Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 4 adet aile hekimliği uzmanı, 9 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 9 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 6 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 15 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 11 adet göz hastalıkları uzmanı, 14 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 9 adet nöroloji uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 4 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde E-5 Yolu İçerenköy adresinde bulunmaktadır. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2165783000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir 34752
  • SGK

O

on...

Tuncay hocamız detaylı ilgilendi gerekli testleri istedi sürecimiz kendisiyle devam ediyor, devlet hastanesinde olup da fiziksel muayene yapan ender hocalarımızdan

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Paylaştığınız düşünceler benim için çok kıymetli. Hastalarımın şikâyetlerini tüm yönleriyle değerlendirmek, gerekli tetkikleri planlamak ve fizik muayene yapmak, tanı ve tedavi sürecinin en önemli parçalarından biridir.

Her hastanın sürecinin farklı olduğunun bilinciyle, en doğru yaklaşımı belirlemek için hastalarımı dikkatle dinlemeye ve ayrıntılı değerlendirmeye özen gösteriyorum. Sürecinizin olumlu ilerlemesini temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum.

me...z

Tuncay Hocam ile tanıştığıma gerçekten çok memnunum. Erkeklerin çoğu yaşadığı sağlık sorunlarını utandığı veya çekindiği için kimseye anlatamıyor. Ben de uzun süre aynı hatayı yaptım. Ancak Tuncay Hocam, samimiyeti, ilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde bütün endişelerimi rahatça paylaşabildiğim bir hekim oldu.

İşini büyük bir titizlikle yapan, hastasını sadece tedavi eden değil, aynı zamanda moral veren bir insan. Doktor-hasta ilişkisinden çok, abi-kardeş sıcaklığını hissettiriyor. Maddi konuda da elinden gelen kolaylığı sağlamaya çalışıyor.

Tedavi sürecim sonunda en önemlisi korkularımdan kurtuldum, kaybettiğim özgüvenimi yeniden kazandım. Erkek sağlığıyla ilgili en küçük bir şüpheniz bile varsa ertelemeyin. En azından muayene olup durumunuzu öğrenin. Sağlığınızı ihmal etmeyin

Rabbim bütün hastalara şifa
    dertlilere ferahlık, herkese sağlık, huzur ve afiyet nasip etsin Amin

Tuncay Hocama emekleri
    ilgisi ve desteği için gönülden tebrik ediyorum
    Allah kendisinden razı olsun

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Paylaştığınız düşünceler, erkek sağlığıyla ilgili sorunların insanlar üzerinde oluşturduğu yükü ve bu süreçte hissedilen endişeleri çok güzel özetliyor. Sağlık problemlerini konuşmanın bazen ne kadar zor olabileceğini biliyorum. Bu nedenle hastalarımın kendilerini rahat hissedebilecekleri, tüm sorularını çekinmeden sorabilecekleri ve her aşamayı anlayabilecekleri bir iletişim ortamı oluşturmayı her zaman öncelikli görüyorum.

Tedavi sürecinin sonunda korkularınızın azalması, kendinizi daha güçlü hissetmeniz ve kaybettiğiniz özgüveni yeniden kazanmanız benim için son derece kıymetli. Hastalıkların yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda psikolojik yönleri de olduğunu biliyor ve her hastama bu anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum.

Erkek sağlığıyla ilgili yaşanan sorunların ertelenmemesi ve gerekli durumlarda uzman görüşü alınması büyük önem taşıyor. Güzel dileklerinizin ve samimi sözlerinizin hayatınız boyunca size sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..

ec...d

Anıl Hocam ile yollarımız 2024 yılında kesişti. Kendisiyle denk geldiğimizde 155 kiloydum ve mide bulantısı ve durdurulamaz mide ağrılarım vardı. Bir çok noktada hayat ile bağlantım kesilmişti. Marmarayda koltukta dahi oturmaya utanıyordum. Anıl hocayla tanıştıktan 3 dakika sonra tüp mide ameliyatım için tarihimi almış süreçlerimi başlatmıştık. Ameliyat olduğum dönemde bu tarz ameliyatların ne kadar riskli olduğunu bilmeme rağmen hocamla süreç o kadar kolay ve konforlu geçti ki. Bugün geriye dönüp baktığımda bir doktor değil bir abi kazandığımı biliyorum. İyi ki yolumuz denkleşti. Şu an 80 kiloyum. bildiğim bir çok rahatsızlığım geriledi.

• Op. Dr. Anıl Ergin Diğer  •

se...r

Müzeyyen Hocam, mükemmel bir hekim olmanın yanında empati yeteneğini son derece geliştirmiş bir insan. Annem de babam da yıllardır onun hastası. Polikliniğe gittiğinizde en kalabalık hangi kapı ise anlayın ki Müzeyyen hocam orada. Özel doktor gibi her ama herşeyinizle ilgilenir. Detayı atlamaz, anlatır. Kendim de ihtiyaç duyduğumda gittiğim tek dahiliye hekimidir. Sakin, mütevazi, aşırı bilgili, nokta tedavili. Çok çok iyi mertebelerde olması gereken mükemmel biri.

• Uzm. Dr. Müzeyyen Eryılmaz Diğer  •

se...

Asla ama asla bırakmam.Annem de babam da yıllardır kendisine emanet. Bir gün ihtiyaç duyarsam gideceğim tek kardiyoloji hekimi. Mükemmel kelimesi çok zayıf daha fazlası daha fazlası. Sizi ailecek hem bir hekim hem insan olarak çok seviyor ve saygı duyuyoruz.Bekar Ailesi

• Uzm. Dr. Zeynep Demet İlgezdi Diğer  •

g.....

Uzun zamandır kasık ve mesane bölgemde ağrı yaşıyor, sürekli idrara çıkma ihtiyacı hissediyordum. Gittiğim birçok yerde enfeksiyon denilmesine rağmen kullandığım ilaçlardan kalıcı fayda göremedim. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine Prof. Dr. Tuncay Toprak'a muayene oldum.

İlk görüşmede şikayetlerimi dikkatle dinledi. Ağrılı mesane sendromunun ne olduğunu, neden herkeste farklı seyredebildiğini ve uygulanabilecek tedavi seçeneklerini bana çok anlaşılır bir şekilde anlattı. Daha önce kimsenin bu kadar ayrıntılı bilgi vermemiş olması Zamanla idrara çıkma sıklığım azaldı, ağrılarım hafifledi En önemlisi de artık sürekli tuvalet arama düşüncesiyle yaşamak zorunda kalmıyorum.

Süreç boyunca ilgisini hiç eksik etmeyen, her soruma sabırla cevap veren ve hastasını gerçekten önemseyen Prof. Dr. Tuncay Toprak'a minnet duyuyorum Uzun süredir mesane ağrısı, sık idrara çıkma veya benzer şikayetler yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Yaşadığınız sıkıntıların günlük yaşamınızı ne kadar etkilediğini biliyorum. Tedavi sürecinde en önemli hedefimiz, hastalarımızın şikâyetlerini doğru değerlendirerek onlara en uygun yaklaşımı belirlemek ve yaşam kalitelerini artırmaktır.

Sürecin sizin için olumlu ilerlemesi ve şikâyetlerinizin azalması beni çok mutlu etti. Gösterdiğiniz güven ve samimi sözleriniz benim için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..

Saygılarımla,

O

or...ı

Merhabalar,
    Hocamı tanımak büyük şans .
    Süreci tüm ayrıntılarıyla anlatması, her ihtimali tek tek değerlendirmesi ve hastasına zaman ayırması gerçekten çok kıymetli.
    Daha ilk görüşmeden itibaren yapılacakları ve izlenecek yolu adım adım anlattı. Karşısında sıradan bir hasta değil de ailesinden bir yakını varmış gibi dikkatle dinleyen, motive eden, akla takılan en küçük soruyu bile sabırla ve ayrıntılı şekilde cevaplayan örnek bir hekim.
    Bilgi birikimi ve mesleki tecrübesini zaten bizim değerlendirmemiz mümkün değil. Ancak insanlığı, samimiyeti, mütevazılığı ve hastasıyla kurduğu güven veren iletişim, onun ne kadar değerli bir insan ve hekim olduğunu fazlasıyla gösteriyor.
    Üroloji alanında hangi sorunla karşılaşılırsa karşılaşılsın, mutlaka kendisinden görüş alınması gerektiğine gönülden inanıyorum.
    Allah sizleri ve sizin gibi vicdanlı, değerli hekimleri başımızdan eksik etmesin hocam. Bilgi ve tecrübelerinizle daha nice hastaya umut olmanız dileğiyle...
    İyi ki varsınız.
    Saygılarımla.

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Değerli düşünceleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Hastalarımızın kendilerini güvende hissetmeleri, süreç hakkında tüm sorularına yanıt bulmaları ve tedavi yolculuklarını en doğru şekilde planlayabilmeleri bizim için her zaman önceliklidir.

Nazik ifadeleriniz, mesleğimi daha büyük bir sorumluluk ve heyecanla sürdürmem için bana güç veriyor. Gösterdiğiniz güven ve destek benim için çok kıymetli. Sağlığınızın her zaman iyi olmasını diliyor, bu güzel temennileriniz için tekrar minnetlerimi sunuyorum...

Saygı ve sevgilerimle.

ah...

Tedavinin her sürecinde detaylı geri bildirim, hasta ilişkilerinde nezaket, uygulanan yöntem ile hızlı iyileşme.

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

K

k.....

Babamın prostat ameliyatı için uzun bir araştırma sürecinden sonra Prof. Dr. Tuncay Toprak'a başvurduk. İlk muayeneden itibaren hem babamı hem de ailemizi sabırla bilgilendirdi. Ameliyatın nasıl yapılacağını, olası riskleri ve iyileşme sürecini ayrıntılı şekilde anlattığı için içimiz çok rahattı.

Ameliyat planlandığı gibi sorunsuz geçti. Babamın iyileşme süreci beklediğimizden daha konforlu oldu ve kontrollerinde her şeyin yolunda gitmesi bizi çok mutlu etti. Süreç boyunca gösterdiği yakın ilgi ve her sorumuza verdiği içten cevaplar sayesinde kendimizi her zaman güvende hissettik.
    Prostat ameliyatı konusunda güvenilir ve deneyimli bir hekim arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Babanızın ameliyatının başarılı geçmesi ve sağlığına kavuştuğunu öğrenmek bizler için en büyük mutluluk.

İyi huylu prostat büyümesi özellikle ileri yaşlarda sık görülen bir durumdur. Sık idrara çıkma, gece uykudan kaldıran idrar ihtiyacı, idrar yaparken zorlanma, idrar akımında incelme, kesik kesik idrar yapma, mesanenin tam boşalmadığı hissi ve ani sıkışma gibi şikâyetlerle kendini gösterebilir. Bu belirtiler zamanla yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilir ve tedavi edilmediğinde idrar yolu enfeksiyonu, mesane taşı veya idrar yapamama gibi sorunlara yol açabilir. Bu nedenle şikâyetleri olan hastaların gecikmeden bir üroloji uzmanına başvurması büyük önem taşır.

Tedavi sürecinde hastalarımızı ve yakınlarını ayrıntılı şekilde bilgilendirmek, tüm seçenekleri birlikte değerlendirmek ve güven veren bir iletişim kurmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bize duyduğunuz güven ve bu değerli yorumunuz için tekrar teşekkür eder, babanıza sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür dilerim. Her zaman yanınızdayız.

Yıllardır ereksiyon problemim nedeniyle farklı tedaviler denememe rağmen istediğim sonucu alamamıştım. Sonrasında Prof. Dr. Tuncay Toprak ile görüştüm. Muayene sırasında tüm seçenekleri ayrıntılı olarak anlattı ve benim için en uygun tedavinin penil protez ameliyatı olduğunu açıkladı. Ameliyat öncesinde aklımdaki tüm soruları sabırla cevaplaması bana büyük güven verdi.

Ameliyatım planlandığı gibi sorunsuz geçti. Hastanede ve sonrasındaki kontrollerde her aşama yakından takip edildi. İyileşme sürecim beklediğimden daha rahat geçti ve protezi kullanmayı öğrendikten sonra hem cinsel hayatım hem de özgüvenim açısından çok olumlu bir değişim yaşadım.

Bu süreçte sadece başarılı bir ameliyat değil, aynı zamanda ilgi, samimiyet ve profesyonel bir yaklaşım gördüm. Penil protez ameliyatını düşünen ve güvenilir bir hekim arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Prof. Dr. Tuncay Toprak

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Tedavi sürecinizden memnun kalmanız, ameliyatınızın başarılı geçmesi ve yaşam kalitenizin yeniden artmış olduğunu öğrenmek benim için büyük mutluluk.

Ereksiyon problemi birçok erkeğin yaşamının farklı dönemlerinde karşılaşabileceği bir sağlık sorunudur. Diyabet, damar hastalıkları, yüksek tansiyon, geçirilmiş prostat ameliyatları veya bazı nörolojik hastalıklar gibi pek çok neden bu duruma yol açabilir. Günümüzde ilaç tedavileri, enjeksiyon uygulamaları ve uygun hastalarda rejeneratif tedaviler gibi farklı seçenekler bulunsa da, bu yöntemlerden yeterli fayda görmeyen hastalarda penil protez ameliyatı yüksek hasta ve partner memnuniyeti sağlayan, kalıcı ve etkili bir tedavi seçeneğidir.

Bizim için tedavinin başarısı yalnızca ameliyatın sorunsuz tamamlanması değil, hastalarımızın süreç boyunca kendilerini güvende hissetmeleri, protezi rahatlıkla kullanabilmeleri ve yaşam kalitelerinin artmasıdır. Bize duyduğunuz güven ve bu değerli yorumunuz için tekrar teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.