Gevaş Kasabası Van, Van
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
n....y
Gayet iyi bir doktor ve çokta ilgilidir. Gerekli tüm işlemlerleri yaparak tanı koyuyor. Aynı zamanda çokta dakik birisidir. Hastamı sağ oblik bölgede şairi ağrısı vardi ve doktor bey genel cerrahi tedavisi için bizzat bir uzman görüşerek bizi oraya yönlendirme yaptı ve hastamızın böbrek taşı olduğunu söyledi. Zaman geçmeden tedavi ettirdik. Kendisine şükranlarımı sunarım.
• başka bir yer • Diğer •
Ali Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Özel, Pratisyen.
Ali Özel adresi nerede?Ali Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevaş Kasabası Van Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Özel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar