E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir 34752
ay...
Anıl hoca ile yolumuz aralık 2024 de kesişti hastalığım sürecinde sorduğum tüm sorulara sabırla cevap verdi Buda kendimi daha güvende hissettirdi ameliyat sürecini titizlikle anlattı ve sorunsuz bir ameliyat geçirdim tedavi sürecindede yakından takip edip çok yardımcı oldu midem ile yaşadığım sıkıntılardan kurtuldum şu an çok çok iyiyim hocamızın mesleki birikimi sayesinde kendisi mükemmel bir doktor
ed...n
Anıl Hocamla yollarımız Mart 2025’te kesişti. Kendisi genç, dinamik ve işinde son derece başarılı bir hekim. Yaşadığım safra reflüsü rahatsızlığı nedeniyle birlikte gastrik bypass operasyonu kararını aldık. Operasyon öncesinde yapılması gereken her adımı titizlikle anlattı ve süreç boyunca bana her konuda destek oldu. Ameliyat günü geldiğinde, içim son derece rahattı. Kendisine duyduğum sonsuz güvenle ameliyata girdim ve aynı rahatlıkla çıktım. Değerli emeği ve desteği için Anıl Hocama minnettarım
fa...a
Dr. Anıl Bey işinin uzmanı çok iyi bir doktordur. Mide balonunu Anıl Bey' de takdırdım. Anıl Bey tecrübeli ve iletişime açık bir doktordur. Aklınıza takılan tüm soruları Anıl Bey' e sorabilirsiniz. Veremediğim kiloları Anıl Bey sayesinde verdim. Tedavisinden memnun kaldım. İyi ki Anıl Bey gibi bir doktorla karşılaşmışız .
ha...g
Dr.Anıl Bey hocam Endoskopi sürecimi hazırlanmamda bıkmadan usanmadan güleryüzlü doktorumuz allah başımınızdan eksik etmesin. Genel cerrahi tedavi sürecimi mide şikayetlerim bitti rahat bir şekilde sağlıklı bir şekilde devam ediyorum. Bizim gibi hastaların sizin gibi değerli doktorlara ihtiyacımız var Anıl hocam
Ö
öm...
Anıl hoca hasta ruhundan çok iyi anlayan ve hastasını her konuda bilgilendiren ve ilgilenen kendisiyle tüp mide ameliyatı olarak tanıştım iyiki tanımışım başarılarınız daim olsun hocam
me....
Birbirimize tavsiye üzerine ailemden üç kişi Tüp mide operasyonu geçirdik. Anıl Bey sayesinde sağlıklı ve eski mutluluğumuza geri döndük. Bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz hekimimizin başarılarını ve ilerleyişini yakından takip ediyor ve kendisiyle gurur duyuyoruz.İyi ki tanımışız kendisini başarılarının devamını dileriz.
C
c.....
Kendisiyle 1 yıl önce tanıştım
9 ay önce de ameliyat oldum
160 kilodan 100 kiloya düştüm
insan olarak da doktor olarak da ilgisi alakası gerçekten çok üst düzeyde
sorulara cevabı tavrı bilgi ve tecrübesi gerçekten insanı rahatlatıyor.• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
be...
Sayın Anıl Ergin bey,
Eşim Salih Didere'nin kasık fıtığı ameliyatında gösterdığiniz başarı ve ilğinızden dolayı sağlığı çok
Ayrıca hastanenize verdıği hizmetlerdense memnuniyetimizi bildiriyorum.
bu...k
Tedavi ameliyat ve sonrasında üstün mesleki yetenekleri ,insancıl yaklaşımı ve desteklerinden cok memnun kaldık. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz yetenekli ve mesleğinde son derece başarılı hocamızdır. Kanser tedavisini kendisiyle başladığımız hocamız cok hızlı aksiyon ve başarılı ameliyet ve sonrası sürecinde organısazyon sorunsuz yaşanmıştır. Annemizin kronık hastalıkları olması sebebiyle cok endişelendik fakat doktorumuz tüm süreci mükemmel yönetti
P
pa...z
Anıl hoca da tüp mide ameliyatı oldum ameliyat öncesi süreç olsun ameliyatım ve sonrasında ilgi alakası bilgilendirme si çok iyi özel hastene de bu kadar ilgi yok kesinlikle tavsiye ederim gözünüz kapalı gidebilirsiniz
• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
Anıl Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Ergin, Genel Cerrahi.
Anıl Ergin adresi nerede?Anıl Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E5 Karayolu Üzeri İçerenköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Anıl Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Anıl Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar