Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke 09200

• T

Burun tıkanıklığı için başvurduk. Muayene edildi, ilaç tedavisine başlandı. Tedavi sürecimiz iyi geçti. Olumlu sonuçlar aldık. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Altay Bey, gayet açıklayıcı bir şekilde sorularıma cevap verdi. Hastalığıyla ilgili bilgi verdi. Memnunuz kendisinden.

•  •

Kendim araştırıp buldum. Lenf bezlerim şiştiği için başvurdum. Muayene etti, mikro taş tanısını koydu. Evde uygulayabileceğim bir tedavi önerdi. Masaj ve ılık su kompresi uyguladım. Verdiği tedaviden ve kendisinden memnunum. Her şeyi oldukça iyi açıkladı; aklımda hiç soru işareti kalmadı.

• N

Kızım için başvurduk. Geçirdiği gripten sonra kulak ağrısı başladı. Detaylı bir şekilde muayene etti. İlaç tedavisi gördük. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Altay Bey güzel ve ilgili bir doktor. Bir sıkıntımız yok, memnun kaldık.

• D

Ben Doktor Bey'i Devlet Hastanesi'nde sinüzit dolayısıyla gittiğimde tanıştım. Çok ilgili, işinin uzmanı bir insan kendisi. Hatta birkaç yıl önce alerjik rinit rahatsızlığım nedeniyle sırf kendisi baksın diye Kaş'a gittim. 20 gün önce kendisini Söke'de hastanede tesadüfen yine alerjik rinit sebebiyle ziyaret ettim. Her zamanki gibi ilgiyle muayene yapıldı. İlaçlarımı düzenledi. Kendisini bu konuda şikayetleri olan herkese tavsiye ederim. Çünkü bilgisi ve mesleki donanımıyla yanında işini severek yapan bir insan kendisi.

• P

Benim çenemde ve kulağımda geçmeyen bir ağrım vardı; ağzımı açamıyordum, yemek bile yiyemiyordum; geceleri başımı yastığa koyamıyordum; o kadar canım yanıyordu. Altay Bey'in tavsiye üzerine gelmiştim; gelmeden önce 3 tane doktora gittim, fakat sonuç bulamadım. Ama Altay Bey sihirli değnek gibi; gerçekten çok memnun kaldım ve şu anda çok iyiyim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

• C

Kulak Burun Boğaz doktorum kendisi. Kulağımda mantar sorunu vardı. İçi su gibiydi, akıntısı vardı. Verdiği isabetli damla ve kremlerle şu anda sorun bitti. Kulaklarımda su ya da ıslaklık yok. Tedaviyi tedbiren verdiği şekilde sürdürmekteyim. Çok hızlı sonuç aldım. Doktorumdan çok memnunum. Selamlar, saygılarımla.

•  •

Altay Hoca burun ameliyatımı yaptı. Kemik ve et parçaları çıkarıldı; ameliyat çok başarılı geçti. Hekimimiz olarak kendisinden çok ama çok memnun kaldık, işini bilerek ve severek yapan bir doktor. İyi ki Fethiye'den kalkıp Söke'ye gelmişiz.

Profili düzenle veya yönet