Özel Türkiye Hastanesi

Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli 34381

Aylık muayeneye gittik ve randevuya yarım saat geç aldılar.Tansiyonu ilk girdiğimde ölçmeyip sona bıraktılar ve dinlenmeden ölçemem diyip hasta oradayken odayı terk etti. İletişim dili de kötüydü. Bir soru sordum, azarlayarak cevap verdi. Başka sormam gereken konuları konuşmaya fırsat vermeden odadan cıktı. Sonuç olarak randevuya geç girmemize rağmen hiç birşey demediğimiz halde yine azarlanan ve işimiz bitmeden 5 dakika sonra gel diye odadan çıkarılan biz olduk. Doktordan memnun kalmadım.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• N

Çok ilgili, sevecen bir doktor. Hasta takibi çok iyi gerçekten tavsiye ediyorum.

• Özel Türkiye Hastanesi Diğer  •

Aslı hanımla hamileliğimin 3. ayında tanıştık.İlk gebeliğimin olması sebebiyle hem endişem hem de kafamdaki sorular epey fazlaydı kendisi bu süreçte beni net ve detaylı şekilde aydınlattı ve her muayenede süreçle ilgili bilgilendirdi. Nöbetçi doktora gelmem gereken mesai dışında oluşan durumlarımda bile takibini sağladı ve iletişimde oldu. Kızımı dünyaya getiren güzel doktorumuzla bu süreci tamamladığımız için mutluyum.

• B

Aslı hanımla iyiki tanıştım doğum esnasında o kadar rahatlık ve konfor verdi ki iyi ki onun hastası dedirtti bana tavsiye ederim doktorluğuda kişiliğide çok iyi bir insan

• Ç

“Hamilelik sürecimin başından beri yanımda olan değerli doktorum Aslı Hanım’a minnettarım. İlk günden beri güler yüzü, sakin tavrı ve engin bilgisiyle bana hem güven hem de huzur verdi. Kontrollerde her detayı titizlikle açıklaması, aklımda en ufak bir soru işareti kalmayacak şekilde bilgilendirmesi benim için çok kıymetliydi. Her muayenede pozitif enerjisiyle içimi rahatlattı, endişelerimi azalttı. Sorularımı her zaman sabırla dinledi, en küçük konuyu bile önemseyerek yanıtladı. Hamilelik gibi hem heyecanlı hem de hassas bir dönemde böyle ilgili, anlayışlı ve profesyonel bir hekimle yolumun kesişmiş olması benim için büyük bir şans.

• B

2.hamileliğim için kendisi ile iletişime geçtim. Hamileliğimin ilk başından sonuna kadar sürekli pozitif yaklaşımıyla beni hiç üzmeden, yormadan harika bir hamilelik geçirmemi sağladı. Simsiyah ekranda kızımı 4 aylıkken gördüğü bir gün aman Allah m u ne kadar güzel bir kız demişti. Nitekim kızım şu an 1 yaşında ve herkes birbirine gösteriyor güzelliğini, her seferinde hocamız aklıma gsliyor. E söylemişti.

Doğum sürecim de harika geçti. 2.doğumum olduğu için karşılaştırma imkanım var. Vajinal doğum yaptım ve vajinama kesi atmadan önce bana bakıp " tatlım ufak bir kesi atmalıyım, izin verir misin" demişti. Çok şaşırdım. Öncesinde çat diyr kesi yapmışlar, çok da kötü dikmişlerdi. Aslı hocam "merak etme harika dikeceğim" dedi. Geçen başka bir özel hastaneye kontrole gittiğimde ilk dikişlerin çok kötü, Aslı hocanınkilerin ise gayet iyi olduğunu söyledi dr.

Ben kendisinden razıyım. Çokça tavsiye ederim

• K

Aslı hocama tesadüfen doktor araştırırken denk geldim, mesleğini çok iyi yapan bir hanımefendi muayene esnasında sizi bilgilendirirken anlıyorsunuz..Bana nazik yaklaşımı, bilgisi, ve güler yüzü sayesinde kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Daha önce doğum yapmadığım için titizlikle gerçeklemesi gereken bir operasyonu (konizasyon) ,sonucu bizi mutlu edecek şekilde gerçekleştirdi, ameliyat sonrası endişeli sorularımı da her daim yanıtladı.. Kendisinin bulunduğu konuma biraz uzak olsam da farketmez ben doktorumu buldum artık :) ellerine sağlık Aslı hanım, başarılarınızın artarak devam etmesi dileğimle..

• Y

Gebelik süreci kadınlar için oldukça zorlu bir dönem ve bu dönemi Aslı Hanım sayesinde atlattık. Kendisi işinin ehli ve hastası ile oldukça iyi iletişim kuran bir doktor. Her randevumda daha ben sormadan aklımdaki sorulara cevap verip içimi rahatlattı.Herkese tavsiye ederim.

• Özel Türkiye Hastanesi Diğer  •

Hamilesiniz 9 aylık müthiş heyecanlı bir o kadar da bilinmez sürecin içine giriyorsunuz ve bu zaman diliminde güvenle sırtınızı dayayacağınız bir doktora denk gelmek büyük şans,bazen de şansın denk gelmesini beklemeyip direkt Aslı Hanım’a başvurmak da tercih meselesi tabii:)
    Aslı hanım’ın kendinden emin duruşu,daha sormadan verdiği bilgilerle kafanızdaki tüm soru işaretlerini gidermesi,tüm olasılıkları net bir şekilde aktarıp sizinle işbirliği içinde ilerlemesiyle ah diyorsunuz doğru yerdeyim ve emniyetteyim,bu his büyülü ve çok kıymetli..
    Asıl vuruşu doğum anında yapıyor,stresiniz had safhada ama sohbetiyle,pratikliğiyle ve bilgilendirmesiyle bir bakıyorsunuz rahatlamışsınız, o anları unutmak mümkün değil. Tabi bir de tatlı net yanının yanında ‘şekerim’ diyişlerini:)
    Bizim sürecimiz bitti fakat ben hala rutin kontrollerimizi çok özlüyorum, bunun mimarı olan Aslı hocama kucak dolusu sevgiler, dilerim herkesin yolu böyle işinin ehli insanlara düşer.

• Özel Türkiye Hastanesi Diğer  •

Aslı hocam ile 2.hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren 9 aylık bir serüvenimiz başladı kendisi çok samimi bilgili,ilgili bir doktordur iyiki yollarımız kesişmiş her kontrole gittiğimde verdiği bilgiler ve samimiyeti sayesinde hep kendimi çok rahat hissettim ilki normal olduğu için 2.hamileliğimde de normal istiyorduk bunun için biraz bekledik sonrasında çok şükür bebeğimizi kucağımıza aldık bu süreçte kontroller bilgilendirmeler doğumda da yanımda olduğu süre boyunca her zaman gülümsemesi ile bana moral oldu iyiki tanışmışız hocam sizi seviyorum

Profili düzenle veya yönet