Klinik Psikolog Aslı Andaç Aslan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji ve Psikiyatri hocalarının ortak yürüttüğü bilişsel test geliştirme sürecinde yer almıştır. Sürecin tamamlanmasından sonra Ege Üniversitesi Psikaytri servisine bağlı Batı bölümünde uzman psikiyatrilerle polikliniklerde hasta/danışan görme eğitim/stajlarına başlamıştır. ODTÜ lisansını bir dönem erken bitiren Psk. Aslı Andaç Aslan şu an Yakın Doğu Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini bitirdi. Bu süreçte Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nde yatan ve ayakta hasta/danışan görme alanında eğitimden geçip alanında kendisini uzmanlaştırarak kendi danışanlarıyla mesleğine devam etmektedir.
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
Atatürk Caddes Gönyeli Kıbrıs, Lefkoşa
Psk. Aslı Andaç Aslan(Kıbrıs)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Afirmatif Terapi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Psk. Aslı Andaç Aslan (İzmir)
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Tanıma Testi
Psk. Aslı Andaç Aslan (İzmir)
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
EMDR Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Testler
Psk. Aslı Andaç Aslan (İzmir)
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Psikanalitik Psikoterapi
Atatürk Caddes Gönyeli Kıbrıs, Lefkoşa
Psk. Aslı Andaç Aslan(Kıbrıs)
Atatürk Caddes Gönyeli Kıbrıs, Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa 99010
İzmir, Bornova, İzmir
a...
Aslı Hanım’ı geçtiğimiz şubat ayında ziyaret ettim. İlgili, güler yüzlü yaklaşımı ve uzmanlığı yaşadığım sorunlar karşısında bana ilaç gibi geldi. Tavsiye ederim.
g...
Psk. Aslı Hanım'la bir tavsiye sayesinde tanıştım. Seanslara başlamadan önce ciddi anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyordum. Kötü bir ilişkinin ardından kendimi bütün enerjim tükenmiş gibi, özgüvensiz, sürekli sinirli ve mutsuz hissediyordum; ancak seanslar başlar başlamaz kendime gelmemi sağladı. Bazen sorduğu sorularla kendimi sorgulayıp olaylara nasıl farklı bakabileceğini sağladı. Yaklaşımı içten ve sıcak olduğu için kendimi tamamen açabildim. İyi ki tanıdım, başarılarının devamını diliyorum ve herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
a...
Aslı hanıma Doktor Takvimi'nden ulaştım. Sorumlarımı paylaşıp sağlıklı bir dış görüş almak adına başvurdum. Süreçten memnunum, tavsiye ederim.
a...
Aslı Hanım'ı doktor takviminden bulup sosyal medyadan ulaştım ve hemen dönüş sağladı. Başvurma sebebim eşimin ailesinden kaynaklı problemler ve kendi ailevi problemlerim; artık tek başıma bu sorunların üstesinden gelemeyeceğimi anladığım zaman Aslı Hanım'a ulaştım. İlk seansımızdan şu ana kadar çok güzel ilerliyoruz. Aslı Hanım'ın beni dinlemesi, anlaması, bana destek olması çok güzel hissettiriyor. İlk seansımızdan önce kendimi çok yalnız hissediyordum; sorunlarımı aşamayıp sürekli olumsuz düşünmekten kendimi yıprattığım, yorulduğum bir süreçteydim. Sonra kendimi o kadar rahatlamış ve anlaşılmış hissettim ki artık seansımızın gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Aslı Hanım'a çok güveniyorum ve bana iyi geliyor; çevremdeki insanlara da öneriyorum ve tavsiye ediyorum. Aslı Hanım iyi bir psikolog olmasının dışında samimiyeti ve içten yaklaşımı çok güzel hissettiriyor; seansın nasıl hızlı geçtiğini anlamıyorsunuz.
m...
Aslı Hanım'la gelecek kaygısı ve anksiyete gibi problemler yaşadığım bir dönemde tanıştım. Kendisinin naif tavrı, çok dikkatli dinleyip bana kattığı manevralar sayesinde kısa sürede kendime olan özgüvenim tazelendi. Şimdi işimde ve sosyal hayatımda daha mutluyum. İyi ki de Aslı Hanım'ı tanımışım.
b...
Psikolog Aslı Hanım’ı sosyal medyadaki değerli paylaşımları sayesinde tanıdım ve kendisinden terapi almaya karar verdim. Depresyon ve anksiyete süreçlerimde sergilediği bilimsel ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Hem bilgisiyle güven veren hem de enerjisiyle iyileştiren bir uzmandır. Kesinlikle tavsiye ederim.
Y
y.....
Boşanma sonrası destek alabilmek adına ulaştım Aslı Hanım'a. Yaklaşık 6 ay devam ettim. Eskiye göre özgüvenimi kazanmama yardımcı oldu. Çok yapıcı bir insan bu da benim hayatıma pozitif yansıdı. Danışana karşı çok naif. Çevremde de her zaman tavsiye ediyorum.
Gündelik problemler yaşadığım bir süreçte sosyal medya üzerinden ulaştım Aslı Hanım'a. Yaklaşık 1 ay devam ettim. Yaşadığım problemleri daha rahat çözümlemeye başladım. Aslı Hanım'ın empati yeteneği çok yüksek. Karşısındaki insana kendini gerçekten önemli hissettiriyor.
s....k
Asli hanim ile ikinci seansimi gerceklestirmeme ragmen; kafamdaki sorulara etkili ve aydinlatici cevaplar vermesi, guler yuzlu iletisimi,saygisi, naifligi,sabri en cok hosuma giden ozelliklerinden.Seans suresi sonunda kendimi rahatlamış ve farkindalik dolu hissederek ayriliyorum.Terapim devam ediyor.Ileriki seanslarda da kendisinden etkili bir sekilde faydalanacagima eminim.
• Online Danışmanlık • •
P
p....b
Kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim, farklı bakış açıları kazanabildigim, yerinde sorulan doğru sorularla içgörümü gelistirebildigim bir danışma sürecini yöneten sevgili Aslı hanımı tereddütsüz tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • •
Aslı Andaç Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Andaç Aslan, Psikoloji. Size Aslı Andaç Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Aslı Andaç Aslan adresi nerede?Aslı Andaç Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddes Gönyeli Kıbrıs Lefkoşa
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Andaç Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aslı Andaç Aslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aslı Andaç Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Andaç Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aslı Andaç Aslan hangi dilleri konuşuyor?Aslı Andaç Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Andaç Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Andaç Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Andaç Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Aslı Andaç Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Andaç Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Andaç Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.