0850 333 0388 Ücret öğren

Op. Dr. Arzu Saygılı, Şırnak'ta hizmet vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

50. Caddesi 43, Silopi

OP. DR. ARZU SAYGILI ÖZEL MUAYENEHANESİ

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • G

gü...

İyi bir doktor çok güler yüzlü inşallah 15aydan sonra doktorun tedavisinden sonra hamile kalırım

• OP. DR. ARZU SAYGILI ÖZEL MUAYENEHANESİ • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• Ş

şi...n

Arzu Hanım gayet güler yüzlü ,ilgili ve alanına hakim bir hekim .

• C

ca...

Çok ilgili bir doktor ..ilk defa muayene oldum ve çok memnun kaldım..tereddüt etmeden gidebilirsiniz

• R

r....o

Detaylı açıklamada bulunuyor güler yüzlü ve her soruya sabırla cevap veriyor

• B

b....v

Jinekolojik muayeneler her kadın için biraz stresli olabilir ancak hocamız yaklaşımı, nazik tavrı ve bilgilendirici açıklamalarıyla tüm endişelerimi giderdi. Hocamızın alanındaki uzmanlığı, ilgisi ve kurduğu açık iletişim gerçekten çok kıymetli. Silopi için büyük şans olduğunu düşünüyorum.

• H

ha...a

Hamile kalmak için gidecem ilk deneme olacak randevu alacam

• OP. DR. ARZU SAYGILI ÖZEL MUAYENEHANESİ • Diğer  •

Doktor hanım çok ilgiliydi. Yoğunluktan dolayı randevuya geç alındım tek sorun buydu

Gösterdigi bilimsel yaklaşım, pozitif enerjisi ve güler yüzü sayesinde tüm tedirginligim geçti.
    Her sorumu sabırla yanıtladı ve bizi en doğru
    şekilde yönlendirdi. Iyi ki sizi tercih etmişiz Hocam. Allah yolunuzu açık etsin.

• D

d....k

İlk defa gittim çok memnun oldum gerçektende.Sikayetlerimi detaylı ve tam anlatımlı olarak anlatti .Kendisi gerçektende çok güler yüzlü ve çok iyi bir doktor gitmek isteyenlere tafsiye ederim.İşinin hakkını gerçektende hakkıyla veren bir kişi klinik olarak temiz ve refah bir ortamda giden herkese tafsiye ederim ..

• M

me....

Çok detaylı bir ultrason gerçekleştirdi daha önceden gittiğim birçok doktor yaşadığım hastalık için yeterli bir cevap vermeyip gönderdi burda doktor hanımın beni korkutmadan hem detaylı ultrason yapıp hemde ne yapmam gerektiğini söylemesi benim için çok önemliydi.