Diğer kurumları göster

• Halk Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Cem Sultan Kara oğlumuzun hipospadias, sünnet ve orşiektomi ameliyatlarını gerçekleştirdi. Bir anne olarak yaşadığım endişeyi ve sonunda gelen huzuru paylaşmak istiyorum. Oğlumuz için farklı doktorlara da başvurduk ve testisin ultrasonda görünmediği, bu nedenle MR ve sonrasında laparoskopik cerrahi gerekebileceği söylendi. Yapılan birden fazla ultrasonda testis görülememişti ve bu belirsizlik bizi çok yıprattı. Cem Kara ise tetkikleri dikkatle değerlendirerek bilgi ve klinik sezgisine dayanarak testisin yerinde olduğunu ancak gelişimini tamamlamadığı için alınması gerektiğini anlattı. Ameliyat çok kısa sürede, sorunsuz ve başarılı şekilde tamamlandı. Bugün oğlumuz sağlığına kavuştu. Hem hekimliği hem insanlığıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Cem Kara Diğer  •

T

3 AY KENDİSİNE DÜZENLİ GİTTİM GERÇEKTEN YÖNLENDİRMESİ İLGİSİ ÇOK İYİ BİR DOKTOR.

• Op. Dr. Tülay Aydın Koldaş Diğer  •

Annemin kulaklarıyla ilgili birkaç yıldır süren bir sorun vardı. Birçok farklı doktora gitmesine rağmen sorun devam etti. Ercan bey gerçekten en ince ayrıntısına bakarak tedaviyi gerçekleştirdi. Annemin kulakları çok iyi bir durumda. Ercan bey gerek tecrübesiyle gerek iş ahlakı ile gerek hastaya yaklaşımı ve ilgisi ile önerebileceğim bir doktor alanında gerçekten profesyonel bir doktor

• Prof. Dr. İsmet Ercan Canbay Diğer  •

Aylık muayeneye gittik ve randevuya yarım saat geç aldılar.Tansiyonu ilk girdiğimde ölçmeyip sona bıraktılar ve dinlenmeden ölçemem diyip hasta oradayken odayı terk etti. İletişim dili de kötüydü. Bir soru sordum, azarlayarak cevap verdi. Başka sormam gereken konuları konuşmaya fırsat vermeden odadan cıktı. Sonuç olarak randevuya geç girmemize rağmen hiç birşey demediğimiz halde yine azarlanan ve işimiz bitmeden 5 dakika sonra gel diye odadan çıkarılan biz olduk. Doktordan memnun kalmadım.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Şifa hocamız çok ilgiliydi doğum sürecinde eşime çok destek verdi normal doğum istemesi nedeniyle bekledi

• Op. Dr. Şifa Ayşe Savaş Diğer  •

Y

Aşırı sevecen ve ilgili bir doktor çok memnun kaldım. Gebe takibi sürecimde çok ilgiliydi tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Şifa Ayşe Savaş Diğer  •

Çok ilgili, sevecen bir doktor. Hasta takibi çok iyi gerçekten tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Aslı Coşkun Şevket Diğer  •

Aslı hanımla hamileliğimin 3. ayında tanıştık.İlk gebeliğimin olması sebebiyle hem endişem hem de kafamdaki sorular epey fazlaydı kendisi bu süreçte beni net ve detaylı şekilde aydınlattı ve her muayenede süreçle ilgili bilgilendirdi. Nöbetçi doktora gelmem gereken mesai dışında oluşan durumlarımda bile takibini sağladı ve iletişimde oldu. Kızımı dünyaya getiren güzel doktorumuzla bu süreci tamamladığımız için mutluyum.

• Op. Dr. Aslı Coşkun Şevket Diğer  •

Ah Tülay Hocam 15 yıllık doktorum 2 çocuğumu sağlıkla kucağıma aldım sayesinde. Uzaktan bile her soruma cevap verir. İşinde çok iyidir severek yapar ve hastasına değer verir bunu da hissettirir iyi ki varsınız hocam

• Op. Dr. Tülay Aydın Koldaş Diğer  •

2019 yılında Doğumdan sonra kızımın rutin kontrolü için yönlendirildiğim o günden beri hergün dua ettiğim canım doktorumuz. Topuk kanı ile kistik fibrozis tanısı konan kızım için değil ama testi yaptırmazsan rahat etmeyeceksin git yaptır dedi . Dediği çıktı çocuk sağlıklı çıktı çok şükür. O günden beri ondan başka doktora gitmedim İzmir'e taşındım mesajlarıma hep döndü asla bırakmadı... Şimdi yine İstanbuldayım bir oğlum oldu yine Şükrü hocamdan şaşmam aramuz 50 kmden fazla ama her ay gidiyoruz. İlgisi, o yoğunluğunun arasında sakince tüm sorularıma cevap vermesi... Bizim için çok çok değerli iyiki varsınız hocam

• Uzm. Dr. Şükrü Cido Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• Özel Türkiye Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Türkiye Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Genel Cerrah, Nörolog, Psikiyatrist, Ağız Ve Diş Sağlığı, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Psikolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Dermatolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Cerrahı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
  • Özel Türkiye Hastanesi, toplam 268 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Obezite Cerrahisi, Metabolik Cerrahi, Genel Anestezi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Spinal Ve Epidural Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Epidural Anestezi, Spinal Anestezi.
  • Hayır, şu anda Özel Türkiye Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Türkiye Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Türkiye Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 129 hasta/danışan, Özel Türkiye Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Türkiye Hastanesi adresi Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1 Şişli şeklindedir.