Alp Abidin Ateşçi 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Lise eğitimini İzmir Bornova Anadolu lisesinde tamamladıktan sonra 2009 yılında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanmıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2014-2019 yılları arasında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti anabilim dalında doktora eğitimini tamamlamıştır. Aktif olarak 6 senedir çocuk diş hekimi olarak mesleğine devam etmekteyim.

Çocuk

Talatpaşa Bulvarı Alsancak Mahallesi No:35 Akgün Apt Daire 2, İzmir 35220

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği

Alp Bey ile yaklaşık 3 sene önce kızımın ön süt dişlerindeki çürüklerin tedavisi için tanıştık. Kendisinin çocuğa yaklaşımı, ebeveynlere verdiği detaylı bilgilendirme ve aşıladığı güven muhteşem. Alp Bey genel anestezi ile kızımın ön 4 dişine zirkonyum uyguladı. Hem operasyon öncesi hem de sonrasında göstermiş olduğu ilgi sayesinde oldukça rahat bir şekilde süreci atlattık. Zirkonyumlarımızla ilgili bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadık. Yaklaşık 3 sene sonra bu sefer de azı dişlerinde oluşan çürükler nedeniyle yine Alp Bey ile operasyonumuzu planlayıp geçen hafta genel anestezi altında tedavimizi olduk. Alp Bey’in çok yoğun bir iş seyahati dönemine denk gelmiş olmamıza rağmen ameliyat sonrası ilgisini desteğini hiç eksik etmedi. Her zaman ulaşılabilir olması, sorularımızı özenle yanıtlaması çok rahatlatıcı. Onu tanıdığımız için çok şanslıyız. Sayesinde kızım mutlulukla gülümseyebiliyor.

• Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

• O

Kızımın ön kesici dişlerinde ortaya çıkan erken çocukluk çağı çürükleri nedeniyle Alp Bey’le tanıştık. Dişlerdeki mevcut tahribat sebebiyle en uygun tedavi yönteminin genel anestezi altında pediatrik zirkonyum kron uygulaması olduğuna karar verdik. Genel anestezi altında 4 adet kron başarıyla uygulandı, ayrıca operasyon sırasında azı dişinde tespit edilen küçük bir çürük de dolgu ile tedavi edildi. İşlem yaklaşık 1 saat sürdü. Operasyon sonrasında ise Alp Bey süreci bizzat takip etti ve sürekli irtibat halinde olduk, tüm süreç sorunsuz ilerledi.

• Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Çocuklarla olan iletişimi ve alanındaki uzmanlığı mükemmel. Oğlumun dişlerinde MIH denen genetik bir problem vardı daha önce bir başka doktorla gelişen travmasıni sayesinde kolayca aştık.

• Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği Randevu  •

• Ş

4 yaşındaki oğlumun dişlerinde ciddi sıkıntı vardı çok doktor gezdik en son Alp hoca okadar güven verdi okadar bizi anladı ki bu konuda ki bilgisi ve tecrübesi alkışı hakediyor. O kadar hassas bir ekiple çalışıyor ve bu işi okadar iyi yapıyor ki ameliyatın 2. Gününde sanki oğlumun dişleri hep böyleymiş gibiydi hocamla iyi ki yolumuz kesişmiş

• Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• Z

Ķızımın (9 yaşında) düşme sonucu ön dişinin birinde kirik vardi.Eski tecrübelerden de disci koltuğu korkumuz çoktu. Alp Beyi internetten araştırırken buldum.Randevu alıp gittiğimizde güler yüzlü karşılandık.ilk randevuda tanisma ve neler yapacağını kızıma tektek anlattı.Sonraki randevu da işlemler öncesinde yine detaylı anlattı.uyusturmayi o kadar güzel yaptı ki iğne şeklinde değil kalem seklinde bir içinde gizli bir iğne sanırım.Igne olduğunu bile anlamadan uyuştu ağzı. Kelimeler yetersiz anlatmaya hersey son teknoloji ve aletlerin sesi az.Biz cok sevdik.İşini ve çocukları cok seven bir doktor.Dişçi korkumuz yok artık.

• Y

Kızımın üst ön kalıcı dişi önünde farklı yapılar olduğu için gelmiyordu. Kalıcı dişin gelmesi için önündeki yapıların cerrahi operasyon ile alınması gerekiyordu. Kasım ayında bu durum netleşti kızım hiç kimseye bu operasyonu yaptıramadı. Alp Abidin Bey ile tanıştığımızda kaygıları olan kızımın işlemini güvenli bir şekilde genel anestezi yöntemi ile yapılabileceğini tüm ayrıntılarını ile bize anlattı. Aynı zamanda çürük iki dişinin de dolgularının bu sayede yapılabileceğini anlattı. Biz de Alp Abidin Beye güvendik ve işlemimizi yaptırdık. Operasyon sürecinde sürekli mesaj atarak bizi bilgilendirdi. Her işlem yapılırken bize mesaj atıldı.Bizi hiç merakta bırakmadı. Kızımın uyuma uyanma süreci o kadar güzel ve sağlıklıydı ki çok memnun kaldık.

• Ç

Oğlumun herhangi bir ciddi sorunu yoktu başlangıç olarak kendisiyle tanıştırmak istedim. Çocukların dilinden öylesine iyi anlıyor ki bir başka yere götürüp dişci korkusu oluşmasın diye başlangıcı alp beyle yapıp bundan sonra herhangi bir ihtiyaçta kendisinde soluğu alırız. Diş temizliğini bile büyük sabırla ve dil dökerek yaptı.iyi çalışmalar

• Ö

Ortodontistimizin yönlendirmesi ile Alp Bey'e gittik. Kendisinin çocuklar ile iletişimi çok güzel. Öncelikle mutlaka hangi işlemi nasıl yapacağını tek tek kullanacağı aletleri de göstererek çocuğa açıklıyor ve çocuğun onayını alıp işleme devam ediyor. Çocuğun kendini güvende hissetmesini ve korkmaması sağlaması çok önemli. İyi bir pedodontist arayışındaysanız mutlaka gitmenizi öneirirm.

Alp bey bi yakınım tarafından tanıdım güler yüzü ve detaylı anlatım ile genel anestezi altında tedavi kabul ettik 7 yaşında oğlum için. Cok çürükler vardı ust dış arasında fazla dış vardı hepsini tek anestezi altında hepsinden kurtulduk.

• Dr. Dt. Alp Abidin Ateşçi Çocuk Diş Kliniği Lokal Anestezi  •

Kizım şimdi 3 yaşında çürükler 1 yaşında başladı düzenli dişlerini fırçalamamıza rağmen 10 tane çürüğü oldu çocuk doktorumuzun önerisiyle Alp Bey'i tanıdık kokuyla ötelediğimiz operasyon olalı 5 gün geçti bile 10 tane dişini yaptırdık.Alp Bey'i ne zaman arasak telefonumuzu açtı sorularımızı cevapladı.Narzokda hiç korktuğumuz gibi değildi ilgili ve güler yüzlüydü.O kızım oyuncakçı doktoru kızımın dişleri Alp Bey'in sayesinde çok güzel oldu.