- Tüm Çocuk Hastalıkları
Astım
Aşı Takibi
Bebek Takibi ve Aşılar
Özel Ümit Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Nötropeni Tedavisi
Çocukta gelişimi izleme
K
k.....
ÇOCUĞUMUN BİR TÜRLÜ GEÇMEYEN BURUN AKINTILARI,ÖKSÜRÜKLERİ,HER AY TEKRARLAYAN BOĞAZ ENFEKSYİONLARI DERKEN SÜREKLİ HASTANELER TAŞINDIĞIMIZ ÇOK YORULDUĞUMUZ Bİ ZAMANI ALPER BEYİ TANIYARAK GERİDE BIRAKTIK.EN HASSAS NOKTAMIZ ÇOCUKLARIMIZ OLDUĞU İÇİN ÖZELLİKLE DE İLK ÇOCUK DA HALİYLE DAHA ÇOK PANİK VE ENDİŞELİ OLUNUYOR.AMA ALPER BEY ÇOK SABIRLI,ÇOK KİBAR,ÇOK BİLGİLİ,KENDİSİNİ ÇOK İYİ YETİŞTİRMİŞ O ESKİ DONANIMLI HEKİMLERDEN.SORDUĞUMUZ HER SORUYA ÖZENLE VE DETAYLICA CEVAP VERİYOR HATTA ODASINDAN ÇIKTIĞIMIZDA KENDİMİZİ DAHA YETERLİ BİR EBEVEYN OLARAK HİSSEDİYORUZ.KIZIMA DA ÇOK TATLI YAKLAŞTIĞI İÇİN O DA DOKTORUNU ÇOK SEVİYOR,DOKTORUMA GÖTÜRÜN BENİ DİYOR.TEK SORUNUMUZ ZOR RANDEVU BULUYOR OLMAMIZ AMA O KADAR NAZİK Kİ POLİKLİNİĞİNİN KAPISI AŞIRI DOLU ALMASINA RAĞMEN ARADAN ALIYOR.ESKİŞEHİR İÇİN HARİKA BİR ŞANS UMARIZ ONUN GİBİ KALİTELİ HEKİMLER ÇOĞALIR.
b....d
Yenidoğan oğlum için Alper hocama gittim.İlk bebeğim olduğu için her sorduğum soruya cevap verdi.Hep Alper hocama gelmeyi düşünüyorum.
el...
Bugün 2 buçuk yaşındaki kızımı götürdüm ve ilk kez tanıştık Alper Bey ile.Odasına girdiğimiz anda enerjisi ile bizi rahatlattı sonuçta stresli gidiyoruz. Aynı zamanda güler yüzü, detaylı soruları, ilgisi,tavsiyeleri, kızıma yaklaşımı ve sabrı çok iyi.(kızım ağzını açmak istemedi muayene için korktu ağladı ve dakikalarca bekledi ikna etti asla zorlamadı) Ayrıca anneyi,babayı dinleyen ve anlayan bir doktor çünkü odadan çıktığımda kendimde bir psikoloğa gitmiş kadar rahatladım. Ve okadar yerinde tedavi vermiş ki bu akşam ilk kullanımda kızım mışıl mışıl öksürmeden uyudu Kızımın sık idrara çıktığını duyduğu anda idrar tahlili istedi ki ben bunu uyku bozukluğundan dolayı anlatıyordum yani bizi gerçek anlamda dinledi
ha...a
Alper hocama iyiki başvurmuşuz ,kendisi alanında çok iyi bir hekim çok sevecen memnun kaldık yüksek cpr olduğu için 4 gün hastanede yattım çok iyi ilgilendi.
Z
z.....
Yenidoğan bebişimizin kontrolleri için başvurduk kendisine kendisi güleryüzlü samimi ne sorsak cevap veren ilgili bir doktor
ak...a
Alper Bey, güleryüzlü bir doktor. Birkac doktor denememizden sonra kendisi ile geçte olsa tanıstık ve kendisi ile devam ediyoruz. İlgisi,bilgisi, samimiyeti nedeni ile devam edeceğiz. Bugüne kadar ağır bir hastalık geçirmedik, ancak AD vardı ve kendisinin tavsiyeleri ile durumumuz iyileşti. Teşekkür ediyorum.
Hasta
O kadar ilgili,bilgili ve bir o kadarda güler yüzlü bir doktor ki ne kadar teşekkür etsek az.Bebegim viral enfeksiyon geçirdi ve şiddetli öksürük vardı randevu bulamadım hiç bir yerde kendisi bizi yoğunluğuna rağmen kabul etti ve uyguladığı tedavi sayesinde iki günde tamamen geçti öksürüğümüz .İyiki var ve yakınımızda.sonsuz teşekkürler
g....b
Doktor bey çok ilgili çok bilgili ben çok memnun kaldım ishal ates kusma ile gittik 3 gün hastanede yattik bomba gibi çıktık. Sürekli geldi kontrol için her konuda bilgi verdi. Çok teşekkür ederim kendisine.
el...ç
Erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan bebeğim hakkında bizi hergün detaylıca bilgilendirdi. Durumu kötüye gittiğinde bizimle üzüldü ve iyi haberler aldığımız da bizim kadar sevindi. Bebeğim yoğun bakımda çıktıktan sonrada tüm kontrollerde hep çok ilgiliydi. Aynı zamanda büyük kızımın da kontrollerini yaptırdığımızda kızıma alerji teşhisi koyarak çok sık hasta olan kızımı gerekli tedavi ve önlemleri uyguladı. Bir doktor böyle olmalı. Ne yazıkki artık aynı şehirde değiliz. Emeklerinden ilgisinden dolayı Alper beye teşekkür ederiz.
p....ü
7 aylik oglumla covid sonrasi kontrole gittik ilgili guleryuzlu bir tutumla detayli olarak bilmemiz gereken her seyi anlatti, tahlil sonuclarimizi daha sonra telefondan da bilgilendirme yapti daha ne olsun tesekkur ediyoruz
• Özel Ümit Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Alper Akay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Akay, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Alper Akay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Alper Akay adresi nerede?Alper Akay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent, Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Akay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Akay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Akay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Akay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alper Akay hangi dilleri konuşuyor?Alper Akay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Akay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Akay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Akay hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Alper Akay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Akay hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Akay, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Alper Akay ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla