- Anemi
Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
Kontrol Randevusu
2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B, Seyhan
Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
Tam saatinde aldılar. 7 yaşındaki kızımın tüm muayenesini yaptı.
al...
Bilgisi ve bebeğime olan ilgisi çok iyiydi arkadaş tavsiyesi ile gittim çok memnun kaldım.
O
or...
Ali beyin çocuklara da ebeveynlere de yaklaşımını çok beğeniyorum. Hastaları detaylı muayene ediyor ve veliyi açıklayıcı şekilde bilgilendiriyor. Kliniği de ferah ve çocuklara hitap ediyor. Bir hekim olarak gönül rahatlığıyla gidiyoruz.
a....k
Ferah ortam güler yüzlü doktor ve asistanları her gittiğimizde yakından ilgilenmeleri
L
l.....
Bebeğimizin 1. Ay kontrolü için gittik. İlk defa gidiyoruz. Detaylı kontrol sağladı. Anlaşılır, net açıklamalar yaptı. Biz çok memnun kaldık, Ali hoca ile devam edeceğiz. Çalışanlar güler yüzlüydü.
• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği • Kontrol Randevusu •
Z
zk...
İlk randevumuzdu ilgisi çok güzel kafada soru işareti kalmadan çıktık
a....k
Doktorumuz inanılmaz ilgili, sabırlı ve açıklayıcı. Bebeğimizle tek tek ilgileniyor, sorularımızı detaylı şekilde yanıtlıyor. Kendimizi çok güvende hissediyoruz. İyi ki yolumuz kesişmiş.
f....d
Çok ilgili açıklayıcı anlatımı bizi cezbetti artık sürekli doktorumuz Ali bey
s....s
Bebeğimde süt alerjisi vardı. Kaç doktor gezdik Ali hocam bir ay içinde tedavi etti. Gece gündüz 24 saat ulaşılabiliyor tüm sorularımı bıkmadan usanmadan cevaplıyor. Doktorumuz, kurumda çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Memnuniyetimizi anlatmaya kelimeler yetmez böyle bir doktorun Adana'da olması enn büyük şansımız.
• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği • Randevu •
İletişimi harika. Detaylı muayene yapıyor. Çocukları seviyor onlarla konuşuyor. Şu an için bronşit takibi yapılıyor. Verdiği ilaçlardan fayda gördük. Hastalığı inşallah anlattıktan sonra yine yazarım.
Ali Seçkin Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Seçkin Yalçın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ali Seçkin Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu.
Ali Seçkin Yalçın adresi nerede?Ali Seçkin Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Seçkin Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Seçkin Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Seçkin Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Ali Seçkin Yalçın ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Seçkin Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Seçkin Yalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Seçkin Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Ali Seçkin Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla