Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 4 adet aile hekimliği uzmanı, 9 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 9 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 6 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 15 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 11 adet göz hastalıkları uzmanı, 14 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 9 adet nöroloji uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 4 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde E-5 Yolu İçerenköy adresinde bulunmaktadır. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2165783000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir 34752
Sigortalar
  • SGK

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (317)

317 görüş

    C

    Hipofiz bezi hastalığı tanısı koyulduktan sonra ameliyata kesin gözüyle bakıldıktan sonra hem kendim hemde yakınlarım doktor araştırma sürecine girdik .Araştırmalarım neticesinde hem hastaları hemde hasta yakınlarının tavsiyesi üzerine Hocamla yollarım kesişti ,İyikide kesişmiş.Kendisi hem çok ilgili hemde çok güven veren bir doktor .Tek kelimeyle söyleyebilirim ki muhteşem bir doktor .

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Hipofiz Tümörü Ameliyatı  • 

    A

    Babamda gelişen görme kaybı sonrası yönlendirildiğimiz Erhan Bey, süreci ilk andan itibaren son derece dikkatli ve profesyonel şekilde yönetti. Durumun aciliyetini fark edip bizi bekletmeden kabul etti ve normalde aylar sürebilecek ameliyat sürecini çok kısa sürede planladı.Hem tıbbi bilgisi hem de hastaya ve hasta yakınına yaklaşımıyla bize büyük bir güven verdi. Bu kadar stresli bir süreçte net, sakin ve açıklayıcı olması bizim için çok kıymetliydi. İyi ki yolumuz kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    M

    5 yıl önce sol gözüm görmez olunca Fatih Sultan Mehmet Araştırma hastanesinde çektirdiğim tomografi de sol göz arkasında tümör tespit edildi, tesadüfen alanında en iyi diyebileceğim Erhan hocamıza rastladım, 8 saatlik ameliyat sonrası görmeye başladım, 1 ay içerisinde iyileştim.Tümör çeşidi nedeniyle takipte kalmam istendi, 2024 sonlarında tekrarlaması sonucu Erhan hoca ve ekibi tümörü 8 saat süren ameliyatla aldı, sorunsuz 2 ayda normal yaşantıma döndüm.
    Erhan hoca kendisini mesleğine adamış mesleki ahlakıda mükemmel bir insan, herkes gibi ben de müteşşekirim. Varolun sayın kıymetli Erhan hocam.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    I

    2023 Ağustos ayında annemin geçirdiği anevrizma ya bağlı beyin kanamasında tanıştık Erhan hocamla. Hayatta kalma şansı çok düşük olmasına rağmen çok başarılı bir ameliyat sonrası hızlıca toparladı. Kontroller sırasında 2025 Ağustos ayında aynı damarda yeniden anevrizma oluştu ve kanama başlamadan bulunup gerekli müdahale yapıldı. Şuan çok sağlıklı düzenli kontrol oluyor. 2025 Kasım ayında eşimde şiddetli baş ağrısı ve çift görme gerçekleşti. Bu süreçte de tüm ihtimalleri eleyerek tekrar hocamla bir araya geldik. Beyin tümörü teşhisi konuldu. Başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi. Erhan hocamızın ve ekibinin ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, detaylı incelemeleri, açık ve net yorumları ile tüm süreci daha rahat ve güvende tamamladık.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    A

    annemin beyninde kitle vardı ameliyat için Erhan hocamla görüştük, kendisi hem ameliyat öncesi çok güzel ilgilendi, detaylı açıklamalar yaptı. Ameliyatımız da çok şükür çok iyi geçti. Diğer doktorlarla da konuştuğumuzda ameliyatın olabilecek en iyi şekilde gerçekleştiğini belirttiler. Doktorumuz bizi ameliyat sonrası pazar günü bile ziyaret etti, bizimle her zaman ilgilendi ve Erhan hocam sayesinde mucizeler gerçekleşti. Çok şükür şuan durumumuz gayet iyi ve Erhan hocamızla hala kontrole devam ediyoruz. Kendisi bu konuda en önde gelen profesörlerden biridir, biz de bu süreçte birçok doktor gezdik en iyisi Erhan hocamız. Diğer profesörlerden de Erhan hocanın adını aldık. Kendisinden çok memnun kaldık, Allah razı olsun

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    Z

    Benim sevgili doktorum Erhan Çelikoğlu, tam bir tıp bilgesi. Erhan Hoca ve muhteşem ekibi için hep duacıyım. Benim gibi ciddi sağlık sorunu yaşayan daha nice insana şifa olsunlar. Beş cm, devasa bir meninjiyomdan, Erhan Hoca'nın çok başarılı ameliyatı sayesinde kurtuldum. Uzun ve çok zor bir ameliyattı ama çok şükür hiçbir komplikasyon yaşamadım ve hızlı toparlandım. Hocanın öyle bir enerjisi var ki, direkt güven veriyor. O zorlu ameliyattan şifayla çıkacağınıza emin oluyorsunuz. Türkiye'nin Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında en kıymetli hocalarından biri Erhan Çelikoğlu, iyi ki var.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    A

    2024 yılında gözümdeki şişlik nedeniyle doktora başvurdum ve çekilen tomografide sağ gözümün arkasında bir tümör tespit edildi. Görüştüğüm doktorlar bunun orbita taban tümörü olduğunu ve beyin cerrahisi tarafından ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Bu süreçte yaptığım araştırmalar ve bir hemşire arkadaşımızın tavsiyesiyle Erhan Bey’e ulaştım.
    Erhan Bey ilk muayeneden itibaren süreci çok açıklayıcı ve destekleyici bir şekilde yönetti. Kısa sürede ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Patoloji sonucunun hemanjiyom çıkması ve iyi huylu olması bizim için büyük bir rahatlama oldu. Ameliyattan iki gün sonra taburcu edildim ve kısa sürede günlük hayatıma döndüm. Başlangıçta göz kapağımda düşüklük ve yüzde ödem olsa da hızla toparladım.
    Ameliyatın üzerinden 1,5 yıl geçti ve şu an hiçbir problemim yok. Kontrollerimde her şeyin yolunda olduğunu gördük. Süreç boyunca ilgisi ve emeği için Erhan Bey’e minnettarım. Kendisine meslek hayatında başarılar dilerim.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Diğer  • 

    G

    Annemin baş dönmesi şikayetiyle bir doktor tavsiyesi üzerine Erhan beye gittik yapılan tetkikler sonucu menonjiyom tanısı aldık ve Erhan bey bize hem psikolojik destekte bulundu ve en kısa zamanda ameliyat günü verdi ameliyatı çok başarılı geçti ve çok şükür annem sonrasında bir sıkıntı yaşamadı ilgisi ve alakasından dolayı kendisine minnettarız gerçekten işinde çok başarılı profesyonel bir hekim Allah ondan razı olsun.

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Tümörü Ameliyatları  • 

    S

    Anıl hocama 2024 elim ayında tüp mide ameliyatı için başvuruda bulundum muayene yaptıktan sonra endoskopi istedi ve 3 tane reflü yaram olduğunu ibraz etti bu yaralar ile ameliyat gerçekleşir ise kanamayı durduramayacağını söyleyerek 3 aylık bir tedavi sürecine başladık hocam dan 1 hafta önce de özel bir hastane de muayene oldum ve ertesi gün ameliyata alacaklardı işin ehli bir doktor başka özel de ameliyat olsaydım çok da ölmüş olurdum 2025 mart ayında ameliyat oldum 160 kilo ile şuan 85 kiloyum geri takip ameliyat sonrası destek konusunda üstüne yoktur. Seviliyorsun hocam

     • Op. Dr. Anıl Ergin Diğer  • 

    G

    Annemin hipofiz adenom için gittiğimiz dokturumuz karşımıza çıkması bir şansdı Allahim binkere razı olsun çok memnunuz amaliyatimiz çok iyi geçti her gittiğimiz doktor kafatası kesilecek öyle alınacak denilen timörü erhan bey burundan girerek aldi ve hem amaliyat öncesi hem amaliyat sonrası inanilmaz ilgilendi hala takip sürecinde beyin cerrahı işlemleriniz varsa Erhan Çelikoğlu derim başkada bisey demem

     • Prof. Dr. Erhan Çelikoğlu Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular