Uzm.Dr. Ali Seçkin Yalçın 2005 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 2007-2011 Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında uzmanlığını tamamlayan Ali Seçkin Yalçın aynı Üniversite Hastanesinde Yenidoğan yan dal eğitimine başladı. Mecburi hizmetini Andırın Devlet Hastanesinde tamamlayan Ali Seçkin Yalçın Medline Adana Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermeye devam etti. 2024 yılından itibaren kendi kliniğini açarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği

2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B, Seyhan 01010

2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B, Seyhan

Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği

Tam saatinde aldılar. 7 yaşındaki kızımın tüm muayenesini yaptı.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Randevu  •

Bilgisi ve bebeğime olan ilgisi çok iyiydi arkadaş tavsiyesi ile gittim çok memnun kaldım.

• O

Ali beyin çocuklara da ebeveynlere de yaklaşımını çok beğeniyorum. Hastaları detaylı muayene ediyor ve veliyi açıklayıcı şekilde bilgilendiriyor. Kliniği de ferah ve çocuklara hitap ediyor. Bir hekim olarak gönül rahatlığıyla gidiyoruz.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Randevu  •

Ferah ortam güler yüzlü doktor ve asistanları her gittiğimizde yakından ilgilenmeleri

• L

Bebeğimizin 1. Ay kontrolü için gittik. İlk defa gidiyoruz. Detaylı kontrol sağladı. Anlaşılır, net açıklamalar yaptı. Biz çok memnun kaldık, Ali hoca ile devam edeceğiz. Çalışanlar güler yüzlüydü.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Kontrol Randevusu  •

• Z

İlk randevumuzdu ilgisi çok güzel kafada soru işareti kalmadan çıktık

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Randevu  •

Doktorumuz inanılmaz ilgili, sabırlı ve açıklayıcı. Bebeğimizle tek tek ilgileniyor, sorularımızı detaylı şekilde yanıtlıyor. Kendimizi çok güvende hissediyoruz. İyi ki yolumuz kesişmiş.

• F

Çok ilgili açıklayıcı anlatımı bizi cezbetti artık sürekli doktorumuz Ali bey

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Randevu  •

Bebeğimde süt alerjisi vardı. Kaç doktor gezdik Ali hocam bir ay içinde tedavi etti. Gece gündüz 24 saat ulaşılabiliyor tüm sorularımı bıkmadan usanmadan cevaplıyor. Doktorumuz, kurumda çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Memnuniyetimizi anlatmaya kelimeler yetmez böyle bir doktorun Adana'da olması enn büyük şansımız.

• B

İletişimi harika. Detaylı muayene yapıyor. Çocukları seviyor onlarla konuşuyor. Şu an için bronşit takibi yapılıyor. Verdiği ilaçlardan fayda gördük. Hastalığı inşallah anlattıktan sonra yine yazarım.