İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
- SGK
c.....
Penis Kalınlaştırma işlemi için Sayın Tuncay Toprak hocama başvurdum çok fazla çekincelerim olmasına rağmen hocamızın yaklaşımı ilgisi ve samimiyeti çok rahatlattı işlem ile ilgili bilgisi ve uygulamadaki tecrübeleri sürecin çok rahat ve konforlu geçmesini sağladı işlem sonrası çok memnun uğurladı ve işlem sonrası ilgi alakasından dolayı minnettarım
m....a
Eşimin sol gözünde yaşanan görme kaybı ile başlayan hastahane sürecinde görme kaybının nedeninin beyin de ki Menenjiom adlı bir tümör olduğunu öğrendik. Hastalığı öğrendikten sonra danıştığımız hekimler bizi tatmin edecek düzeyde olamadılar. , bizim araştırmalarımız neticesinde Erhan hocaya ulaştık. Gerek ameliyat öncesinde ki söylemleri, bize hissettirdiği ehillik ve güven Erhan hocayı seçmemizde büyük etkenler oldular. Eşimin ameliyat sonrası 4. Ayına girerken gözlerinde ki değişim oldukça bizi sevindirdi.
m...t
Doğuştan penil eğrilik şikayetiyle Tuncay hocama başvurdum. Kendisi ilk andan itibaren beni çok ilgili bir şekilde muayene etti; hem hastalığa hem de ameliyat sürecine dair tüm detayları anlattı, kafamdaki soruları giderdi. Bir iki hafta sonra gerçekleştirdiğimiz ameliyat çok şükür oldukça başarılı geçti. Operasyon sonrasındaki süreci beklediğimden çok daha rahat bir şekilde atlattım. Ameliyat sonrası kontrol muayenesinde de hocamın ilgisi ve desteği aynı şekilde devam etti. Tuncay hocamı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Allah razı olsun, eline, emeğine sağlık.
Prof. Dr. Tuncay Toprak
Bu güzel ve içten geri bildiriminiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sürecin başından sonuna kadar kendinizi güvende hissetmeniz ve ameliyatı bu kadar rahat atlatmanız beni ayrıca mutlu etti.
Penis eğrilik operasyonları oldukça hassas ve hasta tarafından önem arzeden durumlardan bir tanesi. O nedenle çok özen gösterilmesi gerekmekte. O özeni gösterdiğimize inanıyorum.
Ayrıca sizin gibi sürece uyum gösteren ve iletişimi güçlü hastalarla yol almak bizim işimizi de kolaylaştırıyor. Ameliyat sonrası dönemi konforlu geçirmeniz ve sonuçtan memnun kalmanız en büyük hedefimizdi.
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.
o.....
Mikro varikosel ameliyatımı Tuncsy Hoca'da oldum. Ereksiyon kalitesi ile ilgili de farklı tedaviler uyguladı.
Üroloji ile ilgili sıkıntınız çözülebilecek bir şeyse Tuncay Hocam çözer.
Prof. Dr. Tuncay Toprak
Güzel geri bildiriminiz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Mikrocerrahi varikosel ameliyatı sonrası sürecinizin iyi ilerlemesi ve uyguladığımız tedavilerle ereksiyon kalitenizde iyileşme sağlanması oldukça sevindirici. Bizi motive ediyor.
Her hastamızın ihtiyacına özel en uygun tedaviyi planlayarak en iyi sonucu hedefliyoruz. Sağlığınızın iyiye gitmesi ve memnuniyetiniz bizim için çok kıymetli.
Size sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum, her zaman yanınızdayız.
en...n
Sertleşme problemi nedeniyle ve penil protezi seçeneğini değerlendirmek için hocama başvurdum. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı oldukça saygılı ve profesyoneldi; bu da kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Muayene sırasında durumumu açık ve anlaşılır bir şekilde anlattı, uygulanabilecek tedavi seçenekleri hakkında detaylı bilgi verdi. Aklımdaki tüm soruları da sabırla yanıtladı.
Operasyon süreci planlandığı şekilde ilerledi. Ameliyat öncesinde yapılan bilgilendirme ve ameliyat sonrası dikkat etmem gereken konuların ayrıntılı şekilde anlatılması benim için çok yardımcı oldu. Kontrollerde de aynı ilgi ve özen devam etti. Sonuçtan oldukça memnunum. Hem mesleki tecrübesi hem de hastasına yaklaşımı sayesinde gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.
Prof. Dr. Tuncay Toprak
Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sürecin her aşamasında kendinizi rahat ve güvende hissetmiş olmanız, tedavi sürecinden memnun kalmanız bizim için en büyük mutluluk.
Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmenin sizin için faydalı olması ve kontrollerde de aynı özeni hissedebilmeniz bizim için çok kıymetli. Sağlığınıza kavuşmanız ve yaşam kalitenizin artması en önemli hedefimizdi.
Penil protez sık uyguladığımız ve gerçekten severek yaptığımız ameliyatlardan bir tanesi. Geri dönüşler ve hasta memnuniyeti çok yüksek. Memnun kalmanıza oldukça sevindim..
Size sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Her zaman yanınızdayız.
ga...e
Biz anlaşılmak istiyoruz, bize yardım edin.
Kimse tarafından görünmeyen bir savaşın içerisindeyiz.
Sistemik Lupus Eritematozus (Lupus) bağışıklık sistemimin kendi vücudumu yabancı sanıp ona saldırdığı kronik bir otoimmün hastalık. Yani vücudum zaman zaman kendi dokularıyla savaş halinde oluyor.
Bu durum dışarıdan görünmese de içeride sürekli iltihap ve enerji kaybına neden oluyor. Bu yüzden çabuk yorulabiliyorum, kaslarım zayıflayabiliyor ve eklemlerim ağrıyabiliyor. Bazen en basit işler bile çok büyük bir efor gibi gelebiliyor.
Dinlensem bile her zaman tam toparlanamayabiliyorum çünkü vücudum zaten ekstra enerji harcıyor. Bu tembellik ya da isteksizlik değil, bağışıklık sistemimin kontrolsüz çalışmasının sonucu.
Ayrıca lupus nedeniyle Miyopati (kas tutulumu) da var. Bu da kaslarımın daha hızlı yorulmasına, güçsüzleşmesine ve günlük işleri yaparken daha çabuk yorulmama neden olabiliyor.”
re...k
Anıl hocamız ile yollarımız Aralık 2025 döneminde kesişti. Uzun süredir bulunan rahatsızlığımı anında teşhis ederek tedavi sürecini planladı. Ayrıca kolonoskopi önerdi. Onun sayesinde belkide hayatımın dönüm noktasını sayılabilecek bir noktada kötü huylu polip tespit edilerek temizlenmiş oldu. Kendilerine sonsuz minnettarım.
ce....
Hipofiz bezi hastalığı tanısı koyulduktan sonra ameliyata kesin gözüyle bakıldıktan sonra hem kendim hemde yakınlarım doktor araştırma sürecine girdik .Araştırmalarım neticesinde hem hastaları hemde hasta yakınlarının tavsiyesi üzerine Hocamla yollarım kesişti ,İyikide kesişmiş.Kendisi hem çok ilgili hemde çok güven veren bir doktor .Tek kelimeyle söyleyebilirim ki muhteşem bir doktor .
ad...ç
Babamda gelişen görme kaybı sonrası yönlendirildiğimiz Erhan Bey, süreci ilk andan itibaren son derece dikkatli ve profesyonel şekilde yönetti. Durumun aciliyetini fark edip bizi bekletmeden kabul etti ve normalde aylar sürebilecek ameliyat sürecini çok kısa sürede planladı.Hem tıbbi bilgisi hem de hastaya ve hasta yakınına yaklaşımıyla bize büyük bir güven verdi. Bu kadar stresli bir süreçte net, sakin ve açıklayıcı olması bizim için çok kıymetliydi. İyi ki yolumuz kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
me...
5 yıl önce sol gözüm görmez olunca Fatih Sultan Mehmet Araştırma hastanesinde çektirdiğim tomografi de sol göz arkasında tümör tespit edildi, tesadüfen alanında en iyi diyebileceğim Erhan hocamıza rastladım, 8 saatlik ameliyat sonrası görmeye başladım, 1 ay içerisinde iyileştim.Tümör çeşidi nedeniyle takipte kalmam istendi, 2024 sonlarında tekrarlaması sonucu Erhan hoca ve ekibi tümörü 8 saat süren ameliyatla aldı, sorunsuz 2 ayda normal yaşantıma döndüm.
Erhan hoca kendisini mesleğine adamış mesleki ahlakıda mükemmel bir insan, herkes gibi ben de müteşşekirim. Varolun sayın kıymetli Erhan hocam.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Psikiyatrist, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Kardiyolog, Pratisyen Hekim, Patolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Mikrobiyolog, Nefrolog, Çocuk Kardiyoloğu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göğüs Cerrahı.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi, toplam 290 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Mamografi, Tiroit Sintigrafisi, Ağrı Pompası, Yutulabilir Mide Balonu, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Melanom Alınması, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Rektosigmoidoskopi, Robot Destekli Cerrahi, Preoperatif Değerlendirme.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 324 hasta/danışan, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi adresi E5 Karayolu Üzeri İçerenköy Ataşehir şeklindedir.