Uzm. Dr. Altuğ Hasanbaşoğlu

Acil Tıp · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Yenimahalle 1 adres

Dr. Altuğ Hasanbaşoğlu, acil tıp alanında görev yapmakta olup halen TOBB ETÜ Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.

Tıp eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1993–1999 yılları arasında tamamlamıştır. Acil tıp ihtisasını ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda 2000–2005 yılları arasında yapmıştır.

Mesleki kariyerinde farklı sağlık kurumlarında görev alan Dr. Altuğ Hasanbaşoğlu, 2005–2007 ve 2008–2010 yılları arasında Özel Mesa Hastanesi’nde acil tıp uzmanı olarak çalışmıştır. 2007–2008 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Bingöl 49. Mekanize Piyade Tugayı’nda ambulans helikopter hekimi olarak görev yapmıştır.

Mesleki ilgi alanları arasında kronik hastalıkların akut alevlenmeleri, koma durumları ve acil servis uygulamaları yer almaktadır. Ayrıca acil tıp alanına yönelik ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış bilimsel çalışmaları bulunmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Acil Tıp Randevusu

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Görüşler

• C

Hayatımda unutamayacağım o korkunç günde , sakin oldukça hassas yaklaşımıyla Altuğ hocam elinden geleni yaptı. Kendi kızıymış gibi hissettirdiği için ona minnettarım. Olanların farkında pek değilken, beni yönlendirmesi, ne yapıyorsa anlatması, ne yaparsam canımın acıyacağını söyleyip uyarması... Mide yıkama, ng , işkence gibi bir şeyken hissettikleriniz olanlar... Tüm bunlar olurken şefkatli ve insani yaklaşımınız için sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

• Özel Tobb Etü Hastanesi  •

• 1

Kendisine elime cam girdiği için gittim. Yalnızdım. Hem çok moral verdi, hem de işine o kadar hakim ki emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. once his kaybı var mı diye muayene etti, sonra cam kalmış olabilirse diye temizledi ve en son iz kalmaması için çok değişik bir şekilde dikti. nedenini sorduğumda uzun uzun açıkladı ayrıca neden bu kesiye eriyen dikiş atılamayacağını anlattı. tabi bu sırada tüm çığlık atmalarıma ve kaçma cabalarıma sabırla ve guler yuzle dayandı. evet başıma kotu bir sey geldi ama karşılaşabileceğim en profesyonel ve plastik cerrahtan bile daha teknik çalışan bir doktorla karşılaştım. (daha once 3 kez dikiş atıldı gecirdiğim ufak kazalardan oturu, farkı anlayabiliyorum)
    dun pansumana gittiğimde ise hersey yolunda dedi, yaram enfekte olmamıştı ve hiç iz kalmayacak insallah dedi. tabi ilk gun iz umrumda değildi ama şimdi iyi ki Altuğ hoca o gün benim yerime bunu dusunmus diyorum. kendisi yaptığı işe çok hakim bir doktor ve insan olarak da çok sabırlıi şefkatli ve guler yuzlu.

•  •

Profili düzenle veya yönet