Uzm. Dt. Altar Ateş(Sihirbaz Doktor) , Aslen Ankaralıdır. Antalya Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2012 yılında girdiği İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi'nden mezun oldu. 2019 yılında uzmanlık eğitimini almak üzere RTEÜ Diş Hekimliği fakültesinde görev yapmıştır. Son dönemlerde uyguladığı patentli iğnesiz diş uyuşturma yöntemi ile çocuklara sanal gerçeklik altında diş tedavisi yapmaktadır. Ayrıca uzmanlığı süresince birçok dikkat çeken uluslararası çalışmada bulundu.Bunların en başında çocuklarda genel anestezi ihtiyacını azaltma için davranışsal yaklaşım teknikleri, diş yapısını taklit eden yenilikçi maddeler ve yer tutucuların halk üzerindeki bilinirliği üzerine yaptığı çalışmalar uluslararası dergilerde yer almıştır. Meslek hayatını uyumlu olmayan çocukları diş hekimliği koltuğuna oturtarak tedavi edebilmek üzere kurmuştur. Uyumlu olmayan-korkan-ağlayan birçok çocuk ile eğlenceli bir şekilde, genel anestezi ihtiyacı olmadan hastalarının tedavilerini tamamlamıştır. Çocukların kanal tedavisine olan gereksinimlerini azaltmak üzere ve dolgu maddeleri ile diş yapısının en yakın dereceden taklit edilmesini sağlamak üzerine Mineral trioksit agregatın ve metilsülfonilmetanın RUNX2 ve OPG/RANKL yolakları ile pulpa ekspozuna bağlı pulpa hasarı üzerindeki terapötik etkileri adlı bilimsel bir çalışmada bulunmuştur. İzmir Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Diş Hekimleri kongresinde Yer Tutucuların önemi üzerine bir sunumda bulunmuştur. Çeşitli Tv ve internet kanallarında diş hekimlerini ve halkı bilgilendirmek için yayınlara katılmıştır

Yetişkin
Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Pedodonti

Çocuk Diş Tedavisi

Öğretmenevleri Mahallesi Öğretmenler Caddesi No:1/3 Nazif Abay Apartmanı, Konyaaltı

• Sigortası olan hastalar

• R

Altar bey ve Atamer bey bildiğim en iyi diş hekimleri. Hem çocuklarım hem de ben yıllardır tedavi görüyoruz. Her tür tedavisi başarılı ve yeterince hasta ya ilgili ,kibar ,olsukça acısız işlem yapılması önem veriliyor. Tavsiye ederim.

• Altar Ateş Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi  •

• Ö

7 yaşında oğlum var. Yaklaşımı çok güzel, dolgu ve çekim işlemleri yapıldı. Tedavimiz devam ediyor. Gayet memnunuz kendisinden. Bizde dişçi fobisi oluşmadı. Farklı uzmanlar uyutarak tercih ettiler; kendisini uyutmadan işlemlerini yapıyorlar. Tavsiye üzerine gittik; hiç pişman olmadım. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Kızımın çürük dişleri için gittik. Tedavimiz gayet rahat geçti; hiçbir problemimiz olmadı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Diğer çocuklarımı da kendisine götürüyorum. İşlem sonrasında ağrı-sızı olduğu zaman arayıp soruyor. Çocuklarla ilişkileri iyi. Çocuklarım isteyerek ve severek gidiyorlar. Şimdiye kadar götürdüğüm uzmanlar arasında en iyisi kendisi. İlgili ve alakalı bir uzman; memnunum kendisinden.

•  •

İnternette gördüm tesadüfen başvurdum. Kızımın dişlerinde çürükler vardı. Dolgu yapıldı. Dişleri ince olduğu için dişinde kırık varmış; biz orada öğrendik, kaplama önerdi; biz de yaptırdık. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulundu, beni bilgilendirdi. Tedavimiz güzel geçti. Bir sıkıntı yaşamadık, memnun kaldık.

• N

Oğlumun ana dişinde erime oluyordu. Kök hücre tedavisi yaptı, yoksa dişi kaybediyorduk. Daha sonra kanal tedavisi, dolgu ve kaplama yapıldı. Çocuğum korkuyordu; Altar Bey'in yaklaşımı güzeldi. Temiz ve düzenli bir kliniği var. Çocuklara karşı özenli bir uzman. Sorun yaşamadan her defasında gidip süreci tamamladık. Herhangi bir sorun olmasın diye kontrollere de çağırıyor. Saygılı, iletişimi düzgün, çocuğa karşı anlayışlı ve ilgili bir uzman. İşinde de iyi bir uzman; ben bu şekilde gözlemledim.

• V

Kızımın diş ağrısı ve çürükleri vardı. Diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu işlemlerini yaptı. Çok memnunuz kendisinden. Oğlumu da kendisine götürdüm. Sedasyonla dişlerini yaptı. Herhangi bir sorun yaşamadık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman.

• M

4 yaşındaki kızımın dişlerinde çok fazla çürük vardı. Birçok uzmana gittik; korkudan durmadı, ağladı. Altar Bey'i sosyal medyada gördük. Çocuklara çok güzel yaklaşıyor. Korkusuz, ağlamadan, dişçi korkusu oluşmadan işlemlerini yaptı. Çocuğun dilinden anlıyor. Önce bize detaylı bir şekilde bilgi verdi. Çok memnun kaldık kendisinden.

• Y

Kızımın diş ağrısı problemi vardı; bu sebeple başvurduk. Dişinde beyazlık ve leke vardı; bunun tedavisini yaptı. Yeğenimin 11 dişine müdahale etti; referans olarak gittik. Uzmanımız çok sıcak kanlı; çocuklara yaklaşımı çok güzel. Kliniğinde bulunan eşyalar çocukların dikkatini çekiyor. Stres atmak için çok güzel bir ortam sağlanmış. Kızım sürekli kliniğine gitmek istiyor; ortamı keyifli.

•  •

Kızımın diş tedavileri için başvurduk. Kanal tedavisi, dolgu ve diş çekimi yapıldı. Tedavide herhangi bir sorun yaşamadık. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Tedavisinden ve kendisinden memnunuz.

• Ş

Kızımın dişlerinde çürükler vardı; bu sebeple kendisine gittik. Tedavimiz çok iyi geçti. Kızım, Altar Bey'in yanımda olduğu sürece hiç korkmuyor; başka dişçiye gitmiyoruz. Sürecimiz güzel ve hızlı geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Altar Bey'in çocuklara olan yaklaşımı çok iyi. Onların dilinden anlayan ve güven veren bir yapısı var. İyi birisi; memnunuz kendisinden.