- Sigortası olan hastalar
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi
X-Ray
Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
ed...
Çocuğumuzun dişlerinde yaygın çürükler vardı ve klinik ortamda tedavi yapılamayacağı için Alp Abidin Ateşci hocamız bize en uygun seçeneğin genel anestezi altında tüm işlemlerin tek seansta tamamlanması olduğunu detaylı bir şekilde anlattı. Genel anestezi fikri ilk başta çok korkutucuydu ama Alp Bey’in sabırlı, güven verici ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde tüm endişelerimiz azaldı.
Tedavi günü geldiğinde süreç o kadar planlı ve profesyonel ilerledi ki kendimizi emin ellerde hissettik. Anestezi uzmanı ve ekibiyle birlikte Alp Bey her aşamada bizi bilgilendirdi. Tedavi sonrası çocuğumuz uyandığında, kendini gayet iyi hissediyordu ve işlem bittiğini fark etmedi bile.
Alp Bey’in çocuklarla kurduğu iletişim gerçekten takdire şayan. Kliniğin ortamı, ekibin yaklaşımı, her şey çocukların konforu düşünülerek hazırlanmış. Kendisine ve ekibine minnettarız.
İyi ki Alp Abidin Ateşci! Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Uzun araştirmalar sonucu arastirdigim Alp beye 10 yaşındaki oğlumuz için gittik. ilk gittiğimiz andan itibaren güler yüzü ve nazik yaklaşimiyla içimizi ferahlatti. Tamamen çocuklar için özenle hazırlanmış, tertemiz ortamı ve güler yüzlü ekibiyle karşılaştık. Bize ayrı, oğlumuza ayrı neler yapacağıni tek tek anlatarak cesaret verdi. işlem sırasında ilgisi ve oğlumuza motivasyonu çok güzeldi. Sorunsuz bir şekilde kanal dolgu tedavisini tamamladı. Oğlumuza diş doktoru travmayı yaşatmadiği için minnettarız kıymetli hocam. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Kesinlikle tavsiye ederiz.
3,5 yaşındaki kızımızın azı dişi çürük sebebiyle apse ve ağrı yapıyordu. Bunun yanında tüm azılarda çürükler vardı, üst ön dişlerde biberon çürükleri vardı. Her anne baba gibi çeşitli araştırmalar yaptık ve farklı doktorlar denedik. Maalesef yaşımızın küçük olmasından dolayı koltukta tedavi yaptıramadık. Genel anesteziyle tedavi olması gerekiyordu. Kızımıza genel anestezi altında diş çekimi, metal kaplama, dolgu ve diş temizleme işlemleri yapıldı. Tüm süreç boyunca nazik yaklaşımıyla, işlem öncesi, işlem sırasında sürekli bizi bilgilendirmesiyle ve süreç sonrasında da bizimle ilgilenmesiyle bizi çok memnun etmiştir. Hastane ekibi de en az Alp Bey kadar ilgiliydi. İşini böyle severek yapan doktorların artması dileğiyle!
na...
Yaklaşım tarzındaki incelik, tedavi sürecine ilişkin detaylı açıklama tatmin ediciydi.Güleryüzlü ve samimi davrandı. İşini severek yaptığı yapış şeklinden, hastaya davranış biçiminden belli oluyor.6,5 yaşındaki oğluma genel anestezi altında diş çekimi dolgu ve metal kaplama ile diş temizleme işlemleri yapıldı.Operasyon öncesi, esnası ve sonrası yeterli bilgilendirme yapıldı.
mu...
6 yalşındaki kızımızın sağ,sol ve alt,üst çene oplmak üzere olmak üzere 8 adet dişi birleşim yerlerinde ortak çürüme yapmıştı.2 de ön dişlerinine hafif dolgu gerekli idi.Yaşından dolayı ve operasyonun ağırlığından dolayı ve hatta anestezi korkusundan dolayı bir iki doktor gezdik.Ensisi son iyi ki Alp hocamızı bulduk.Süreci ve tedavi seçeneklerini konuştuk.8 adet dişimize esnek bioflex kaplama yapıldı.Kısa sürede sağlığına kavuştu kızımız.Süreçte gerek bilgi gerek desteği ve tedavi sürecindeki bilgi ve deneyimi harika
az...
2016'da 8 yaşımdayken araba çarptıktan sonra travma sonucu ön dişlerimin yaralanmasıyla gittiğim ege üniversitesinde tanıştık Alp hocamla. O zamandan beri hala tedavi sürecimle ilgileniyor.İnanilmaz sabırlı,süreç boyunca birebir ilgilendi.Umarım herkesin yolu Alp hocamla kesişir.
iyiki siz
a....g
Alp Bey, 8 yaşındaki oğlumuzun bir ön dişinin arkasında çıkan fazlalık diş ve diğer ön dişin arkasında gömülü duran fazlalık dişini genel anestezi ile sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında, gecesi ve ertesi sabah ağrı sızı oğlum hissetmedi. Günlük yaşantısına devam etti. İlgisi çocuğumuza yaklasimi bilgilendirmesinden oldukça memnun kaldık.
du...n
5,5 yaşındaki oğlumun kanal tedavisi için gittik. Pedogojiye önem veren, çocuk dilinden mükemmel anlayan, inanılmaz sabırlı ve işinde mükemmel bir doktor. Tanımış olmaktan ve tedavi olmaktan mutluluk duyduk. Özellikle küçük yaş grubunda böyle donanımlı ve çocukla sakin sakin iletişim kuran korkusunu anlayan ve ortadan kaldıran doktor bulabilmiş olmak büyük şans. Emeklerinize sağlık Alp bey :)
ö....b
Alp hocamız ile tanışmamız uzun araştırmalar sonucunda gerçekleşti kızım da diş travması olmuştu artık ve Alp hocamız ile tanıştıktan sonra aştık ve vermiş olduğu güven samimiyet sıcak kanlılığı ile hiç istemediğimiz lokal anestezi işlemi ile bugün kurtulduk ağrı ve sızılarımızdan nasıl anlatılır bilemem kesinlikle tavsiye ediyorum sonsuz sevgiler iyi ki siz Alp doktorumuz kızımın deyişiyle Ay doktorumuz
ca...u
Her anne baba gibi evladının acı çekmesini istemeyen ancak genel anestezi denilince oldukça tedirgin olan bizler, 4 buçuk yaşındaki oğlumuzun dişlerinde yaşadığı çürük, ağrı ve apse durumunu hızlıca sona erdirmek ve sağlıklı gülüşler kazanması amacıyla iyi bir pedodontist arayışı içerisine girdik. Özellikle bu platformdaki yorumların etkisi ile Alp bey ile ilk iletişimimizi gerçekleştirdik. Çocuklara yaklaşımı, anestezi ve tedirginliğimiz noktasında bizi her türlü aydınlatmaya çalışması ve yapılacak işlemlere yönelik titiz çalışmalarının verdiği güvenle 25.01.2025 günü oğlumuzun diş tedavisini başarıyla gerçekleştirdik. Bir diş çekimi, sayıca çok süt dişi çürüğümüzün tedavisi ve tedavinin uzun soluklu olması adına zinkonya kaplama ile kaplandı. Oğluşumuz artık sağlıklı gülüşlere sahip bir demir adam :) Süreçteki ilgi ve alakaları ile oğlumuzun sağlığına geri kavuşmasını sağlayan Alp bey ve ekip arkadaşlarına sonsuz sevgiyle
Alp Abidin Ateşçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alp Abidin Ateşçi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Alp Abidin Ateşçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Süt Dişi Çekimi, Randevu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Alp Abidin Ateşçi adresi nerede?Alp Abidin Ateşçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Alsancak Mahallesi No:35 Akgün Apt Daire 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alp Abidin Ateşçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alp Abidin Ateşçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alp Abidin Ateşçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alp Abidin Ateşçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alp Abidin Ateşçi hangi dilleri konuşuyor?Alp Abidin Ateşçi ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alp Abidin Ateşçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alp Abidin Ateşçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alp Abidin Ateşçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 299 hasta / danışan, Alp Abidin Ateşçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alp Abidin Ateşçi hangi sigortaları kabul ediyor?Alp Abidin Ateşçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.