İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
pe...5
Doktor Alper beye bugün sdu de muayene oldum. Gerek mesleki donanımı gerekse pozitif tavrı ile endişelerimi giderdi. Tedavime başladı. Kendisine teşekürü bir borç biliyorum. Isparta adına böylesine empati yeteneği olan hekimlerimizin varlığı mutluluk verici.
• Doktor muayenehanesi • Karın ve bel ağrısı •
Alper Özorak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Özorak, Üroloji.
Alper Özorak adresi nerede?Alper Özorak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Özorak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Özorak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Özorak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Özorak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Özorak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Özorak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alper Özorak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Ürologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar