Medicana Bursa Hastanesi
Medicana Bursa Hastanesi

Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

s....n

13.05.2026 tarihinde babamın rahatsızlığı nedeniyle acilden giriş yaptık. Süreç boyunca Uzm. Dr. Arif Mesud Kaya son derece sakin, ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Tüm detayları anlaşılır şekilde aktararak sürekli bilgilendirme sağladı. Babamı hastaneden çıkarmakta ısrar etmeme rağmen, sağlık durumunun uygun olmadığını net ve kararlı şekilde ifade etti. Kısa süre sonra babamın yeniden fenalaşmasıyla birlikte süreci hızlı, kontrollü ve başarılı şekilde yönetti.

Ayrıca yanında bulunan ve ismini bilmediğim hemşire hanımın yaklaşımı da oldukça özveriliydi. Babama kendi evladı gibi yaklaşması, ilgisi, şefkati ve güler yüzü o zorlu süreçte güven vericiydi. Böyle sakin, ilgili ve işini özenle yapan sağlık çalışanlarıyla karşılaşmak oldukça değerliydi.

• Medicana Bursa Hastanesi Diğer  •

en...r

Ben hastalığımdan dolayı o kadar çok doktor ve hastane gördüm ki . Artık doktorun bana bakışından bile davranışını çıkarabiliyorum. Korkunç bir karın ağrısı ile acile başvurduğumda, bana olan yaklaşımı,acımın çok yüksek olduğunun farkındalığı ile empati kurması. Önceliklr ağrımı dindirmek için yaptığı tedavi.Kısacası hekimliği ile insani yönünü birleştirip hastasını anlayan ve ona gönülden yardımcı olmak için çabasını hissettiren nadir hekimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Yolunuzun her daim açık olmasını diliyorum. Allah sizin gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin.

• başka bir yer Diğer  •

• N

na....

30.04.2024 tarihinde Bursa Medicana hastesine Arif bey e acilden giriş yaptım.Muayeneden çok memnun kaldım. Rahatsizligimi dinlemesi,detaylı açıklamalarda bulunması, muayene eden ve ivediklikle hemen müşahede odasina yatış verip,gerekli müdahaleyi yaptırdı.Tahlillerden sonra yeniden değerlendirip ,kendimi toparlayana kadar yeniden müşahede odasina alıp gerekli takviyeleri yaptırdı.Kendisinden çok memnun kaldım . Böyle hekimlerimiz iyi ki varlar.

• başka bir yer Diğer  •