Ben Uzm. Dt. Arzu Alagöz Samur. Eskişehir Tepebaşı’ndaki muayenehanemde şeffaf plak (aligner) ve diş teli yöntemleri başta olmak üzere çocuk ve yetişkin ortodontisi alanlarında hizmet veriyorum.
Diş hekimliği lisans eğitimimi Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladım. Ortodonti uzmanlık eğitimimi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi’nde tamamladım.
Meslek hayatım boyunca Sivas, Diyarbakır ve Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinde ortodonti uzmanı olarak görev yaptım. Bu süreçte farklı yaş gruplarındaki ortodontik vakaların tanı ve tedavi süreçlerinde yer aldım.
- Diş Çapraşıklığı
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Arzu Alagöz Samur Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Hareketli Damaklık Tedavisi
Kontrol Randevusu
Çene Darlıkları Tedavisi
Arzu Alagöz Samur Muayenehanesi
Hoşnudiye mh., İsmet İnönü 1 Cd., Yalçın Kılıçoğlu Plaza No: 13, Kat: 6, Daire: 65, Tepebaşı, Eskişehir 26130
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Arzu Alagöz Samur adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Arzu Alagöz Samur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Alagöz Samur, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Arzu Alagöz Samur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sabit Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu, Diş Teli Tedavisi, Çene Darlıkları Tedavisi, Hareketli Damaklık Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Arzu Alagöz Samur adresi nerede?Arzu Alagöz Samur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mh., İsmet İnönü 1 Cd. Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Alagöz Samur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Alagöz Samur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Alagöz Samur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Alagöz Samur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Arzu Alagöz Samur hangi dilleri konuşuyor?Arzu Alagöz Samur ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzu Alagöz Samur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Alagöz Samur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Arzu Alagöz Samur hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Alagöz Samur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.