Dr. Arif Süha Kınalı, beyin ve sinir cerrahisi alanında hizmet vermektedir. Kendisi Adana Ortadoğu Hastanesi’nde hasta kabul etmektedir.
- Ankilozan Spondilit (AS)
- Ayak Ağrıları
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
me...n
Beyin tumoru ameliyatimi basariyla yapti. Sagligima kavustum cok basarili hastalariyla cok ilgili bararili bir cerrahtir
al...n
Mükemmel bir hekim. İlgi alakası ve en önemlisi de insanlığına hayran oldum. Yürüyemez halde geldiğim hastahanden ameliyatım olduktan 12 saat sonra y yürüyerek taburcu oldum. Hayatınızı güzel yaşamanız dileği ile... Saygılar Sevgiler
T
ta...z
mükemmel insan.mükemmel hekim.acıbadem hastanesine böyle mükemmel bir hekimle çalıştığınız için teşekkürler.yıllar önce geçirdiğim trafik kazası sonucu oluşan boyun fıtığı teşhisiyle gittim.acil olarak ameliyat olmam gerektiği ve omiriliğe baskı olduğundan ilerde problem yaşayacağımı detaylı bir şekilde bilgilendirildim.ameliyatımı oldum ve hiçbir problemim kalmadı.teşekkürler süha bey teşekkürler acıbadem hastanesi
Ö
ök...u
Gerçek bir hekim hastalara yaklaşımı çok insancıl konusuna tam hakim teşhisi çok kuvvetli eli tam bir sihirbaz diyebileceğimiz bir kişi yakınlarımın ameliyatlarını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi Ayrıca bana bel fıtığı teşhisini koydu(başlangıç) tedavisi ile ayaktayım gereksiz yere ameliyat demedi !!
Arif Süha Kınalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Süha Kınalı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Arif Süha Kınalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Arif Süha Kınalı adresi nerede?Arif Süha Kınalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Süha Kınalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Süha Kınalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arif Süha Kınalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arif Süha Kınalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arif Süha Kınalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Süha Kınalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arif Süha Kınalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arif Süha Kınalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arif Süha Kınalı hangi sigortaları kabul ediyor?Arif Süha Kınalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları