruma anında cevap aldım. 7 ağustosta minik oğlumuzu sezaryenle kucağımıza aldık. Bu kadar konforlu bir süreç geçireceğimi hayal bile edemezdim. Bir kaç saat içinde hemen ayaklandım ve ilk günün sonunda bebeğime kendim bakabilecek durumdaydım. Görenler sezaryen olduğuma inanamadı:) İyi ki varsınız hocam..
Öykü & Barış• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Sezeryan Doğum •
se...
Kendisini 30. haftamda zorunlu hekim değişikliği sebebiyle uzun araştırmalar sonucu bulduk. Hocama gittiğimde plasentamla ilgili riskli bir durum vardı. Kaygılıydım, sorularım vardı. İlk gün tüm hikayeyi dinledi notlarını aldı ve durumumu ayrıntılı muayene ile tetkik etti, açıkladı. Sezaryenden başka alternatif olmadığına inandırılmıştım. 36.haftamda durum iyiye gittiğinde normal doğumu çok istediğimi biliyordu ve muayene sonrası zor olacak ama beni dinlersen yaparsın dedi. Tam olarak dediği gibi çok zorlu bir doğum oldu ama birlikte başardık.Her sorumda bir telefon uzağımdaydı. Doğumum da gece başlamasına rağmen kendisine tek bir telefon çalışınca ulaştım hemen yönlendirdi sakinleştirdi. Her zaman detaylı anlatımları, doğru yönlendirmeleri ile çok güzel bir süreç geçirdim. Hayatımda unutamayacağım zorlukta bir andı ama oğlumu sağlıkla kucağıma almamı sağladı.
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Doğum Kontrol •
me...
Detaylı ve yeterli açıklamaları,hep rahatlatan tutumu ile 40 haftalık hamilelik sürecimi mükemmel geçirmeme sebep doktorumuz. Hocamın sıkı kilo takibi ile toplam 13 kg alarak doğuma girdim ve inanılmaz rahat ettim,diyetisyene gitsem daha fazla kilo alırdım :) Doğum ve sonrasında da sayesinde harika bir süreç geçirdim. Sezaryen sonrası ağrı yok denecek derecedeydi.Telefonla her sorumuza muhakkak dönüş sağladı.Çok çok tavsiye canım doktorum :)
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Sezeryan Doğum •
b....a
Miyom ameliyatımı gerçekleştirdik. Cok samimi,güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Açıklayıcı bilgilendirmesi ile bana güven verdi açık ameliyat yapmaya karar verdik. Ameliyat kesisi ve dikişlerim son derece muazzamdı.benim için ameliyat öncesi ve sonrasıda son derece konforluydu. İyiki Ali Metin Celep :)
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Normal Randevu •
b....ü
31.03 tarihinde hocamla birlikte bayramda doğum sürecim oldu normal doğum için beni her zaman destekledi ilk doğumumdu korkularım vardı ama beni her zaman motive etti canım hocamız normal doğum için bayramda bile olsa ben gelirim dedi ve öyle de oldu en başından beri birlikte yürüttük süreci hocamla her mesajıma anında dönüş yaptı, her sorumu cevapladı kendisi
i̇...s
İlk hamileliğim ve güvenilir bir doktor arayışı içinde olduğum dönemde okuldan arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ali Metin Bey’e gittim. Ali Metin hocam süreçte bize uzun uzun açıklamalar yaptı, süreci çok rahat bir şekilde geçirmeme sebep oldu, ne zaman arasam mesaj atsam asla cevapsız bırakmadı. Randevulardaki güler yüzü, yüksek iletişim becerisi, sadece gerekli tahlilleri yaptırması, beslenmeden spora doğru yönlendirmeleri sayesinde 5 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Sabahın 5inde gelen suyumla hemen aradım ve sakince bizi hastaneye yönlendirdi ve hemen geleceğini söyledi. İstediğim normal doğumu çok başarılı bir şekilde sayesinde gerçekleştirdik. Hakkında yazılacak çok şey var ancak kadın doğum uzmanı arayışında olanların kendisi ile tanışmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Hakkı asla ödenmez, biz onu hem doktor hemde abi kişiliği ile çok sevdik. Allah ondan razı olsun.
Ü
üm...r
Gebeliğimin 24. Haftasında yeni bir doktor arayışındayken tavsiye ve yorumlar üzerine Metin hocayla tanıştım. İlgisi, enerjisi, güler yüzü, detaylı açıklamaları, haftasonu dahil her problemimde mesajlarıma ilgiyle dönüş yapması ve daha fazlası. Çok ta güzel bir doğum süreci geçirdim çok korkuyordum ilk gebeliğimdi sezaryen oldum ve asla korktuğum gibi olmadı doğum sonrasında da ilgisini ihmal etmedi. Hamilelik ve doğum sürecini rahat ve güvenle geçirmek isteyen herkes kendisiyle bir tanışsın derim.
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Sezeryan Doğum •
Ö
ö....k
Hamileliğimin ilerleyen aylarında doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. Bundan dolayı çok stres olmuştum fakat hocamla tanışınca tüm korkularım yok oldu. Keşke kendisini daha önce tanısaydım. Sizin sormanıza gerek kalmadan herşeyi çok güzel açıklıyor ve takip ediyor. 39 . Haftada doğum başlamayınca normal doğum olamayacak diye düşündüm. Sezeryan mi yapsak dediğimde bu kadar bekledik ben haftasonu gelmeyi göze alıyorum bekleyelim dedi. İyi ki de bekledik. 40+2 de normal doğum yaptım. Doğum sırasında gerçekten çok cesaretlendirdi ve doğumu çok hızlı bir şekilde gerçekleştirdik.Hastaneye gidene kadar ki süreçtede hocam geç saatlerde bile hep telefonuma döndü. İyi ki var :)
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Doğum Kontrol •
R
ra...a
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştığım doktorum. Gebelik süresi boyunca her kontrolümüzde detaylı açıklamaları ve disiplinli yaklaşımı sayesinde çok güzel bir hamilelik serüveni yaşadım. Gün içinde bir sorum olduğunda mutlaka geri dönüş yapması da doktorumuzun ayrı bir iyi niyet göstergesi. 12 Ocak tarihinde normal doğum ile evladımı kucağıma aldım çok şükür. Bu güzel süreçte böyle iyi bir doktora denk geldiğimiz için kendimizi şanslı hissettik. Bundan sonraki tedavilerimle de şüphesiz hocamız ile devam edeceğim.
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Normal (Vajinal) Doğum •
Ali Metin Celep isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Metin Celep, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Metin Celep tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Ali Metin Celep adresi nerede?Ali Metin Celep şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Metin Celep isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Metin Celep online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Metin Celep isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Metin Celep, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Metin Celep hangi dilleri konuşuyor?Ali Metin Celep ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Metin Celep isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Metin Celep bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Metin Celep ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Metin Celep hakkında ne düşünüyor?Toplam 154 hasta / danışan, Ali Metin Celep hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Metin Celep hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Metin Celep tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları