Uzm. Dt. Arzu Alagöz Samur

Ortodonti, Diş Hekimi daha fazla

Eskişehir 1 adres

07.10.1990 yılında Tekirdağ Çorlu'da doğdum. Hayatım boyunca İstanbul, İzmir, Van , Diyarbakır gibi şehirlerde ikamet ettim. Her şehirde gönül bağım olan insanlar biriktirdim. Diş hekimi unvanımı Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden , Ortodonti Uzmanı ünvanımı Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak aldım. 2019 yılında Sevgili eşim Recep Can Samur ile evlendim. Eskişehir ilinde Arzu Alagöz Samur Ortodonti Muayenehanesinde, hizmet vermekteyim.

Arzu Alagöz Samur Muayenehanesi

Hoşnudiye mah. İsmet İnönü 1 cad. No: 13 Yalçın Kılıçoğlu Plaza K: 6 D: 65, No: 13 Yalçın Kılıçoğlu Plaza K: 6 D: 65, Tepebaşı, Eskişehir 26000

• Sigortası olan hastalar

Ortodonti Randevusu

Erken Ortodontik Tedavi

Çene Darlıkları Tedavisi

Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Hoşnudiye mah. İsmet İnönü 1 cad. No: 13 Yalçın Kılıçoğlu Plaza K: 6 D: 65, Eskişehir

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Arzu Alagöz Samur adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle