Uzm. Dt. Alp Mutlu Düzce’de doğmuştur.
2003 yılında Kdz. Ereğli Anadolu Lisesinden 2009 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.
2009-2011 yılları arasında Düzce’de serbest muayenehanede çalıştıktan sonra 2011-2012 yılları arasında yedek subay olarak askerlik görevini tamamlamıştır.
2012-2018 yılları arasında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Balıkesir Erdek Devlet Hastanesinde çalışmıştır.
2017 yılında girdiği uzmanlık sınavında üstün başarı göstererek Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim dalında göreve başlamıştır. 2022 yılında buradaki görevini tamamlayıp tekrar Kocaeli’ye gelmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıyım.
şuan da Özel DentKartepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nde hizmet vermektedir.

Diş Hekimi Randevusu

Özel DentKartepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yenişehir Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulv. No:157/1, Kocaeli

Özel dent kartepeye diş eti hastalığım ve implant yaptırmak için geldim. Alp beyle implant tedavilerim devam ediyor

• B

Yirmi yaş dişlerimi çektirmek için Alp beye geldim korkumu sayesinde yendim ve sürekli ağrıyan beni zorlayan o dişlerden kurtulmuş oldum

• Özel DentKartepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu  •

İmplant yaptırmak için Alp beye geldim tedavimden memnun kaldım süreç kolay ilerledi

• B

eksik dişlerim için implant yaptırmaya Alp beye geldim tedavi sürecim çok iyi ve ağrısız geçti herkese tavsiye ediyorum

• N

Doktor beye diş eti hastalığım için geldim kendisi tedavim boyunca çok ilgilendi

• Özel DentKartepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu  •

Kendilerine abim için muayene gittik konuşması bizi aydınlatması olsun yeterli oldu işleme başlamak için hersey gayet yolunda gidiyor saygılar

• K

Eksik olan dişim ve diş eti tedavim için kliniğinize başvurdum. Orada alp bey ile tanıştım görüşme sonucunda ortak bir yol çizip işleme başladım sonuçtan sonra daha sağlıklı bir ağıza kavuştum

• Ç

Uzun zamandır uğraştığım bir hastalıktan Alp bey sayesinde kurtuldum. Dişeti tedavim ve kontrol süreçlerinde Alp beyin ilgisi bir hastanın beklentilerini karşılayacak düzeyde. Kendisi ilgili ve gerçekten işinde çok iyi bir hekim.

• F

Eksik dişim kaynaklı tavsiye üzerine alp bey ile tanıştım görüş sonrası implant tedaviye başlandı sürecimiz gayet sağlıklı geçti

• N

10 yıllık kronlarim vardı diseti çekilmesi sebebiyle yolum Alp beyle karşılaştı diseti tedavisi yapıldıktan sonra diş etlerimde toparlanma oldu dişlerimi kaybetmeden bir süre daha devam edicem saygılar