Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiSigortasız hastalar
Hakkımda
2008 yılında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra aynı yıl Çukurova Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda doktora e...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (Diyarbakır,2008)
- Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Doktora Programı (Adana,2013)
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Çekimi
Diş İmplantı
Invisalign Tedavisi
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Çene Implantasyonu
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
53 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
öy...
Ben arda abiyle çok uzun bir sürece adım attım muhtemelen 2 sene kadar kendisiyle düzenli randevu oluşturacağım çene ameliyatı öncesi diş teli tedavisi görüyorum, süreç çok sıkıcı ve acıyla dolu ama arda abiyle ilerlediğim için kendimi çok mutlu ve güvende hissediyorum. Ben uzaktan geldiğim için randevularım konusunda bana çok yardımcı oluyor. Her seansta sorduğum her soruyu ayrıntılı ve ilgili bir şekilde yanıtlıyor. Tüm tedavilerde psikolojimi çok rahatlatıyor. Teşekkürü hep borç bileceğim arda abime.
Kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
s....e
Sosyal medyadan görüp çok bilmeyerek gittiğim arda bey ve ipek hanım dan çok memnun kaldım.Hem insani yaklaşımları bilgileri ve tedavi süreci boyunca ilgileri ile iyi ki dediğim bir klinik oldu.Tedavimin beklediğimden çok daha güzel olması yanılmadığımı gösterdi.Arda bey ve ekibine teşekkür ederim
fi...
Arda Meriç bey, kızıma 2 yıl önce diş teli taktı ve kızım her ay kontrole gitti. Bugün diş telleri çıktı. Kızım şu an çok mutlu. Arda bey süreci mükemmel yürütüyor. Herkese tavsiye ederim.
rü...n
Diş teli tedavisine başlamaya karar verdikten sonra tanıdıklarım tavsiyesiyle Arda Bey’e muayene oldum.Daha sonra tedaviye başladık.Kendisi işinde oldukça titiz,ilgili ve uzman bir hekim.Tedavi süreci benim için rahattı.Herhangi bir sorun yaşamadım.Tedavi sonucundan da çok memnunum.Kendisine ve güleryüzlü ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
be...
Diş teli tedavim için araştırmalar yaptım. Yaptığım araştırmalar neticesinde Arda Bey'i tavsiye ettiler. İyi ki Arda Bey'de tedavi görmüşüm. Arda Bey'in mesleki bilgisi ve samimiyetinden, personelin güler yüzlü davranışlarından ve ayrıca kliniğin hijyenik olmasından çok memnun kaldım. Tedavi süreci boyunca gösterilen ilgi ve emek için teşekkür ederim.
se...
Ortodonti diş tedavisinin zor olduğunu bildiğimden sürekli erteledim.Bu güzel gülümsemeye bu kadar güvenilir bir klinikte sahip olacağımı bilemezdim.Hem de korkusuz ve ağrısız.. Yaptığı her işlemde bilgi verip aynı zamanda tüm stresinizi alan bir doktor.. Güleryüzlü yaklaşımıyla sorunsuz geçen ve sağlıklı dişlerime gülümsemeler ime kavuşturan Arda Hocam iyi ki varsınız..
er...ı
Arda bey ile 3 yıl önce tanıştık güleryüzü ilgisi ve alakasından çok memnun kaldık çok bilgili ve deneyimli bir hekim ortodonti tedavisinde zorlu bir süreç geçirdim 3 tane gömülü dişim vardı sürdürme tekniği ile tedavimi başarılı bir şekilde tamamladık.
Arda bey ve çalışma arkadaşlarının ilgisi ve alakaları için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık.
se...
Arda Bey'den tedavi gören yakın arkadaşımın tavsiyesiyle bende ortodonti sürecimi kendisiyle geçirdim. Tedavi süreci boyunca gerek kendisi gerek çalışanları çok ilgili ve güleryüzlü yaklaştılar. Arda Bey işinde gerçekten çok titiz ve güven veren biri. Sonuçtan çok memnun kaldım. Sayesinde güzel bir gülümsemem oldu. Kesinlikle çevreme önerebileceğim bir doktor.
ö.....
Nezih, tertemiz, huzur dolu bir klinik, güleryüzlü samimi ve neşeli personeller ve de her adımda ne yaptığını çok iyi bilen profesyonel bir hekim…Arda Bey dişlerimin ortodontik tedavi sürecini yürüttü ve başlarken ne olmasını hayal ettiysek o oldu. Son derece ilgili kibar ve işinin ehli bir hekim. Dişlerinize onca teller takılırken hiç mi bişey hissetmezsiniz, elleri o kadar yumuşak ve sakince işini yapıyor ki çoğu zaman ağzımın açık olması dışında çok da birşey hissetmedim desem yeridir. Tüm tedavi süreci için çok teşekkürler…
ş....y
Arda Beyle 2 yıl önce tanıştım. Öncesinde gittiğim birkaç ortodonti uzmanı yaklaşımı ve yorumu beni tedaviden uzaklaştırmıştı. Tedavimin zor olduğu ve tedavi olsamda tekrar dişlerimin aynı hale gelebileceğini söylemişlerdi.Tedavi olmaktan tam vazgeçmek üzereyken bir tanıdık tavsiyesi üzerine Arda beyde muayene olmaya karar verdim. İlk muayene de Arda beyin profesyonel yaklaşımı tedavinin en başından en sonuna kadar nasıl ilerleyeceğini detay vererek açıklaması, herşeyden önemlisi dişlerimin düzelebileceğini söylemesi beni İnanılmaz mutlu etmişti.Arda Beyin dediği gibi de oldu.Güzel bir tedavi sürecinin sonunda düzgün sağlıklı diş ve ağız sağlığına kavuştum. 2 yıl süren tedavi sürecinde her zaman ilgili özenli titiz bir yaklaşımla karşılaştım.Arda Beye güler yüzlü ve ilgili Meriç dental kliğini personellerine çok teşekkür ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (Diyarbakır,2008)
Deneyimler
- Diyarbakır Asker Hastanesi (2014-2015)
- Denteuropa Dental Group (2015-2016)
- Özel Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (2016-2017)